Kouzelníka Žita jsem neviděl, ale prezidenta Zemana jsem si nemohl nechat ujít

Patřím k těm lenivým samotářům, kteří dokáží v klidu proflákat den a nemít přitom pocit, že promarnili jedinou vteřinu. Jenom škoda, že takových dní jsem neměl letos víc a v novém roce to určitě nebude lepší.

O letošních Vánocích jsem se díval na televizi minimálně. Ze záznamu jsem si pustil Lásku nebeskou, Anděla Páně 2 a do třetice všeho dobrého  i  "vánoční poselství" našeho pana prezidenta. Abych pravdu řekl, zvědavost zvítězila stejně jako v letech minulých za panování Havla a Klause, kteří však mluvili k národu stejně jako všichni komunističtí prezidenti až na Nový rok.

Kouzelník Žito na Štědrý večer prý přilákal k televizním obrazovkám přes 2 milióny diváků a vypadá to, že to byl propadák, protože na ČSFD to má jen 23%  Nevím, kolik lidí slyšelo letošní Zemanovu promluvu a jak ho budou hodnotit "přední" politici a mediální odborníci, ale za sebe mohu říct, že se mi líbil i když třeba nepatřím mezi zastánce povinné volební účasti. Stejně jako Miloš jsem ale toho názoru, že "zdravým lidem, kteří nepracují, by měly být odňaty sociální dávky".

Kdyby to šlo, dal bych mu 60% a za "lepšolidi" ještě něco přidám. Takže dobrých 70. No a do nového roku Vám pane prezidente přeji nejenom hodně zdraví ale ať  i za vámi je něco pozitivního vidět.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Beránek | středa 26.12.2018 14:01 | karma článku: 44,04 | přečteno: 5097x