12 mrtvých v Paříži potvrzuje obavy Tomia Okamury

                  Svoboda v Evropě končí. Naprostý debakl multikulturalismu a počátek probouzení. Probouzení do světa špíny v němž roste vliv církevních společenství a fanatismu.

                 Historie náboženského fanatismu,

                 ať muslimského, či křesťanského, přežívá napříč věkům. V Česku se opět provádí exorcismus, tedy vymítání Ďábla ve jménu Boha, v Paříži se vraždí novináří ve jménu proroka Mohameda a na Středním východě, či v Severní Africe se řežou hlavy cizincům ve jménu nenávisti.

                 Nenávisti proti těm,

                 kteří přinesli do jejich domů zbraně, rakety a bomby, místo pomoci, jídla a přátelství. Ve jménu lidských práv jsme jim přinesli rozbité domovy, zabíjení a likvidaci jejich historíckých společenství. Žádné Africké jaro, ale spoušť a barbarské vraždění.

                 Náboženští fanatici

                 jsou hodní a věřící lidé stejně, jako ostatní občané, ale jak dostanou do ruky zbraň, či moc, nikdo je nezastaví. Moc a vliv církevních společenství roste navzdory vědeckému i historickému poznání neexistence Bohů a realitě rozhodující moci přírody nad světem, která umožňuje zrození života a přináší i jeho ukončení. Církve se dnes pletou všude a do všeho, do řízení státu, do nemocnic i do ozbrojených složek. Nenechme se manipulovat církvevním fanatismem.

                                                Modleme se k všemocné přírodě,

                                                  nikoliv k neexistujícím Bohům

 

Autor: Jiří Čumpelík | středa 7.1.2015 15:12 | karma článku: 27,59 | přečteno: 1321x