Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Chlapáci

Onehdy se mi kamarádka Ivanka svěřovala se svými zkušenostmi při seznamování s muži. Něco bylo k smíchu a něco jiného k pláči. Chvíli jsem ji dokonce podezíral, že si vše vymyslela, protože tak se přece chlapi nechovají. Nebo ano?

Díky Ivančině souhlasu, se s vámi mohu o některé její zážitky podělit. Řízením osudu a svým vlastním přičiněním se Ivanka stala rozvedenou. Potkal ji osud mnoha žen ve věku mezi 30 a 40 a zůstala sama se svým dorůstajícím synem, který již tráví většinu času mimo domov. Zpočátku jí samota vyhovovala, protože špatné vzpomínky na předešlý vztah v ní vypěstovaly pocit, že je lépe žít sám, než se nechat od někoho trápit. Postupem času bylo samoty víc a víc a nakonec se rozhodla, že se zkusí seznámit.

Nekladla si žádné vysoké cíle. Hledala normálního chlapa, co pracuje, projeví ji sem tam svoji lásku, nebude ji bít a nebude mu vadit její syn. Protože bydlí na malém městě, poradili jí kamarádky, ať zkusí nějakou internetovou seznamku. Prý nebude mít o muže nouzi.

Několik večerů si Ivanka lámala hlavu s inzerátem, který by ji vystihoval a zároveň sdělil všem mužům, že je single a že je tady.

Když poprvé otevřela mailovou schránku, vypadly jí oči z důlků. Tolik odpovědí vážně nečekala. Jenže po otevření pár zpráv, se dostavilo zklamání. Začala pomalu třídit těch 67 odpovědí. Po vymazání odpovědí obsahujících jen smajlíky  např. ;-)a po vymazání jednoslovných odpovědí typu SEX ?,  smazala i všechny další nabídky odvozené od sexuálních praktik všeho druhu. Zůstalo 17 odpovědí …

Ivanka poctivě odpesala na všech 17 mailů a vrátilo se jí 12 odpovědí. Ti ostatní si asi dělali jen legraci. Z odpovědí které přišly zpátky, si 4 pisatelé nepamatovali, na jaký inzerát odepsali a dožadovali se znovu zaslání původního textu. 3 pisatelé byli vyřazeni pro totální neznalost pravopisu, protože slova cera (dcera), kyno, penísky (penízky) opravdu nepatří k těm složitým.

Jeden zájemce o seznámení, měl nádhernou skladbu věty a vyjadřování hodné profesora češtiny, ale bohužel hledal silně věřící ženu a to Ivanka nebyla.

A tak si s těmi čtyřmi začala psát. Chtěla si s nimi vyměnit pár řádků a udělat si o nich svůj obrázek. Samo sebou, také se trošku bála a snažila se ubezpečit, že to nejsou nějací zakuklení blázni, či násilníci. Po pár zprávách byla rozhodnuta se s nimi postupně sejít. Zajímá vás, jak to dopadlo?

Schůzka č.1: Ivanka si toto setkání domluvila v místě bydliště na restaurační zahrádce. Muž ji totiž pozval na pivo. Rozhovor mezi nimi se hned od začátku odvíjel jen na jedno téma – peníze. Muž jí v druhé větě oznámil, že si bude muset zaplatit to pivo sama, protože on dluží, kam se podívá, exekutoři ho pronásledují dnem i nocí a exekuci má snad i na rodný list …

Schůzka č.2 : Pozvánka na večeři do solidní restaurace se nedala odmítnout. Příjemné vystupování a slušné chování pána středních let na ni zapůsobilo. Když si po hlavním chodu potřebovala odskočit na toaletu, muž ji dohnal a začal ji tahat na pánský záchod se slovy : pojď mi to udělat …

Schůzka č.3 : Klasické setkání v kavárně. Dobře vypadající muž o 2 roky mladší než Ivanka mluví a mluví a mluví. Ivanka už ví zcela přesně, kolik aut už ten pán měl, jak drahé má hodinky, že nosí jen značkové spodní prádlo, kam jezdí na dovolenou, co ho stála jeho vila a mluví pořád dál. Ivanka se mu snažila asi 2 x skočit do řeči a převést téma jinam, ale on si mlel a mlel a mlel …   Když jí druhý den zavolal, oslovoval ji Jarmilko …

Schůzka č.4: Muž ji pozval do krajského města na kávu. Sraz byl ve velkém nákupním středisku na kraji města. To měla Ivanka trochu z ruky, a musela cestovat více jak hodinu veřejnými dopravními prostředky, než tam dorazila. Kávu opravdu dostala … z automatu  na parkovišti …

Asi jsem měla smůlu, posteskla si. Asi ti normální chlapi zrovna neměli čas … a nebo myslíš, že takoví jsou všichni ?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Verner | čtvrtek 9.9.2010 16:17 | karma článku: 22,35 | přečteno: 2225x
  • Další články autora

Jiří Verner

Všechno špatně ...

Rathovo zadržení, obvinění a následná mediální masáž jsou špatnou zprávou pro jeho odpůrce i příznivce. Celý případ může mít jen dva scénáře, které jsou, bohužel, jeden horší než druhý.

15.5.2012 v 15:44 | Karma: 24,37 | Přečteno: 1411x | Ostatní

Jiří Verner

S mrtvolou na zádech

Všichni víme, že Řecko dávno zkrachovalo. Ti nahoře nám to jen zapomněli říct. A tak se čeká, až to řeknou, aby mohlo zkrachovat i oficiálně. Řecko je taková finanční mrtvola udržovaná na umělém dýchání a kapačkách, kterou si EU táhne na svých zádech a jen se čeká, až mocipáni z EU dovolí pacienta odpojit od přístrojů a nechat ho zemřít.

27.10.2011 v 9:11 | Karma: 21,00 | Přečteno: 879x | Ostatní

Jiří Verner

Jančurovi už žádné další tratě nedávejte!

Radim Jančura žádal o povolení nasadit své žluté vlaky na jednu z nejfrekventovanějších tratí Praha – Brno – Břeclav. Myslím si, že předávat Jančurovi jakékoli tratě jen tak, je zbytečné a neekonomické.

15.10.2011 v 9:15 | Karma: 26,73 | Přečteno: 2422x | Diskuse| Ostatní

Jiří Verner

Holky neblbněte!

Muži většinou modelingové soutěže příliš nesledují. I moje oko spočinulo na tělech finalistek soutěže Swarzkopf Elite Model Look 2011 úplnou náhodou, když jsem ve zpravodajském bloku zhlédl krátkou reportáž. A docela jsem se polekal.

22.9.2011 v 14:17 | Karma: 26,67 | Přečteno: 1848x | Diskuse| Ona

Jiří Verner

Proč komunisté nemají rádi sociální stát

Budování sociálního státu a dnešní snaha o jeho udržení se nelíbí prakticky nikomu z celého politického spektra. Podívejme se, co mu všichni vytýkají a proč sociální stát zavrhují i komunisté.

9.9.2011 v 12:13 | Karma: 13,81 | Přečteno: 970x | Ostatní
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V církvi jich je opravdu moc. Papež šokoval hanlivým výrazem pro gaye

27. května 2024  21:50

V katolické církvi je už příliš mnoho homosexuálů, a proto by další neměli vstupovat do kněžských...

Jak to Němcům vtlouct do hlavy. Macron rok trénoval, aby jim to řekl po jejich

27. května 2024  21:33

Když v pondělí Emmanuel Macron střídal francouzštinu a němčinu při projevu k evropské mládeži v...

Pavel dorazil do Jordánska, přivezl humanitární pomoc pro civilisty v Gaze

27. května 2024  21:15

Český prezident Petr Pavel v pondělí večer přistál v jordánském Ammánu, kde bude v dalších dnech...

VIDEO: Jak v akčním filmu. Po zuby ozbrojení Poláci chytili českého dealera

27. května 2024  20:48

Polská policie zadržela muže z Česka, na kterého byl vydán mezinárodní zatykač kvůli podezření z...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3664x
Občan, zaměstnanec, student a cestovatel.