Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Psychologie deštníků

Dovolte mně pronést pár slov na velmi závažné a životní téma psychologie deštníků se zvláštním zřetelem na jejich sexuální život.

Takový deštník má hodně sourozenců, třeba slunečníky nebo takové ty spolkové palazóry (pro puntičkáře parasol) v zahradních restauracích, popsané jmény slavných firem, pak jsou takové ty vznešené deštníky s logy světoznámých chlastů a mobilních operátorů, které drží mladinké dívenky na startovním gridu nad hlavami moderních gladiátorů, ať už se tito jmenují Lewis Hamilton nebo Valentino Rossi. Vzdálenějšími bratranci jsou pak padáky, a to padáky kulovovrchlíkové, křídlové či paraglidingové, pozornosti zaslouží též padáky, které brzdí raketoplány nebo dragstery, ty když nefungují, musí se prát prádlo posádky poněkud důkladněji, no a v neposlední řadě je zde vzdálená sestřenka deštníku, pláštěnka, ale to je vlastně lesba mezi deštníky.

Život deštníků je pomíjivý, jednou přijde čas každého deštníku, ten čas se jmenuje děti, dokud deštník používá dospělý, kráčí důstojně a nastavuje dešti a větrům deštník obezřetně a špicí rozráží hurikány. Deštník žije svým dlouhým a úslužným životem, leč pak přijde nevinný deštík a tvůj malý princ má svůj dětský deštník nějak pochroumaný a nevědělo se o tom do první kapky toho dnešního deště, tak si neodpustíš desetiminutovou přednášku na téma jak spolehlivě sloužil tento deštník otci a dědovi, jak krásně zakrýval tebe a posléze i tebe s maminkou, potomek netrpělivě přešlapuje ve dveřích, tvým směrem už se dívá jen bělmem a pak jej propustíš s myšlenkou na tu podivuhodnou vlastnost jevu, který se nazývá NIC, protože ty víš, že se ti památeční širm vrátí jako otep nesourodých surovin a když se zeptáš mladé naděje rodiny, co s tím proboha dělal, lakonická odpověď pokaždé zní: Nic, to samo!

A také si tam přidej i svou šatnu, ta naše mně před třemi roky sežrala zcela nový deštník a vyvrhla jej až letos na jaře, naše bermudská šatna, ten deštník měl pohnutý osud už od začátku, je nádherně velký, je to deštník pro pohádané manžele, kteří chtějí jít spolu, nechtějí zmoknout a nechtějí se vzájemně dotýkat, líbil se mně a tak jsem jej koupil, nesl jsem jej slabou půl hodinu přes ruku a když jsem šel na veřejné záchodky čurat, postavil jsem jej do kouta, vykonal obřadně potřebu a spokojeně odešel, teprve za hodnou chvíli jsem vzpomínal, kdeže je můj nový společník do deště, stál spokojeně na veřejných záchodcích na náměstí v San Marinu, přestože tam bylo Čechů jako když naseje.

Ovšem dnes ráno jsem dokonce ráno zaznamenal opuštěný uplakaný deštník v čekárně jednoho oddělení zdejšího úřadu, nemohl steskem vydržet a hodil si to přes opěradlo jedné z židlí.

Zmíníme v našem pojednání též sexuálního života deštníků. Lidé, nebuďte slepí! Co si myslíte, že ženské tomu deštníku drží v ruce, to je falos jako bejk, pláštěnka je lesba, ale deštník je gyros, heterosexuál a samec, takovému priapovi žádná ztráta identity nehrozí, ten je jen smutný, když je dlouho hezky a žádná ženská ruka nezpůsobí jeho milovanou rozlehlou erekci, ale když na to dojde, to se on potom nakrucuje, vrtí ve větru, docela ten vítr sám dělá, a proč myslíte, že se těm součástkám říká péra? Deštník je chlap a pláštěnka je baba jako že se minét jmenuju, mimochodem, ve francouzštině se výrazem minet vyjadřuje poloha 69, proč by se asi v češtině deštníku říkalo minét, kdyby to nebylo o sexu? A vrcholem je, když může deštník deflorovat nějakou pláštěnku, to on už se docela nezná a to teče krev, jemu je to jedno.

Nemohu si nepředstavit, jak by zívaly nudou při četbě mých eroticky naladěných slov o našich středoevropských deštnících lascivní paraplíčka japonských gejš, které četbu starověkých japonských pornografických textů měly ve školních osnovách, hnedle vedle gymnastiky poševního svalstva a hry na ty jejich jednostrunné kytary, slavné to předchůdce všelijakých těch yamah a ovationů, co se dá dělat, zatímco středověcí japonští velmožové se nechali přivádět k sladkému erotickému šílenství rafinovanými triky školených dívek ve vykřičených domech, naši slovanští předkové v té době na severní Ukrajině se pářili se svým domestikovaným skotem a znásilňovali zraněné sobice, nejspíše proto se zdá na první pohled slovanská populace tak degenerovaná.

Jsem přistižen a přiznávám, jsem starý konzerva, nosím do deště deštník, jak staromilské a nemoderní. Leč býval jsem mladým čtyřicetiletým nerozvážným jinochem uvažujícím jinak. tehdy jsem říkal: My, moderní lidé, řešíme ty kapky shora úplně jinak. A tak když jsem chodíval tehdy denně ven se psem, měl jsem rybářský klobouk, takový ten černý s tím dlouhým kšiltem na zátylku, jako mají rybáři při výlovu, aby jim nezatékalo za krk, tak s tím jsem chodil po městě, když jsem byl mlád.

Dnes, když začne pršet a já se nemohu uchýlit do sucha, tak pustím stěrače anebo si deště prostě nevšímám, jsem si totiž vědom toho, že muž mého věku a mé fysis nemůže po ulici směšně cválat a komicky se snažit o mladistvě pružný galop, jednou jsem to zkusil, když jsem přebíhal čtyřproudovou avenue a vydýchával jsem to v hlubokém předklonu asi deset minut, takže jsem zmokl daleko víc a na choulostivějších místech, než kdybych tu street přešel svým rozvážným a zamyšleným důstojkrokem.

Autor: Jiří Pospíšil | čtvrtek 24.7.2008 9:30 | karma článku: 15,50 | přečteno: 1131x
  • Další články autora

Jiří Pospíšil

Můj zdejší blog mně připomíná

dráždění erotogenních zón frigidní milenky.

28.2.2009 v 9:30 | Karma: 22,18 | Přečteno: 2254x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

V žádné kuchyni

by neměla chybět myčka na nádobí, nejlépe nějaká sladká a mladá, která by na sobě měla jen zástěru a nic jiného.

27.2.2009 v 9:30 | Karma: 21,35 | Přečteno: 2781x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Byla krásná, byla milá…

Tahle slova Jiřího Suchého mě napadla, když jsem tu ženskou poprvé spatřil. Na první pohled na ní bylo všechno akorát, ale při bližším ohledání se to zvrtlo.

26.2.2009 v 9:30 | Karma: 16,96 | Přečteno: 2569x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Také si čtete na záchodě?

Na světě žijí jen dvě základní rasy lidí, žádná bílá, rudá či žlutá nebo černá plemena, jak nás učili v přírodopisu, lidstvo se dělí na dva základní druhy: Ty, co na WC čtou, a ty, co je za to srdečně nenávidí.

25.2.2009 v 9:30 | Karma: 20,17 | Přečteno: 2131x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Jsme opice chladného Boha.

Tahle věta mě napadla, když jsem četl lákání přítele k práci s hudbou na počítači. Psal tehdy: „Na počítači můžeš zkoušet komponovat třeba pro celý symfonický orchestr, nahrávat si sám klidně pětičlenný pěvecký sbor a pak si tam nastavit akustiku jako v chrámu. Dokonce si můžeš vybrat v kterém.“

24.2.2009 v 9:30 | Karma: 12,80 | Přečteno: 1511x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Policie prověřovala nákup vojenského materiálu pro Ukrajinu. Zajistila 300 milionů

5. června 2024,  aktualizováno  8.6 21:12

Premium Česká policie v tichosti prověřovala třaskavý případ, který může mít negativní dopad na zbrojní...

Pokuta 200 milionů eur plus penále. EU trestá Maďarsko za migrační politiku

13. června 2024  10:12,  aktualizováno  13:11

Maďarsko musí zaplatit jednorázovou pokutu 200 milionů eur (4,9 miliardy korun) a penále ve výši...

Třicet tisíc za výcvik. Armáda láká středoškoláky na dobrovolná cvičení

13. června 2024  13:02

Armáda představila pilotní projekt dobrovolných vojenských cvičení pro středoškoláky. Za...

GLOSA: Další, už pětatřicátá žlutá karta pro Pavla Novotného. Proč dostal šanci

13. června 2024

Premium Vylučování lidí z politických stran je téměř vždy výrazem myšlenkového i manažerského zoufalství...

Poslanci se hádali o statusu umělce. Odfláknutý návrh, říká Pokorná Jermanová

13. června 2024  8:37,  aktualizováno  12:50

Přímý přenos Poslanci ve čtvrtek schválili navýšení peněz pro Státní fond podpory investic. V prvním čtení...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1239x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy