Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M45i63l71a22n 81K11a51s94l

16. 1. 2015 16:55

Tak mi byl zdejší cenzurou smazán ohlas, kde jsem slovně popisoval to, co je na karikaturách toho časopisu. Hlavně že všichni volají "je suis Charlie" - ale běda, když se někdo ozve, že Charlie byl přes míru. Stačí jen popis a ohlas je pryč. !!

0 0
možnosti
PS

Možná, kdybycho se domluvili na mezinárodním dnu trička s daným motivem a všichni vyšli do ulic, neměli by ti debilové tolik nábojů  Ale bez legrace. Ono by stačilo ,kdyby se lidé co nejvíce ozývali veřejně, protože naši politici sledují preference a po čem je největší poptávka, takže pak by konečně začali konat . Dnešní průzkum Č.rozhlasu už naznačil, co si většina myslí o potřebě potlačit isil a o přijímání migrantů muslimů. Musí veřejné mínění ovlivnit politiky ,pak se něco změní. Takže petice, demonstrace, články ap. jinak to nevidím.

4 0
možnosti
JC

J90i89ř47í 50C91á16s54e40k

15. 1. 2015 21:34

A šel by jste jako politik s kůží na trh? Když už tedy tuto polemiku zmiňujete. Celé je to pouze o jedné věci. Jakou hodnotu má Váš život? Můj život má v dnešním světě hodnotu 0. Pokud bych s tím tričkem Mohameda zabránil, aby právo Šaríja ovládlo ČR za 200 let, tak by můj život měl hodnotu aspoň 1.

0 0
možnosti
SB

Já osobně bych se bál jako politik do vosího hnízda píchat.

Přesto  mám právo po politicích vyžadovat, aby oni se toh nebáli. Je to totiž součást jejich práce, do které oni šli dobrovolně a vzali na sebe ty povinnosti. Nikdo je k tomu nenutil. Jsou polaceni z mých daní, musí tedy zastávat mé zájmy.

Stejně tak mám třeba právo být při požáru opatrnější než profesionáloní hasič, mám právo při zákroku proti vandalům být zbabělejší než profesionální policista nebo při napadení politika mám právo se toho nevšímat a nechat to na jeho gorilách. Moje zbabělost nemůže být jejich omluvou, protože oni do toho šli dobrovolně a berou za to peníze. Mohli místo toho dělat uvaděče v divadle. To platí i pro politika, když má řešit něco choulostivého. Není pro něj omlouvou, že já jsem zbabělý. Dobrovolně do toho šel on, nikoli já.

1 0
možnosti
PS

Ono se řekne neustupovat, ale semínko strachu je zaseto. Vzali by jste si tričko s karikaturou mohameda do města? Zveřejnili by jste si svoji kresbu s karikaturou islámu aniž by vás napadlo ,že si na vás počkají ? Režisera zabili pro dokumentární film, novináře a kreslíře pro obrázky, pohybují se po celé Evropě a klidně udeří i u nás. Nejsme chránění, pokud stát nezačne jednat. Jeden člověk je zranitelný a umlčitelný, ale pokud politici a stát zabrání šíření propagandy islámu,který je neslučitelný s našimi zákony, máme ještě šanci. Mile mě překvapila paní Němcová ve včerejším programu ČT, kde věci pojmenovala přímo. Poslanec ANO jen tvrdil něco o dluhu vůči emigrantům z minulých dob,bla,bla. Člen ČSSD měl zřejmě stejný názor jako p.Němcová, ale nechtělo se mu mluvit otevřeně, jako by se bál obvinění s xenofobie nebo co. A nejvíc mě zklamal pan kníže, který tak vehementně obhajoval přísun migrantů, až se rozčílil. 

Ale to bylo v jiném pořadu.

1 0
možnosti
Foto

I90v48o 51C44i12l57i92c36h

15. 1. 2015 21:40

Zveřejnil jsem blog s tou karikaturou a kritikou islámu. Je to málo? Je to moc? Pokud přijdou, tak budu chránit moji rodinu i sebe se zbraní v ruce. Zlu se nesmí ustupovat.

4 0
možnosti
OP

Nejhorší není to, co požaduje kašpar Abbas, ale skutečnost, že mnoho představitelů země nemá ponětí o principech islámu. Pokud to urychleně nenastudují, vyhodit na hnůj

2 0
možnosti
Foto

J16a73n 13R72ý91z83n59a54r

15. 1. 2015 20:24

Neustupovat. To je jediný rozumný postoj vůči islámu. A klidně veřejně dělat vtipy.

My už máme velkou francouzskou revoluci s tisícovkami popravených kněží za sebou - oni ještě ne. Proto se chovají tak jak se chovají.

4 0
možnosti
LN

..teď se právě nechal slyšet že dostal "vyhružek o smrti"..

1 0
možnosti
MT

Autore, naprosto souhlasím ! [>-]

7 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2422x
Patřím ke střední vrstvě a mé názory jsou pouze moje. Je na Vás, jestli s nimi souhlasíte nebo ne.

Seznam rubrik