Už je to tady páni poslanci a senátoři!

              Politici, úředníci a jiní správní a řídící pracovníci, kteří odpovídají za řízení a rozhodování o státním, či veřejném majetku i financích státu ponesou hmotnou odpovědnost. Konečně se začne dělat pořádek ve státní a politické sféře!

             Kde?

             Samozřejmě, že to není v České republice, ale zase na Slovensku! Jak informuje redaktor Petr Kupec, MF Dnes ve svém článku. Premiérka Slovenské republiky Iveta Radičová vykazuje mnohem větší schopnosti, než náš premiér Petr Nečas, který se neustále hrabe spolu s pobočníkem Langrem, v Johnovu ministerstvu vnitra. Zkrátka pořádná ženská ví, kde si je potřeba dupnout a kde je potřeba zavést plnou hmotnou odpovědnost!

             Doufám,

             že český premiér Petr Nečas si nedá dělat ostudu a pořádně do toho šlápne. Chce to rozšířit mimo politiků, státních i veřejných pracovníků i na odpovědnost poslanců a senátorů! Je potřeba, aby se neflákali v poslanecké, či senátní restauraci a konečně začali číst předlohy zákonů a nehlasovali pouze podle toho, jak jim poručí jejich politické strany, které často podléhající lobbistickým zájmům.

             Už se těším,

             jak nám poslanci ze svých příjmů začnou přispívat na zdraženou elektřinu, z důvodu neúměrného příspěvku na solární elektřinu, jak nám budou shánět a platit kominíky, či kominické revizory a jak nám budou přispívat na pravidelnou dvouroční výměnu vodoměrů, nebo na výměnu měřidel spotřeby tepla na radiátory, či na roční revize hasičáků a všechny ty revizní nesmysly, které spolu vymysleli a chudomyslně schválili!

                                               Už, aby to tady bylo, páni poslanci a senátoři !

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | středa 12.1.2011 13:11 | karma článku: 34,88 | přečteno: 2194x