Samochvála smrdí

Když mne nikdo nepochválí, musím to udělat sám/sama. Občas to dělám taky. Zejména když se mi na golfu povede rána, kterou nikdo neviděl. Naposledy hybridem 160 metrů druhou ranou na grýn a dva putty.

Když tento týden rezignovala ta paní z TOP 09, která byla v čele ministerstva, o kterém jsem ani nevěděl, že vůbec existuje. Pravda je, že jsem neznal ani tu ministryni. Můžete namítnout, že to je moje chyba, a budete mít pravdu.

Teprve zpětně jsem si zjistil, kdo to vůbec je. Nejvíc mne však zaujalo potažmo pobavilo, jak svou abdikaci zdůvodnila. Že prý měla málo lajků. Osobně proti ní nic nemám, protože ji vůbec neznám. Možná to bude fajn ženská, která jenom byla v nesprávný čas na nesprávném místě.

Konec konců přes všechny výhrady, které jsem v minulosti vůči Kalouskovi měl, je to jediný politik v rámci TOP 09, který měl a pořád má co říct, aby to mělo hlavu a patu. Na rozdíl třeba od té paní, co je předsedkyní Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Ta taky moc lajků nemá a je jí plno všude.

Na závěr tohoto malého sobotního zamyšlení nad uplynulým týdnem mi přišla na mysl otázka komu z vládnoucí koalice bych asi tak dal lajk. Těžká otázka a ještě těžší odpověď. Takže nakonec dávám lajk a palec nahoru paní Langšádlové.

Úplně nejlepší by však bylo, kdyby demisi podala celá vláda...

Autor: Jiří Beránek | sobota 27.4.2024 7:36 | karma článku: 21,11 | přečteno: 432x