Nemyslící politici a uprchlíci

Tak jsme podporovali „ Jaro na Středním východě a v Africe,“ až z toho máme uprchlickou vlnu do Evropy. Nějak se to roznášení „Lidských práv,“ nepovedlo.

                    Politici z Francie, Anglie a USA

                    to vzali za rázný konec a ty ošklivé nedemokratické režimy likvidovali pomocí řízených raket, bombových náletů i vyzbrojováním a výcvikem opozičních povstalců. Šlo to jako po másle, rozbombardovali co mohli, rozstříleli obydlí lidí a chudáci lidé se neměli ani kde schovat. Kolik civilistů, včetně dětí, to zabíjení odneslo a ještě odnese, se nedá ani spočítat.

                    Opravdu tito oslavovaní světoví politici

                    při svém rozhodování o rozpoutání válečných akcí a podpoře občanských válek na Středním východě a v Africe, neuměli domyslet, jak to skončí a vůbec nepředpokládali, že lidé budou utíkat z rozbitých domovů a nekonečných válek do Evropy, kde se konečně dočkají pomoci a kde konečně najdou ty pravá „Lidská práva,“ na které se tolik těšili, že riskovali i své životy na cestě do Evropy?

                     Místo toho, aby politici a demokraté těchto zemí

                     vítali nešťastné uprchlíky ve svých státech s otevřenou náručí, tedy ve Francii, Anglii a USA, posílají na ně místo „ Lidských práv,“ policisty a snaží se jich zbavit a nacpat je do úplně jiných států Evropy, které se na podpoře nesmyslných a divokých válečných akcích na Středním východě a Africe přímo nepodílely. Najednou, jako, že oni s tou uprchlickou vlnou nemají nic společného.

                      Není nejmenší důvod k tomu,

                      abychom tady v Česku chytali a zavírali nějaké uprchlíky. Naopak by jsme jim měli pomáhat, aby našli tu nejkratší cestu do Francie a Anglie, kde význační demokratičtí politici sklízeli obdiv a potlesk za své válečné tažení na Středním východě a Africe. Není důvod, abychom se do toho motali. Nechme je, aby si užili, co si sami nadrobili.

                      USA je za vodou

                      a politici USA jistě nepředpokládali, že tam uprchlíci doplavou. Ostatně tam prý ročně zastřelí na hranicích s Mexikem několik stovek uprchlíků. O tom, že by Američtí politici přistavili lodě do Evropy a převáželi uprchlíky ze Středního východu a Afriky do USA, se nedá vůbec uvažovat a tak se Amerika může pouze smát problémům a hemžení uprchlíků v Evropě.

                      Pokud politici USA

                      se snaží ještě podporovat a roztočit nesmyslnou Porošenkovu válku Evropy proti Rusku na Ukrajině s tím, že jsou za vodou a že od Ruska to schytá především Evropa, protože v USA spoléhají na svůj raketový štít, pak je opravdu nejvyšší čas, aby Evropští politici už začali konečně myslet i bez politiků USA, co může následovat a zastavili hloupé harašení zbraněmi na adresu Ruska, protože o zbrojení a válku proti Rusku,

                                         žádní rozumní lidé v Evropě rozhodně netouží!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | pondělí 17.8.2015 10:32 | karma článku: 31,89 | přečteno: 1173x