Tato ministryně vedla vcelku neznámé Ministerstvo pro vědu, výzkum a inovace a skutečně se o ní moc nevědělo. Po jejím odvolání se jí zastali kompetentní (na rozdíl od vás) lidé - tedy vědecká obec, že s její prací byli spokojeni. Problém byl jen v tom, že výsledky své práce dostatečně neprezentovala. Ten titulek se tedy týká spíše vás, než jí.

Foto

Koalice se mají tvořit po volbách a ne před volbama, to mi nikdo nevymluví, ať nejdřív každý ukáže, jestli na to má a ne aby se na třetím nejvyšším postu objevila členka strany, která by se s velkou pravděpodobností do parlamentu vůbec nedostala. Že na post ministrně delegovala zmíněnou paní to jenom potvrzuje, nemají lidi. To platí všeobecně šmahem pro všechny strany bez rozdílu.

Foto

Jinak přeju všem hezký den a valím fotit do Litomyšle Lázně ducha, kdo to má blízko, rozhodně se stavte. Neni u nás mnoho takto povedených akcí.

Foto

Ještě jste zapomněl říci, jestli jste si po golfu dal stejk.

PN

No jo, když politik dostává lajky, tak se lidem líbí to, co dělá, ne?

Není to tedy populistické?

Byla odejita paní ministryně proto, že nebyla dost populistická? Odborná obec ji přeci chválí...

Foto

To je zase blábol. Když někdo něco nezná, tak má udělat něco pro to, aby to poznal. A ne se svým "neználkovstvím" chlubit.

MB

To je klasika. Pod článkem o Výměně manželek je několik fouňů, kteří nechápou, proč se na to někdo dívá. Pod článkem o modelce je mezi prvními otázka Kdo to je?

Foto

Stejně je zajímavé jak se nám tady bývalí členové té vládnoucí strany chlubí (a je jich víc) jak nemají nic jiného na práci než hrát golf. Ten odsuzovaný buržoazní sport. Nejde o to, jak si nakládají ve stáří se svým volným časem. Jde o to, že golf je docela drahý sport. Vysmívají se nám do dneška.

PN

Tak drahý sport....Hmm, že by závist?

  • Počet článků 247
  • Celková karma 20,49
  • Průměrná čtenost 1276x
Pokud svoboda něco znamená, znamená to "právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet" aneb co si myslíš o sobě ty, je mnohem důležitější, než to, co si o tobě myslí ostatní...

Seznam rubrik