Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Přiznání muslimů. Chceme u vás náš systém.

Tak jsem se zpětně podíval na Hyde Park a krom toho, že se pan Mohamed Abbas z několika dotazů vyloženě vykroutil, tak nám jasně řekl dvě věci. 1. Chce šířit v ČR Islám a absolutně nechápe, proč by nám to mohlo vadit.  2. Neuznává náš právní systém, nechce naše Evropské právo a chce své vlastní "Šaríja."  

ad 1)

To, že chce Islám šířit je zcela přirozené. Často chtějí lidé rozšiřovat svoji víru, své postoje a koníčky. Např. já chovám jisté plemeno králíků a taky bych byl rád, aby tohle plemeno chovalo co nejvíce lidí.

Ať si klidně svoji víru v boha šíří, ale ať z ní napřed vyřadí pasáže a myšlenky, která porušují lidská práva. Někdo mi už řekl, že náboženství není hnutí. Nevím, jak to je přesně, ale v tomto okamžiku je to vyloženě šíření hnutí, které směřuje k potlačování lidských práv. A nejen to. Šíření Islámu bez vyškrtnutí některých pasáží z Koránu vyloženě porušuje naše právo. 

Trestní zákon

Absolutně nechápu a tímto vyzývám naše státní zaměstnance, aby nedovolili porušovaní našich zákonů, ze strachu. Budou to Vaše děti, kdo to odnese.

Pokud je nutné specifikovat slovo hnutí, tak vyzývám, aby do něj bylo zahrnuto i náboženství. "Zákaz propagace náboženství, které směřuje k porušování § 259, 259a, 260 atd.

A stačí na to jednoduchá logika.
Pokud je v koránu u napsáno, že má žená jiná práva než muž, nebo že muž má jiná práva než žena = dělení na 2 skupiny dle pohlaví = u jedné skupiny dochází k potlačování jejích práv na základě pohlaví.
Pokud je v knize jediné slovo o tom, jak přistupovat k lidem, kteří mají jiné náboženství, nebo nemají žádné = diskriminace skupin obyvatel dle víry. A pokud tam dokonce je něco o zabíjení = § 259 Genocida
A pokud tam jsou dokonce tresty jako kamenování, či sekání rukou, či řezání hlav = § 259a Mučení a jiné nelidské a kruté zacházení.

 

Pan M.A. se k některý věcem osobně přiznává. Pane M.A. přestaňte chtít diskriminovat naše obyvatelstvo. Přestaňte nás urážet!!! Pokud se Vám u nás nelíbí naše pravidla, tak odejděte. Vaše tresty jsou nelidské. Váš postoj k ženám mne uráží, protože diskriminuje všechny mé spoluobčanky.

Vážení zákonodárci. Jak je možné že není zákon, který zakazuje šíření takové knihy, která propaguje výše zmíněné? Jak je možné, že si nějaká skupina lidí dovoluje prosazovat a šířit hnutí-náboženství, které porušuje zákon?

ad 2)

Toto je mnohem horší. Ve skutečnosti totiž neuznává náš právní systém a touží po změně. On tedy řekl, že by si přál pro svou vlastní komunitu své islámské právo. Ale to je přesně to samé.

"Chceme, aby lidé věřící v Islám mohli na sebe uplatňovat islámské právo", je totiž naprosto stejné jako věta: "Chceme, aby v ČR bylo Islámské právo". První věta bude uplaťnena, pokud věřících bude výrazně méně, než ostatních občanů ČR a druhá bude uplatněna, pokud poměr obyvatel bude opačný. 

 

Nikdo nemůže předpovědět, kolik bude v ČR věřících v Islám třeba za 100let. A v obou případech je to naprosto stejné. Uplatnění Islámského práva pro skupinu věřících. Zda-li ta skupinka má 3000ob., nebo 8min.ob. to je pro význam té věty nepodstatné.  Je to tedy naprosto jasné pohrdání naším právem a snaha vyměnit ho za jiné. 

Jak je možné, že dopustíte, dopustíme, aby někdo shazoval naše právo a veřejně hlásal, že chce vlastní = že to naše je špatné. 

 Tohle zakázat nemůžeme, protože máme svobodu slova, ale tak jak nesmím prosazovat nacismus, mohu to zakázat, dokud v tom právu budou diskriminační a nelidské prvky. A proto opět vyzývám naši vládu, aby učinila opatření, které zabrání prosazování diskriminačního a nelidského práva. A jestliže už na to naše paragrafy stačí, tak aby bylo takové prosazování trestáno a cizinci, kteří ho prosazují byli vyhoštěni.

 A na závěr žádám vládu, aby mne a ostatní obyvatele ČR přestala diskriminovat. Tím že někdo může porážet naprosto neetickým a bolestivým způsobem zvířata a ostatní ne, je totální diskriminace všech ostatních. Stejná práva pro všechny. A protože týrání zvířat z náboženského důvodu je naprosto nesmyslný důvod, tak žádám min.zemědělství aby přestala podporovat týrání zvířat a neudělovala výjimky. Pokud někdo nemůže jíst maso, které bylo získáno bezbolestnou smrtí zvířete, tak může být vegetarián. Nikdo ho nenutí, aby ho jedl.

halal-porážka

Autor: Jiří Cásek | čtvrtek 15.1.2015 18:24 | karma článku: 40,60 | přečteno: 3002x
  • Další články autora

Jiří Cásek

Vládneme, nařizujeme, poslouchej!

Připadám si jako v nějakém filmu, kdy jedna strana hodnotí lidi, nebo události jako obecně špatné a druhá strana oponuje "...ale my se snažíme..." Vláda se tak snaží a snaží, že.....

22.10.2020 v 12:11 | Karma: 18,11 | Přečteno: 374x | Diskuse| Politika

Jiří Cásek

Demo-demokracie. CZEXIT aj. Demo jede na plné obrátky.

Brexit odhlasován a už to valí. Jedni hlásají "Nabízíme CZEXIT". Druzí zase "Zastavíme diktát EU". Hned vedle toho jsou lidé, kteří zastaví Islám a za rohem dostanu koblihu. A to ještě ani nejsou volby.

28.6.2016 v 16:05 | Karma: 9,53 | Přečteno: 273x | Diskuse| Politika

Jiří Cásek

Tak jsme si pěkně popovídali, aneb otevřené dveře migrantům necháme.

Na PS je vždy tak krásný pohled. Tolik inteligentních lidí vede krásnou inteligentní debatu na jejímž konci je plán, jak mne udělat šťastným a spokojeným. Nevím jak kdo, ale já mám pocit, jakoby ten konec včera chyběl.

19.6.2015 v 14:19 | Karma: 26,73 | Přečteno: 818x | Diskuse| Ostatní

Jiří Cásek

Imigranti a utečenci nejsou žádný problém!

Zničeho nic. Naprosto z nenadání mi prolétla hlavou myšlenka, že pokud je něco skutečně problém, pokud je něco skutečně aktuální a musí se to řešit, tak toho budou plná media. A proto se zdá, že imigranti nejsou žádný problém.

16.6.2015 v 8:45 | Karma: 26,87 | Přečteno: 1151x | Diskuse| Ostatní

Jiří Cásek

Dobrovolně vyhyneme, nebo se necháme vystěhovat, nebo si necháme vyvolat válku o přežití?

Proč vedení EU, někteří lidé a někteří politici chtějí vytvořit prostředí pro tyto otázky? ..........

12.6.2015 v 15:16 | Karma: 34,30 | Přečteno: 1188x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Tuleja publikoval i v pochybných vědeckých časopisech, nyní žádá o stažení článků

2. května 2024  13:57

Kandidát TOP 09 na ministra pro vědu Pavel Tuleja požádal Slezskou univerzitu, aby stáhla z jeho...

Poslanci mají jednat o zákoníku práce, ANO chce zabránit výpovědi bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  13:49

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela zákoníku práce předpokládá...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

SPOLU paroduje heslo ANO a spojuje ho s Ruskem, premiér Fiala to hájí

2. května 2024  10:56,  aktualizováno  13:45

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2422x
Patřím ke střední vrstvě a mé názory jsou pouze moje. Je na Vás, jestli s nimi souhlasíte nebo ne.

Seznam rubrik