Kauza Tempel a mé odsouzení. Mají něco společného? (Z Bělušické věznice - 1. část)

Je naše soudnictví a státní mechanismus podplatitelný? Projevuje se demokracie v naší republice tím, že jsou umlčováni naši spoluobčané, kteří mají důkazy o vysoké korupci nebo se táhnou soudní spory ne měsíce, ale roky?!

Vážení přátelé a nepřátelé a naši STRÁŽNÍ ANDĚLÉ.

Mnoho z nás ví, že soudnictví v naší REPUBLICE je v dezolátním stavu.

Ať již soudci nebo státní zástupci a i přidělení advokáti ex offo pracují i na objednávku a i dokonce falšují výpovědi nebo nepřipouštějí závažné důkazy, které by NEPRÁVEM obviněné naše spoluobčany, MOHLY SPROSTIT VINY.

Může v tom hrát roli i LAJDÁCKOST a NEKOMPETENTNOST našich soudců a státních zástupců ROZHODOVAT O VINĚ A NEVINĚ?! Možná také.

Ze všech těchto závažných chyb se stal a stává dokonce někdy i smrtelný koktail pro ty, na  které náš stát nemá patřičné důkazy a je jim nepohodlný. Na takové naše spoluobčany si náš stát dokonce i různá obvinění VYMYSLÍ!!!

Jednou ze závažných pochybení našich soudů je KAUZA TEMPEL.

Nyní musíme pominout tu skutečnost, že pan Tempel nemusel být z těch nejhodnějších našich spoluobčanů, ale odsoudit ho za nějaký zločin, který možná nespáchal na doživotí? Již si ve vězení odseděl DEVATENÁCT LET!!!

Nejsem vyšetřovatelem u naší Policie ČR a nepracuji s hodnověrnými důkazy, proto se nehodlám vyjadřovat k práci naší Policie ČR a ani soudců a státních zástupců, kteří v této ZÁVAŽNÉ KAUZE figurovali.

Jedno je jisté!!! DOŠLO K JEJICH POCHYBENÍ. Ať úmyslnému nebo neúmyslnému.

V TOMTO (A BOHUŽEL I V MNOHA DALŠÍCH) JE TO OBROVSKÝ PRŮŠVIH NAŠÍ JUSTICE, O KTERÉM SE PÍŠE A MLUVÍ JEN MEZI ZASVĚCENÝMI.

Odsoudit člověka za vraždu a dokonce za dvě na doživotí a podle rozhodnutí EVROPSKÉHO SOUDU naše soudy pochybily?!

V menším měřítku a jinak se toto bezpráví děje i mně - Jirkovi Fábikovi.

Já jsem byl pravomocně odsouzen na (jen) 4,5 let ZA ZNÁSILNĚNÍ SVÉ NEVLASTNÍ TŘINÁCTILETÉ DCERY, které jsem NESPÁCHAL!!!

Soudkyně u prvního soudu NEVYSLECHLA VŠECHNY DŮLEŽITÉ SVĚDKY, i když jsem já a můj obhájce, předložili požadavky. Také i mnoho polehčujících a závažných důkazů, které jsou i zaprotokolovány v soudních spisech, zůstalo bez povšimnutí!!!

Ptám se opravdu Vás VŠECH, tedy přátel a i nepřátel. Je toto normální?! Pracují naše soudy v souladu s našimi zákony nebo jsou UPLATITELNÉ nebo dokonce NESVÉPRÁVNÉ?!

Jsem opravdu zvědavý, jak se OBĚ kauzy budou vyvíjet dále.

S přáteli se ale NEVZDÁVÁME.

Osobně si myslím, že i pan Tempel, po DEVATENÁCTI LETECH se nevzdává spravedlivého procesu (viz. příloha).

Přikládám i moji velmi zkrácenou, pro některé naše spoluobčany neuvěřitelnou, zkušenost se soudní a státní spravedlností v naší České REPUBLICE.

Již jsem měl DEVĚT SOUDŮ. Další budu mít 27.10.2020 V 8.00 hod. u Mosteckého soudu.

Přijďte mne prosím podpořit.

Váš Jiří Fábik

https://www.justice.cz/?clanek=rozsudek-evropskeho-soudu-pro-lidska-prava-tempel-proti-ceske-republice-ceske-soudy-stezovateli-odeprely-pravo-na-spravedlivy-proc-1

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Fabik-Nezakonna-vazba-pozar-dilny-zabiti-psa-stazeni-z-kuze-Pokracuji-dal-a-podavam-trestni-oznameni-476843

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Fábik | čtvrtek 1.10.2020 11:00 | karma článku: 19,87 | přečteno: 859x
  • Další články autora

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

20.12.2021 v 20:00 | Karma: 9,22

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

27.11.2021 v 14:30 | Karma: 13,49

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

26.11.2021 v 15:47 | Karma: 14,24