Sexuální poradna pro přátele kolem stolu

„Nezačínej si nic se sexem, kamaráde, sex vede k líbání a najednou se přistihneš, že si s nimi vyprávíš!“

Staré čínské pořekadlo praví: „Dostaneš vše, po čem toužíš, nešťastníku!“ a je to hluboká pravda. Jen u nás na Moravě se tento letitý fakt vyjadřuje daleko jadrněji: „Co kdysi s velikú chuťú lúbali, včil s ešče větší chuťú liskajú!“

Přátelé, jen kvůli vám jsem si pročetl poučné knihy o sexu od Benjamina Kurase. Vám je mohu s klidným svědomím doporučit, ale já už takové učení považuju za poněkud obnošenou pózu, tenhle blazeovaný nadhled nad vybuchujícím světem plným nespoutaného a bouřlivého sexu. Můj postoj je typický pro oblast, v níž svůj život prožívám a která se k sexu staví daleko blazeovaněji, než si pan autor umí představit. My, Moravští Slováci, co jsme už trošku zkušenější, máme jen laskavé chápavé intelektuálské pousmání při spatření dětinských hormonálních bouří. My už dobře víme, že ten skutečný život se žije v těch chvílích, kdy spolu vůbec nemluvíte, kdy nemáte co říct a přesto pořád trčíte spolu, protože se vám nechce ani přemýšlet o tom, jak by bylo, kdyby ten druhý nebyl.

Přežije se všechno, samozřejmě, to my víme, ale je to nepohodlné a lidé Moravského Slovácka v intimních vztazích milují pohodlí a jistoty, rozervanost citlivých duší ať si ponechá Dostojevskij, my už máme blíže k postavám Gogolovým nebo ještě lépe k zatracencům Jerofejevovým, zkrátka jsme už mnozí rezignovali na svou špatně hranou roli hladového intelektuála a obrazně řečeno upřednostňujeme rustikální tlačenku s octem a cibulí. Je to jako postavit si vedle sebe Dantovo Peklo a vlčnovské vinohradní „búdy.“ Jaké přemýšlení o tom, co je lepší.

I když prý se v okolí Vlčnova rozmáhá nové náboženství, nazvané svými kazateli „búdismus.“ Hlídky jeho novodobých křižáků, vyzbrojené příručními demižonky a butelkami, zajmou podle očitých svědků každého, kdo se do oblasti po přístupových cestách blíží, násilím ho odvlečou do blízké búdy a tam jej přesvědčují na nové náboženství tak dlouho, dokud nepodlehne a teprve poté jej málo živého jako novokřtěnce propustí.

Na obzoru plachta bílá a Kapitánská dcerka, když už jsem vzpomněl ty Rusy, to je ta pravá četba pro starého rumovlka, jako jsem já, ale jedno mně vrtá hlavou, čím lodi brzdí, když někde na širém moři vyhodí kotvu? Chápete? Vyhodí kotvu i když vědí, že ji ještě mohou potřebovat! Že si stáhnou z internetu plachty, to je jasné, sám stahuju trička, a jak rád, nejraději tak do velikosti L, ale vyhodit kotvu a nemít čím zastavit, to se mně zdá jako holý nerozum.

Co to plácáte, čím větší tričko, tím lepší stahování? Nebuďte troškaři, ve všem je nutno dodržovat pravidlo úměry, trička velikosti S se snadno omrzí, jsou taková moc sportovní, jestli mně dobře rozumíte, výplň takového trička musí mít svou váhu, aby oku lahodila, já osobně upřednostňuju stahování triček velikosti M nebo L, no a ta úžasná barvička, taková ta dozrále letně zlatá, co v opravdivém životě léty trošku pobledává, obsah takového trička, to je tak akorát k vyvolání klasické krize pozdního středního věku, přátelé, která vám klepe na dveře s blížící se předzvěstí zimy, asi to chce se opít nebo tak něco, aby člověk měl problém vůbec dýchat v kocovině. Nebo jinak, novou babu anebo jak říkal Lenin, nejlepší je mít dvě, manželku i milenku, protože manželka si bude myslet, že jsi u milenky, milenka se bude žrát tím, že jsi pořád s manželkou a ty zatím můžeš klidně v knihovně studovat.

Včera jsem se půvabně opil, nalil jsem si jich do hlavy malou přehradu, pak jsem cloumal vichřicí až domů, odroloval jsem do postele a tam si hrál na velrybu, vyvrženou na břeh, jen kolem mě neskákaly žádné děti země nebo z tebe a nervaly mě zpátky pod peřinu, když jsem se odkopal.

A na závěr vás seznámím s dotazem v časopise "Bravo":

Ahoj, jmenuji se Klárka a mám 20 roků, před nedávnem jsem začala se svým přítelem, kterého velmi miluji, sexuálně žít. A mám takový problém: Můj přítel, který už má se sexem zkušenosti, mně vysvětlil, že ženy mají v krku za mandlemi B-bod, který po speciální stimulaci vyvolává bouřlivý mnohonásobný neskutečně dlouhý a silný orgasmus. A tato speciální technika dráždění uvedeného bodu se nazývá deepthroat. Jde o to, že žena si zasune partnerův penis hluboko (až po kořen) do krku a takovým způsobem se dráždí. Můj problém spočívá v tom, že i když jsem se velmi snažila, z nějakého důvodu si ho nemohu celý zasunout. Poradíte mně, jak na to? Děkuji.

Odpověď:

Zlatou medaili tomu chlapci!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Pospíšil | pátek 10.10.2008 9:30 | karma článku: 19,06 | přečteno: 1416x
  • Další články autora

Jiří Pospíšil

V žádné kuchyni

27.2.2009 v 9:30 | Karma: 21,35

Jiří Pospíšil

Byla krásná, byla milá…

26.2.2009 v 9:30 | Karma: 16,96

Jiří Pospíšil

Také si čtete na záchodě?

25.2.2009 v 9:30 | Karma: 20,17

Jiří Pospíšil

Jsme opice chladného Boha.

24.2.2009 v 9:30 | Karma: 12,80