Jak se stát více známým?

Pokud jste umělec, či jinak tvoříte a nejste dostatečně známi více lidem na veřejnosti, doporučuji velmi jednoduchý postup, jak dosáhnout alespoň nějakého zviditelnění na scéně. Proč k tomu nevyužít někoho známějšího?

1. krok – Najděte si vhodnou oběť

Musí to být osobnost velmi známá. Typická osoba prodává třeba strašně moc desek, s úspěchy se setkají i další díla a počiny, zkrátka osoba, která už nemůže být v této zemi známější. Ta osoba však musí mít i nějaké mínusy, které se dají lehce napadat. Například může mít bouřlivou minulost, kterou přestože už se od ní osobnost odklonila, nemůže ze sebe stále smýt, díky provokujícímu stylu vystupování. Zároveň ta osoba musí být úspěšná a vydělávat hodně peněz. A mít moc příznivců, to je taky důležité. Začněte se hezky šťourat v minulosti dané osoby a základ máme hotov.

2. krok – Zaútočte

Dobře volte čas útoku. Nejlíp se to hodí, když daná osoba chystá velké věci a projekty a pluje tedy hodně na povrch. Není nic vychytralejšího, než začít útočit v ten pravý čas. Čeká vás velká odměna. Lidé s vámi budou pochvalně souhlasit a dávat krásné karmy. Ovšem ne všichni budou souhlasit s vaším světonázorem, ale nedejte se odradit, vy přece jdete za svým cílem a pozornost lidí v diskuzích vám strašně imponuje.
A skvělý nápad je, si založit nějakou tu internetovou výzvu nebo petici, kde odsoudíme a popliveme naši oběť a přidáme i nějaký ten formulář, aby si mohli zanadávat i běžní občané. Nebojte se investovat do svého boje. Zaplatit si doménu a webhosting přece není tak velká částka. S názvem domény buďte pečlivý. A dejte o svém webovém počinu taky řádně vědět.
Pokud proti stejné osobě bojují jiní lidé, nezapomeňte je podporovat a obdivovat i kdyby tito lidé byli narkomani nebo nevyzrálí pubescenti, kteří třeba chodí s lepidlem a papírky po městě.

Pokud se budete držet těchto zásad, určitě budete alespoň trochu viditelnější a možná dosáhnete velkých úspěchů.
Hodně štěstí přeji.


Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Stránský | úterý 22.4.2008 23:14 | karma článku: 15,16 | přečteno: 927x
  • Další články autora

Jiří Stránský

Stalo se...

25.11.2008 v 11:22 | Karma: 10,68

Jiří Stránský

28. říjen

28.10.2008 v 9:00 | Karma: 10,50

Jiří Stránský

Facka od voličů

19.10.2008 v 9:46 | Karma: 23,51