Cloumák

  Řešíme s kamarády  takovou věc, tak trochu  intimní -  může pro někoho  to úplně to nejdůležitější v životě, je v tom možná taky kus ješitnosti, no prostě ožehavé téma. Zkušenost  jednoho z nás.

    Chodím na pravidelné preventivní lékařské prohlídky , zjišťuji všelijaké problémy a následná léčba je pro mě stresová. Tuhle mi zjistili, že mám málo testosteronu. Pro neznalé - je to mužský hormon, zvyšuje libido a po česky to znamená že máte větší apetit na druhé pohlaví,budete pak asi větší samec a budete muž s velkým M. Lékař mi sdělil, že laboratorní výsledky jsou pod normou a že nejsem tak starý, abych vypadl z řady pořádných chlapáků. Oni po užívání testosteronu prý rostou svaly, roste i sportovní výkonost,ale to klidně vypustím.

Ono to pánové má ale i svá rizika.U nás to údajně používá asi pět procent mužů, v USA asi padesát. Nojo, tam jsou asi vícero moderní, nebo snad zdegenerování? No nevím..Kladl jsem si otázky.Pak jsem dostal injekci a čekal co bude. Nejdřív nic ,pak pocit sucha v krku i když jsem normálně pil.Pak to ale došlo.Naší sousedce je přes padesát, než jí obejdu tak na to potřebuju náhradní volno,je už odkvetlá řadu let.Teď jsem ji po čase potkal. Zálevala kytičky u domu, byla ohnutá a já se jí snažil obejít.Jak se na ní koukám,zjisil jsem,že je to vlastně sexy baba a že by to s ní nemuselo být vůbec špatné. A tak to pokračovalo.Začal jsem svět víc chápat jako možnost k uplatnění svého libida. Začal jsem vidět sex ve všem. Byl to najednou společný jmenovatel všeho.každé hodiny, každé minuty.Kupodivu se to týkalo zejména starších dam.Taky se vracím do mladších let. Mám představy a plány jako dvaciletý.Neví zda a jak to ustojím.Snad neudělám nějakou blbost. Tak mi držte palce.

 

Autor: Josef JosefMálek | pondělí 18.7.2016 0:58 | karma článku: 11,95 | přečteno: 349x
  • Další články autora

Josef JosefMálek

Dívej se dobře

26.7.2016 v 18:47 | Karma: 7,80

Josef JosefMálek

Kam kráčí EU ?

20.2.2016 v 18:50 | Karma: 25,50

Josef JosefMálek

Sjezd,sjezd,sjezd....

5.11.2012 v 21:12 | Karma: 17,36

Josef JosefMálek

Konečně máme ,,případ"

28.3.2012 v 19:36 | Karma: 24,16