Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dobrovolně vyhyneme, nebo se necháme vystěhovat, nebo si necháme vyvolat válku o přežití?

Proč vedení EU, někteří lidé a někteří politici chtějí vytvořit prostředí pro tyto otázky? ..........

Smečka

" Slovo  smečka je jeden z výrazů, jímž označujeme skupinu  šelem stejného druhu, obývajících určité území a vzájemně spolupracujících za účelem přežití. "

Zdroj (krom jiných)

Nelze si nalhávat, že jsme něco víc. Jsme součástí planety a jako pro každý jiný živočišný druh pro nás platí stejná pravidla. Co je při pohledu z Mléčné dráhy na zem jeden člověk?

Velikost smečky vs teritorium: 

Počet jedinců ve smečce a prostor, který poskytuje území pro život a zdroje (potravy aj.) odpovídá potřebám. = smečka si v klidu žije.

Smečka se rozroste a zvedne se počet jedinců. = Několik jedinců musí opustit smečku a nebo je nutno zvětšit teritorium. (Pojedeme na Mars my, nebo Afričani) Pokud se smečka bude dále množit stejným tempem, tak se situace opakuje. Pokud se vystěhovaní jedinci budou množit v novém teritoriu stejně, problém se opakuje. Jak prosté.

Argument: Evropané mají menší porodnost a je jich čím dál tím méně. Proto mají prostor pro vystěhované jedince z vedlejší smečky. To je sice pravda, ale logicky z toho plyne, že postupně Evropané vymřou a budou nahrazeni. 

Porodnost.

Filozofie Islámu, kdy žena rodí děti, stará se o rodinu a muž je nadřazen je zastaralá ideologie, kterou vyvinutější civilizace už potlačila. Jednak proto aby žena nebyla diskriminována, ale hlavně proto, že to již není nutné pro zajištění druhu. Snížili jsme úmrtnost a úspěšně umíme potomky přivézt v dospělost. Nejsme loveni, nejsme potravou, umíme se léčit a rizika úmrtí jsme docela dobře eliminovali. Proto jediné co dokáže snížit velikost smečky je nějaký "mor", nebo že se vybijeme sami. Zvýšená porodnost tedy vede pouze a jenom k problému příliš velké smečky.

Závěr je jednoduchý. Logicky z toho vyplývá, že tato zvýšená porodnost v Islámu povede k likvidaci jiných kultur. Potom od toho upustí, nebo se bude provádět migraci do vesmíru, nebo se začnou vybíjet vzájemně.

Buď je to účel - převálcovat jiné kultury a nebo je to nižší stupeň inteligence. Moje domněnka.  Evropané přemýšlí dopředu a z tohoto uvažování vzniká menší porodnost. (Budeme mít kde bydlet? Budeme mít co jíst? Budeme mít čas na výchovu při práci? Vydělám dost peněz, abych uživil ženu na mateřské? A když ne, bude mít stát dost peněz a chuť ženě pomoci?) Zatímco Afričani nemají co jíst, nemají kde bydlet a klidně plodí jedno dítě za druhým. Takže jak jsem napsal. Buď je to účel, nebo totální nezodpovědnost rodičů.

Začlenění do společnosti

Budeme optimisté. Přijdou, začnou pracovat, sníží porodnost (tohle nepůjde bez odstranění nadřazenosti muže a ještě pár prvků Islámu, protože s pocitem nadřazenosti si bude chtít užívat vždy a kdekoliv ho napadne) a vyrovnají velikost smečky v EU. (Bohužel v tento scénář nevěřím, ale budiž). Zůstává ale nevyřešen problém v Africe a tak rok co rok budou proudit vystěhovaní jedinci z vedlejší smečky. Z toho logicky opět vyplývá likvidace naší rasy, protože nás Afričani postupem času spolknou a v Evropě budou černí obyvatelé.

V tuto chvíli ale začlenění není možné. Máme asi 0,5 mil. nezaměstnaných a nedokážeme těmto lidem zajistit práci. A to jsou lidé se vzděláním a se znalostí jazyka. Není jediný důvod si myslet, že bychom dokázali Afričany zaměstnat, když nedokážeme zaměstnat vlastní.

Spokojenost

Tito lidé se začnou živit nelegálně a pak se srovnají s většinovou společností. Budou mít kde bydlet, budou mít na jídlo, oblečení, auto atd.

Nebo budou na podpoře a my je budeme živit. Přesto vyleze napovrch nespokojenost, když uvidí, co mají ostatní a oni ne. To je přirozená vlastnost. Bez práce, na ubytovně 5-ti členná rodina, která baští suchý rohlíky = začne se zlobit.

Navíc jim tu bude chybět jejich kultura. Islám, mešity, halal jídlo atd. Další důvod k nespokojenosti.

Přijetí uprchlíků, migrantů z důvodu vyrovnání velikost smečky je naprosto nesmyslný a dokud budeme mít vlastní nezaměstnané, tak je to absolutní hloupost.

Válka

Musíme pomáhat každému člověku, který je v nouzi. Který si chce migrací zachránit život. Řekl bych, že toto je pravidlo, které bychom měli všichni dodržovat a budeme lepší lidmi. Ovšem v tomto případě to vidím jinak. Klidně bych osobně pomohl ženě s dětmi, aby se vyhnuli utrpení. (sice bych měl podmínku vzdát se Islámu, ale to je nepodstatné).

Argumenty: Chudáci prchají před válkou a musíme jim pomoci jsou trochu zcestné. I když jsme jim to tam zničili (NATO). 

Pokud vznikne skupina lidí (IS), která začne páchat zlo, tak se musí zastavit. Kdo ji zastaví, když muži prchají? Ženy s dětmi tam zůstanou na pospas. Část mužů se k IS přidá a další část prchne. Takhle se ta skupina nezastaví. Co kdyby ta skupina vznikla tady. Taky utečeme a necháme jí to zde jako dárek?

Prchají ženy a děti = pomoct jim

Prchají všichni, ale nikdo nepožádá o pomoc s IS = to je špatně

Prchají pouze muži = totálně špatně

Požádají o pomoc = ano pomůžeme. Tuto variantu si dovedu představit. "Prosím schovejte mne chvilku u Vás a prosím pomozte nám zničit IS. Chci se vrátit domů až tam IS nebude."

Důvod migrace  

Na závěr si to shrnu.

- přelidnění. Příjem nic neřeší a je to naše sebevražda

- útěk před válkou. Příjem nic neřeší, pokud nechtějí zastavit IS. Ti migranti a jejich státy musí požádat o pomoc s IS a ti muži musí bojovat a ne utíkat. Ženy a děti schovat do bezpečí. Po porážce IS musí domů.

-  za lepším životem. Pokud je toto důvod, tak přeci není naše povinnost je přijmout. Ano, nabídneme život u nás, ale pouze těm, které si vybereme. Kteří budou pro nás přínosem. Ale znova musím připomenout 0,5 mil. našich nezaměstnaných.

- invaze. To je podle mne to co se děje. A tady je víc možností. 

1. Vy jste nám to u nás doma rozmlátili a my vám to nyní rozmlátíme u Vás

2. Příprava na útok od IS a snaha Islámu ovládnout Evropu.

3. Uměle podporováno s účelem vyvolat v Evropě válku.

Konspirace

To že jsem blázen, ještě neznamená, že to nemůže být pravda. Ale bod 3 mi vypadá velice reálný.

Pro zisk potřebuji odbyt. Co když ho nemám? Musím si ho vytvořit. Vidíme to dnes a denně. (Třeba ve vedlejší vsi) Koupím konkurenci a zničím ji. Najednou jsou zákazníci moji. 

Potřebuji prodávat auta, ale všichni už auto mají. Tak vyrobím auto tak, aby se po záruce začlo kazit. Díly vyrobím s životností na 5 let. (To je již také běžná praxe všude možně). Zákazník si kupuje nové, nebo kupuje díly.

A ze všeho nejlepší kšeft je válka. Jak ve zbrojení, tak v následné obnově zničeného. "Chci vám postavit dům. Jo vy už ho máte. No nic, tak vám ho vyhodím do vzduchu a pak vám postavím nový." Opět ten příklad se nesmí brát doslova, ale globálně to tak funguje.

USA to tam vybombarduje. Potřebuje tam zdroje a poslušnou vládu. Vytvoří IS a nyní ho na oko ničí, ale ve skutečnosti tajně podporuje. Vyvolá vlnu migrace do Evropy, která zde vytvoří bojiště. Vzápětí nám vesele pomůže vyhrát válku, zničí IS a jako anděl nám pomůže s obnovou zničeného. Tím dojde k prodeji našich posledních zbytků. Neuvěřitelný vojenský trh a neuvěřitelný trh pro obnovu zničeného.

Krásná to konspiračka. Ale jak říkám. To že jsem blázen ještě neznamená, že to není pravda.  

Závěr

Ať se na to podívám z jakéhokoliv úhlu, tak příjem uprchlíků je naprostá sebevražda a ti co to podporují jsou buď zaprodaní, nebo totální blázni.

A kdo a jak to zastaví? Mě napadá jediné a to spousty lidí pojmenuje diktaturou. Postavit Islám mimo zákon, tak jako nacismus. Aspoň do té doby, dokud z něho nezmizí násilí a diskriminace žen. 

Autor: Jiří Cásek | pátek 12.6.2015 15:16 | karma článku: 34,30 | přečteno: 1188x
  • Další články autora

Jiří Cásek

Vládneme, nařizujeme, poslouchej!

Připadám si jako v nějakém filmu, kdy jedna strana hodnotí lidi, nebo události jako obecně špatné a druhá strana oponuje "...ale my se snažíme..." Vláda se tak snaží a snaží, že.....

22.10.2020 v 12:11 | Karma: 18,11 | Přečteno: 374x | Diskuse| Politika

Jiří Cásek

Demo-demokracie. CZEXIT aj. Demo jede na plné obrátky.

Brexit odhlasován a už to valí. Jedni hlásají "Nabízíme CZEXIT". Druzí zase "Zastavíme diktát EU". Hned vedle toho jsou lidé, kteří zastaví Islám a za rohem dostanu koblihu. A to ještě ani nejsou volby.

28.6.2016 v 16:05 | Karma: 9,53 | Přečteno: 273x | Diskuse| Politika

Jiří Cásek

Tak jsme si pěkně popovídali, aneb otevřené dveře migrantům necháme.

Na PS je vždy tak krásný pohled. Tolik inteligentních lidí vede krásnou inteligentní debatu na jejímž konci je plán, jak mne udělat šťastným a spokojeným. Nevím jak kdo, ale já mám pocit, jakoby ten konec včera chyběl.

19.6.2015 v 14:19 | Karma: 26,73 | Přečteno: 818x | Diskuse| Ostatní

Jiří Cásek

Imigranti a utečenci nejsou žádný problém!

Zničeho nic. Naprosto z nenadání mi prolétla hlavou myšlenka, že pokud je něco skutečně problém, pokud je něco skutečně aktuální a musí se to řešit, tak toho budou plná media. A proto se zdá, že imigranti nejsou žádný problém.

16.6.2015 v 8:45 | Karma: 26,87 | Přečteno: 1151x | Diskuse| Ostatní

Jiří Cásek

Přiznání muslimů. Chceme u vás náš systém.

Tak jsem se zpětně podíval na Hyde Park a krom toho, že se pan Mohamed Abbas z několika dotazů vyloženě vykroutil, tak nám jasně řekl dvě věci. 1. Chce šířit v ČR Islám a absolutně nechápe, proč by nám to mohlo vadit. 2. Neuznává náš právní systém, nechce naše Evropské právo a chce své vlastní "Šaríja."

15.1.2015 v 18:24 | Karma: 40,60 | Přečteno: 3002x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Tuleja publikoval i v pochybných vědeckých časopisech, nyní žádá o stažení článků

2. května 2024  13:57

Kandidát TOP 09 na ministra pro vědu Pavel Tuleja požádal Slezskou univerzitu, aby stáhla z jeho...

Poslanci mají jednat o zákoníku práce, ANO chce zabránit výpovědi bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  13:49

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zvyšování minimální mzdy. Novela zákoníku práce předpokládá...

V Polsku zatkli šestnáctiletého mladíka kvůli útoku na varšavskou synagogu

2. května 2024  13:47

Polská policie zadržela šestnáctiletého mladíka, kterého podezírá z útoku na synagogu Nožykowých ve...

SPOLU paroduje heslo ANO a spojuje ho s Ruskem, premiér Fiala to hájí

2. května 2024  10:56,  aktualizováno  13:45

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2422x
Patřím ke střední vrstvě a mé názory jsou pouze moje. Je na Vás, jestli s nimi souhlasíte nebo ne.

Seznam rubrik