Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Evropu obchází strašidlo - strašidlo islámu

Slova Karla Marxe z roku 1848 neztrácí po drobné úpravě svoji pravdivost a sílu ani v roce 2015. Jen mor, který se na Evropu valí, je mnohem děsivější a nebezpečnější, než byl kdy komunismus, který sice dokázal zničit osudy jednotlivců i celých národů, srazit na kolena prosperující země, ale není ničím proti době temna, jakou hrozí islamizace Evropy. 

Řím byl kdysi nemocnější a nejsilnější říší na světě. Říkalo, že moc a sláva Říma nemá hranic, že je impériem sine fine. Ale právě tento mocný Řím byl vyvrácen zaostalými barbary, lůzou, která zničila plody civilizace a vrhla svět o staletí zpět. Totéž hrozí nyní Evropě, respektive euroatlantické civilizaci. Že světlo v temnotách, které Evropa i pro všechny ty přistěhovalce představuje, zhasne. 

Politici i mainstreamová média sice odsoudí zbabělé a podlé vrahy neozbrojených lidí, ale tatáž média a politici začnou ihned všechny, kdo si dovolí se vzepřít vlnám přistěhovalců, kteří odmítají sdílet evropské hodnoty a kulturu, označovat za extrémisty, nacionalisty a téměř zločince.

Je snad zločinem, když německý důchodce nebo německá studentka v rámci hnutí PEGIDA chtějí, aby Německo zůstalo svobodnou zemí, kde budou dodržovány zákony ? Zemi, kde se nebude ustupovat muslimům v ulicích, přejmenovávat a zakazovat vánoční trhy jen proto, aby nebyla dotčena práva nechtěných cizáků s ručníkem na hlavě, bombou u pasu a kalašnikovem v ruce, kterými se ohání jejich na hlavu padlí a pošahaní multikuturní zastánci z řad levičáků a sluníčkářů ...

Je neskutečně pokrytecké, jak média i politici k té islamistické, přistěhovalecké zvěři přistupují. Jak poplivávají odkaz našich předků, kteří za to, v jakém blahobytu dnes žijeme, bojovali a umírali. 

Michel Houellbecq vydal svůj román Soumission (kapitulace/podrobení, i slovo islám znamená něco ve smyslu Podřízení se), ve kterém popisuje temnou vizi islámské budoucnosti Francie, respektive Evropy již v blízké budoucnosti. Anders Breivik, dle Wikipedie masový vrah, popisoval podobné vize, jak multikulturní levičáci umožní zaplavit Evropu muslimy a budou perzekuovat každého, kdo se tomu postaví. To, co následně udělal na ostrově Utoya byl velký nonsens, který dal do ruky zbraň všem sluníčkářům jako je bývalý norský premiér Jens Stoltenberg, který poté vyzval k ještě větší vstřícnosti k migrantům a jejich dalšímu přijímání. To ale nic nemění na faktu, že Breivik správně ukázal na problém, který v Evropě doutnal, ale nyní již hoří.    

Dokud nedojde k radikální akci všech lidí zdravého rozumu, nebudou mít výše zmínění potřebu se bát. Protože jen tehdy, když se začnou bát, začnou náš názor brát vážně. A jen tehdy začne cesta k obrodě Evropy.    

Autor: Jiří Musil | úterý 13.1.2015 8:00 | karma článku: 33,39 | přečteno: 1082x
  • Další články autora

Jiří Musil

Kalousek vs Babišovi úderníci

Miroslav Kalousek je mnohými považován za zhmotnění zla ve vesmíru. Oblíbené zaklínadlo všech, kteří už neví, na co by svedli svou neschopnost a diletantství je: " Za to může Kalousek. " Když zkritizoval neschopnost Jaroslavy Jermanové vést schůze Sněmovny, do jejíhož čela se tak vehementně Babišovci tlačili, tak byl opět terčem výpadů ze všech stran jaký že je vlastně hulvát, když se naváží do "dámy".

23.1.2015 v 13:00 | Karma: 30,27 | Přečteno: 1922x | Diskuse| Politika

Jiří Musil

Opravdu, ale opravdu zvláštní to žena

Legendární MUDr. Štrosmajer měl svoji neméně legendární větu o hlouposti, nadnášení a holubičce. Potvrzením pravdivosti tohoto citátu a také asi i muslimského tvrzení, že (některé) ženy jsou opravdu nesvéprávné a vyžadující mužský dohled je muslimofilní blogerka Ludmila Straková a její článek Protesty proti islamismu v Česku jsou manifestem nevědomosti ze 16. ledna 2015.

17.1.2015 v 9:00 | Karma: 30,56 | Přečteno: 1626x | Diskuse| Ostatní

Jiří Musil

" Zlo zvítězí, když ti, kteří mohou něco udělat, neudělají nic. "

V pátek 16. ledna 2015 v 16:00 se na Hradčanském náměstí - jednom z míst, kterým kráčely české dějiny, uskuteční manifestace Islám v ČR nechceme. Obracím se tedy na každého, komu není lhostejné, jakým směrem se v blízké i vzdálené budoucnosti bude vyvíjet naše země, aby se zúčastnil. Protože jen když ti, kteří mají moc rozhodovat, uvidí sílu davu, budou se bát a konečně začnou jednat rozumně a v našem zájmu. Už nikdy nebudou moci tvrdit, že je nás málo.

14.1.2015 v 13:00 | Karma: 25,12 | Přečteno: 821x | Diskuse| Občanské aktivity

Jiří Musil

Co má společného islamista a komunista ?

Tahle banda má společného jmenovatele v tom, že omezují svobodu a práva jiných, ale vždy si to sami sobě dokáží ospravedlnit svojí vírou, neboť islám a komunismus není nic jiného než zvrácená víra v to, že druzí něco dělají špatně, páchají zlo na mně a mých soukmenovcích a já mám tedy morální právo se jim za to pomstít. Komunismus a islamismus jsou největšími hrozbami 21. století a mor naší civilizace.

7.1.2015 v 17:53 | Karma: 29,33 | Přečteno: 1509x | Diskuse| Společnost

Jiří Musil

Státy = ochránci drogových mafií

Mnoho hloupých, omezených, zahořklých a chudých lidí vidí v ekonomii neužitečnou pavědu, která nemá sebemenšího smyslu. Na vybraném problému lze každému z těchto jedinců ukázat, že ekonomie je věda o lidském jednání a v zásadě každé rozhodnutí, které v životě činíme, se při bližším zkoumání a rozebrání na základní axiomy úvah opět vrátí k ekonomii, neboť ne nadarmo kdysi Milton Friedman prohlásil, že za vším hledejme peníze. Já bych velikána, kterým Friedman bezpochyby byl, doplnil, že za vším hledej ekonomii.

15.9.2014 v 9:00 | Karma: 13,44 | Přečteno: 488x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

V Berlíně hoří výrobní hala firmy produkující zbraně poskytnuté Ukrajině

3. května 2024  15:44,  aktualizováno  20:58

Hasiči na jihozápadě Berlína likvidují rozsáhlý požár výrobní haly, ve které jsou uskladněny...

Názor, že Paroubek parazituje, nestačil. Podle soudu může iniciály ČSSD použít

3. května 2024  19:44

Volební senát Nejvyššího správního soudu (NSS) zamítl návrh Sociální demokracie (SOCDEM) na zrušení...

  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik