Co má společného islamista a komunista ?

Tahle banda má společného jmenovatele v tom, že omezují svobodu a práva jiných, ale vždy si to sami sobě dokáží ospravedlnit svojí vírou, neboť islám a komunismus není nic jiného než zvrácená víra v to, že druzí něco dělají špatně, páchají zlo na mně a mých soukmenovcích a já mám tedy morální právo se jim za to pomstít. Komunismus a islamismus jsou největšími hrozbami 21. století a mor naší civilizace.    

Druhou věcí, která je bolševikovi a islamistovi stejná, je skutečnost, že rádi proklínají Západ a vše, co Západ představuje, ztělesňuje, ale velmi rádi používají výdobytků a technologií toho, pro ně špinavého, Západu. Ať už jde o používání Twitteru, PC, ohánění se svými právy, nákupní centra nebo pojídání hamburgerů. 

Jak komunisté, tak islamisté chtějí zemi, ve které žijí - mnohdy jako přistěhovalci - přeměnit k obrazu svému, tedy do stavu země, ze které utekli, protože to bylo peklo na Zemi. Jenže jednou už nebude kam před tímto novodobým morem utéci.

Řím byl také kdysi největší mocností světa, jako je dnes euroatlantická civilizace, ale právě nekritická tolerance a změkčilost přivedla Řím do záhuby. Kéž se nenaplní pořekadlo, že dějiny jsou jen stále se opakující koloběh. Protože pak by celý svět, stejně jako po pádu Říma, čekala dlouhá doba temna.   

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Musil | středa 7.1.2015 17:53 | karma článku: 29,33 | přečteno: 1509x