Budoucnost , spekulace, xenofobie....

Dnes může psát každý všude skoro o všem a tak se hodně píše o současné migrační krizi. Kdo jsou ti správní vykladači pravdy a objektivity ? Nenávistní xenofobové nebo optimističtí příznivci kulturní mnohočetnosti?

     Německá kancléřka si pozvala do své rodné země mladíky , kteří mají zachránit německou populaci  a budou pilně pracovat na německé důchodce. Tím se národ zachrání před postupným vymíráním, ekonomika bude stále na špici a ostatní národy budou závidět. Proč to u nás nikdo nechápe? Je to přece zcela jednoduchá úvaha. Představa vymírajícího  Německa je pro kancléřku zřejmě strašlivá vize, vždyť historicky rozhodovalo o Evropě a málem i o celém světě. Jak si může vůbec z těch malých států jako Maďarsko či Slovensko dovolit nesouhlasit, podávat nějaké žaloby a mít nějakou strukturu jako je V4. Peníze od nás jim nesmrdí a ještě revoltují! Oni Němci i v minulosti chtěli ovládat ty okolo, tu Evropu, ten svět. Dnes chtějí pomáhat, integrovat, asimilovat, jsou taky obrovsky solidární, prostě dobráci.

       Pokud se v Čechách neusadí plodní samci z uprchlických zemí  tak asi náš národ podle některých úvah se pomalu vytratí z mapy Evropy a za sto či dvě stovky let se zde budou prohánět Němiráčani, hlavně že jich bude hodně a zachrání Evropu. Je zřejmě podstatné, abychom se my integrovali do své vlastní země s novými bratry muslimy. Jak se zdá, naši sousedi mašírují opět v čele pokroku. Nějaké řečičky pidizemí proti geniální myšlence jsou irelevantní.

       Je ovšem snad jasné, že se od našich sousedů můžeme zanedlouho dočkat návštěv jejich nových spoluobčanů. Hranice sice mohou uzavřít šiky Stropnického armády, ale to by nebylo demokratické, to by byl konec schengenu, konec naši vzrůstající ekonomiky, konec dotací z Bruselu. Takže nám nějaká politická stálice vysvětlí, že muslimec je vlastně našinec a že pokud chceme mít právo na existenci jako národ, jako stát, musíme přijmout realitu nového pořádku, že stavba mešit je pro nás ctí a štěstí, že multikulturní společnost je světlá budoucnost.

       Budeme proto zřejmě rozumní, chápaví k požadavkům kohokoliv, solidární, umírnění,integrovaní s tím kdo přijde, postavíme na Letné zase nějakou sochu (třeba jedné dámy).

  

 

 

Autor: Josef JosefMálek | sobota 13.2.2016 20:54 | karma článku: 18,12 | přečteno: 373x
  • Další články autora

Josef JosefMálek

Dívej se dobře

26.7.2016 v 18:47 | Karma: 7,80

Josef JosefMálek

Cloumák

18.7.2016 v 0:58 | Karma: 11,95

Josef JosefMálek

Kam kráčí EU ?

20.2.2016 v 18:50 | Karma: 25,50

Josef JosefMálek

Sjezd,sjezd,sjezd....

5.11.2012 v 21:12 | Karma: 17,36

Josef JosefMálek

Konečně máme ,,případ"

28.3.2012 v 19:36 | Karma: 24,16