Famózní Ester Ledecká šokovala celý svět

a máme tu nečekané zlato. To je snad ještě větší bomba než Nagano. Největší lyžařské překvapení všech zimních OH. Po celotýdenní dřině jsem se potřeboval pořádně vyspat.

Po devíti hodinách spánku jsem se při snídani juknul na zprávy a nevěřím svým očím. Sním či bdím? To přece není možné.  Snowbordistka Ester Ledecká vyhrála na dvou prknech super obří slalom?  Neuvěřím, dokud to neuvidím na vlastní oči.

Pouštím si ze záznamu Eurosport 1 a skutečně. Neuvěřitelné se stalo skutkem. Hlava mi to nebere a určitě nejsem sám. Holt zázraky se dějí všem škarohlídům navzdory. Nedávno se tu jeden nejmenovaný bloger "chlubil", že ho Olympijské hry vůbec nezajímají. No to je jeho problém, ale my, co milujeme sport (aktivně i pasivně) my si to užíváme. Já o to víc, že mám rád pohádky,protože se v nich dějí zázraky a  dobro vítězí nad zlem. Ester je pro mne novodobá Popelka...

Říkal jsem si, že tu máme nové Nagano a ze zvědavosti si pouštím rovněž ze záznamu hokejový zápas s Kanadou. Běží zrovna nájezdy a koukám na Koukala. To je taky pecka. Po trápení s Korejci porážíme Kanadu 3:2. Paráda.

Po dlouhé době je společnost opět zajedno a veškeré rozdělení je alespoň na chvíli zapomenuto

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Beránek | sobota 17.2.2018 10:55 | karma článku: 35,90 | přečteno: 2263x