Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Na co myslí muži, když ženy myslí na sex?

Cožpak ženy někdy myslí na sex? Okamžitě se ptají stovky mužů, jejichž ženy se sexu vyhýbají jako „čert kříži“. Pomineme-li několik naprosto vyjímečných případů, kdy žena sex opravdu nevyžaduje, je představa společnosti o tom, že žena na sex nemyslí a obtěžuje ji, jedním velkým a světově rozšířeným klišé.

Možná za to mohou staletí prudérní výchovy a společenských norem nastavených muži, kteří ženám upíraly sexuální svobodu, ve strachu, aby jim nebyly nevěrné. A tak se stalo, že společnost jakoukoli touhu ženy po sexu postavila na úroveň pokleslé morálky a projev ženské chuti na sex byla po vraždě snad druhým největším hříchem.

Dnešní doba přináší v této oblasti uvolnění a přístup společnosti se mění. Ženy totiž opravdu na sex myslí a dokonce častěji než by se mužům mohlo zdát. A pozor! Ženy na něj nejen myslí, ale také si o něm daleko více povídají se svými kamarádkami, což muži většinou nedělají. Ženy to naopak proberou pěkně se všemi detaily. Pánové pozor! Ženy jdou ve svých vyprávěních tak do hloubky, že bych vás měl varovat. Nikdy se nesnažte jejich rozhovor tajně vyslechnout. Následky pro vaše ego by mohly být zdrcující.

Pro ženu má sex funkci nejen pudovou, rozmnožovací a citovou, ale také, stejně jako mužům, jí přináší fyzické uspokojení. Žena má v sobě léty zakořeněnou potřebu muže sexuálně uspokojit. Motivy k tomuto počínání jsou většinou zcela pragmatické, neboť jen spokojený (a uspokojený) muž prvoplánově nehledá jinou partnerku, chrání rodinu a podílí se na jejím zabezpečení. I když v dnešní době má muž lapený do víru sexuálních radovánek spíše otevřenou peněženku.

Když žena sex nemá, honí se jí hlavou všelijaké myšlenky. Například že je tlustá a nikomu se nelíbí, nebo že ten její někoho má a už ji nechce. Frekvence těchto myšlenek narůstá úměrně s délkou milostného půstu a způsobuje ženinu nervozitu, podrážděnost a také snahu dosáhnout styku stůj co stůj.

Žena má zkrátka mnoho důvodů, myslet na sex. A to mnohdy i velmi různorodých se sexem nepřímo souvisejících. A co dělá muž, když žena myslí na sex? Děda říkal, že chlapi u toho nemyslí vůbec a prý co je horší, že nemyslí ani před tím!

Jakmile muž zjistí, že žena myslí na sex a chce ho, rychle vyhodnocuje, zda ho chce také on. Protože ale iniciativa nevychází z jeho strany, cítí se uháněný ženou. A to muži nemají rádi. Působí to na ně přímo odpudivě. Jakmile muž zjistí, že je uháněn, okamžitě se jeho chuť, nálada a touha po sexu se blíží nule. Muži totiž neradi přiznávají heslo mého dědečka, který tvrdil, že muž je vždy pouze „připuštěn“. Muži se totiž neradi (vědomě) stávají lovnou zvěří.

Nakonec si muž řekne, že by ten sex nemusel být tak špatný nápad (když už ho žena chce), začne přemýšlet, zda mu v době milostného aktu neuteče nějaká důležitá věc, která by mohla být daleko zajímavější než milostné dovádění. Jako první ho napadne oblíbený film. Nedávají něco zajímavého v televizi? Třeba fotbal. Nepůjdou kluci na „jedno“? Hmm  a nebudu mít hlad? Co kdybych si místo toho rozdělal lahvinku a s kouskem uzeného si sedl k televizi. To je proti sexu opravdu vážná konkurence.

Francouzští sociologové sestavili žebříček 10ti věcí na které muž myslí při sexu:


  1. Jídlo

  2. Jiná žena

  3. Velikost penisu

  4. Co asi dělá manželka?

  5. Za pár let bude stejná jako tchýně

  6. Kolik je hodin?

  7. Co dávají v televizi?

  8. Kamarádi jsou asi na pivu …

  9. Kdy už to skončí?

  10. Zase přibrala …

Zatímco muž přemýšlí o tom, zda mu během sexu neuteče něco daleko zajímavějšího, partnerka už ho mezitím lapila do osidel lásky a jako správná emancipovaná žena bere vše do svých rukou. Muž během krátké chvíle zjistí, že to nakonec není tak nepříjemné a jeho myšlenky se otáčejí úplně jiným směrem. Hlavně abych teď neselhal, když už se „to“ stalo, letí mu hlavou. A aby to bylo co nejrychleji … a nemusel se u toho moc hýbat … a aby ona myslela i na sebe, protože jinak budu dva měsíce poslouchat, že jsem se jí nevěnoval.

Zdá se vám, že to tak není? Muži jsou od přírody lovci. Prvně loví a potom odpočívají a nabírají síly k dalšímu lovu. Ženy, které toto nepochopily, nazývají mužův odpočinek leností. V mládí jsou muži ještě daleko více při síle a sex berou jako lov, nebo jako vítězný tanec po lovu. S přibývajícím věkem ale musí častěji odpočívat (lenošit), aby měli více síly na důležitější věci (návštěva hospůdky).

Podstatu té změny vystihuje příběh syna, otce a dědy, kteří ztroskotali na ostrově. Druhý den ráno vidí, že nedaleko od nich leží jiný ostrov plný mladých a krásných dívek. Všichni tři se dívají tím směrem a přemýšlí.

První promluví syn: Pánové, co kdybychom přeplavali na ten ostrov a tam si užívali a užívali a užívali! Otec na to opáčí: Nooo, nevím…   co kdybychom tam přeplavali, užili si a potom se zase vrátili zpátky na ten náš opuštěný ostrov?  A vtom děda vzrušeně a se strachem v hlase vykřikne:  Jejda kluci pozor! Jedna už plave k nám!!

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Verner | úterý 19.7.2011 11:54 | karma článku: 18,07 | přečteno: 1975x
  • Další články autora

Jiří Verner

Všechno špatně ...

Rathovo zadržení, obvinění a následná mediální masáž jsou špatnou zprávou pro jeho odpůrce i příznivce. Celý případ může mít jen dva scénáře, které jsou, bohužel, jeden horší než druhý.

15.5.2012 v 15:44 | Karma: 24,37 | Přečteno: 1411x | Ostatní

Jiří Verner

S mrtvolou na zádech

Všichni víme, že Řecko dávno zkrachovalo. Ti nahoře nám to jen zapomněli říct. A tak se čeká, až to řeknou, aby mohlo zkrachovat i oficiálně. Řecko je taková finanční mrtvola udržovaná na umělém dýchání a kapačkách, kterou si EU táhne na svých zádech a jen se čeká, až mocipáni z EU dovolí pacienta odpojit od přístrojů a nechat ho zemřít.

27.10.2011 v 9:11 | Karma: 21,00 | Přečteno: 879x | Ostatní

Jiří Verner

Jančurovi už žádné další tratě nedávejte!

Radim Jančura žádal o povolení nasadit své žluté vlaky na jednu z nejfrekventovanějších tratí Praha – Brno – Břeclav. Myslím si, že předávat Jančurovi jakékoli tratě jen tak, je zbytečné a neekonomické.

15.10.2011 v 9:15 | Karma: 26,73 | Přečteno: 2422x | Diskuse| Ostatní

Jiří Verner

Holky neblbněte!

Muži většinou modelingové soutěže příliš nesledují. I moje oko spočinulo na tělech finalistek soutěže Swarzkopf Elite Model Look 2011 úplnou náhodou, když jsem ve zpravodajském bloku zhlédl krátkou reportáž. A docela jsem se polekal.

22.9.2011 v 14:17 | Karma: 26,67 | Přečteno: 1848x | Diskuse| Ona

Jiří Verner

Proč komunisté nemají rádi sociální stát

Budování sociálního státu a dnešní snaha o jeho udržení se nelíbí prakticky nikomu z celého politického spektra. Podívejme se, co mu všichni vytýkají a proč sociální stát zavrhují i komunisté.

9.9.2011 v 12:13 | Karma: 13,81 | Přečteno: 970x | Ostatní
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Rusko zasáhlo hypermarket v Charkově, zemřelo šest lidí

25. května 2024  17:01,  aktualizováno  22:19

Nejméně šest lidí zahynulo a čtyři desítky utrpěly zranění při ruském vzdušném útoku na hypermarket...

V Británii se zřítil historický stíhací letoun spitfire. Pilot pád nepřežil

25. května 2024  22:11

Poblíž základny britského letectva Coningsby na východě Anglie se v sobotu zřítil historický...

Každé osmé dětské skupině hrozí konec. Kvůli novince v požární vyhlášce

25. května 2024

Premium Až sedmdesát tisíc dětí mladších pěti let nemá zajištěnou předškolní péči. Buď jsou na mateřskou...

KOMENTÁŘ: Putin jako šéf korporátu. Neorealisté to tak popsali už dávno

25. května 2024

Premium Vladimir Putin se chová jako generální ředitel někdejší gigantické firmy, která ztratila část trhu,...

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3664x
Občan, zaměstnanec, student a cestovatel.