Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sexystický Poulíček,"sporťák z Novy"už má i Paroubkovou!

Na Poulíčka nikdy nezapomenu - byl to pro mě (a vždy bude) pouze sporťák v uvozovkách. Měl hodně štěstí, že to s ním na Nově tak dlouho vydrželi.To víte, někdo radí jak opravovat auta a přitom nikdy žádné neviděl ani z rychlíku :-)

Po patnácti letech skončil v Nově,klesla mu brada, když mu to prý oznámili, říkají kolegové, kdo by to

čekal, že takový "úžasný sporťák" obdrží vyhazov, když byl na kandidátce - mile přezdívaný všemi fanoušky sportovních serverů - nějaký Pytlbach.Jak se mu to mohlo přihodit?!Sám totiž vždy hlásal:"Vždycky jsem se držel toho, že si mám všímat jen sám sebe, dělat své věci dobře a neplést se do jiných věcí nikoho jiného." Konec citátu. Měl si ho nechat zarámovat.A ejhle pan "Bývalý sporťák Poulíček" poté, co mu to nevyšlo s Martinou, našel si Petru a ta mu nestačila, tak si pro jistotu pořídil ještě jednu - také Petru.Tentokrát ale z rodinky Paroubkových :-)Na dotaz novináře z "nejmenovaných bleskových novin" co bude nyní chudák, dělat? Tento pán mlžil ostošest a prohlásil, cituji:"Chci si užít hezké jaro a asi i léto. A teprve pak se do něčeho vrhnu. Už mám nějakou dobu VEDLEJŠÍ AKTIVITY, kterým se teď tedy logicky budu věnovat více."A najednou se dočítáme v médiích, jak usilovně tento pán pracuje s paní Petrou Paroubkovou (když je napadán, že se tulí k paroubkovcům a socdemákům, hrdě všem sděluje, že je pouze zaměstnancem agentury Médea PR).

První fotografie i videa Margarity Paroubkové se Vám náramně podařily, mezi nejpopulárnějšími tvářemi českých médií určitě, pane Poulíčku zůstanete.Ale nemyslíte si, že Váš tým, který nyní pod Vašim vedení pracuje"na vylepšování image Petry" s vystupováním na veřejnosti před nadcházejícími jarními volbami, si ukousl velké sousto, když se rozhodl po všech jejích aférách a příšerných vystoupeních jejího manžílka ZMĚNIT JEJÍ MEDIÁLNÍ OBRAZ PRO VOLIČE a další váhavé občany ČR?Margarita je do voleb pro "růžový svetříček" tutovka, ale co dál? Ódy na manžela na Petřiným blogu nestačí, ke zlikvidování ČSSD do voleb to bude chtít od ní ještě větší kalibr, nemyslíte ?:-) Možná si něco přeloží ze zahraničních knihoven...Ráda od samého začátku vystupuje veřejně po boku svého manžela, potrpí si na popularitu i
na "mužské orgány" - v jejím případě se jedná hlavně o "sexymozek jejího muže"...nevím,jak se Vám podaří paní Petru "vést" a ještě po všech těch děsech co už před dvěma roky pustila do éteru.."najít hranici mezi soukromými věcmi a angažovaností na veřejnosti". To je nad pouličkovský úkol!
Snažit se ovšem můžete...
Když Vám to nevyjde, tak si s ní povídejte aspoň o kampani - jak na ni budou už dvě holky a pes,nebo o tom, jak Médea vraždila své děti a že se Médea stejně jako ona na první pohled zamilovala do svého "Iásona" tak, že by pro něho cokoliv udělala i obětovala,vraždila jeho odpůrce, že dokonce uměla kouzlit, ale i tak ten její "Iáson" nepřestal toužit po moci, zahnul jí a ona se mu pomstila tím, že zavraždila i jejich společné děti..(možná i psa)a že je jen krůček od lásky k nenávisti,o tom by mohla první paní Paroubková také něco povídat, jó chlapi jsou parchanti,že ale dcera bude určitě po taťkovi, tak následníka trůnu porodit není třeba.Nebo s ní proberte a podpořte jednu z jejích "novátorských myšlenek" - vybranou z jejich prvních rozhovorů, kde prohlásila, že komunismus je dle jejího názoru dobrá, ale prakticky nepoužitelná myšlenka. Či jak uspořádat na výstavbu Národní knihovny celonárodní sbírku. Řešte s ní další její Ódy ..na cokoliv,všechny její texty jsou stejně příšerné a horší už to nebude :-) ale hlavně jí vysvětlete, že když zavře konečně tu svou PUSINKU a bude jen vedle manžela stát a držet mu štít, jenž je má ochránit oba před sprškou záprdků a jiných předmětů, jež budou nespokojení metači vrhat z
řad naštvaných a agresivních občanů ČR směrem k nim, že tím její podpora manželky předsedy sociální demokracie teprve získá ten správný šmrnc.
Média poté vykreslí paní Petro, Vaší osobnost a osobnost Jiřýka pouze tak, aby se Vám to již na 100% zamlouvalo.
Pan Poulíček prý nevidí příliš velký rozdíl ve své původní práci sportovního redaktora a ve své nynější agentuře. Tetě Vondráčkové je také jedno komu zazpívá, jen když jí za vystoupení zaplatí...
Slovy klasika - Kdo nic nezkusil, nic neví.Člověk se plně projeví, teprve když změří své síly s nějakou překážkou, pane Poulíčku.

Autor: Jana Javorková | pondělí 25.1.2010 17:35 | karma článku: 25,73 | přečteno: 2367x
  • Další články autora

Jana Javorková

Když dva dělají totéž...

I když oba případy spolu zdánlivě nesouvisí, dělí je tisíce kilometrů a aktéři jsou různí, dovolím si malé srovnání.

21.3.2012 v 7:52 | Karma: 19,16 | Přečteno: 688x | Diskuse| Společnost

Jana Javorková

Jak se česká pravice rozhodla nevyhrát volby

Po nedávných volbách na Slovensku prohlásil premiér Nečas, že pro českou pravici může být slovenský příklad velmi výraznou lekcí a poučením.Slovenská vláda podle něho vrhla voliče sama do náruče Ficovy sociální demokracie.

15.3.2012 v 7:08 | Karma: 33,68 | Přečteno: 1907x | Diskuse| Politika

Jana Javorková

Ano, jsem "Eurofobka"

Tento blog vznikl jako reakce na některé výpady v diskuzi u mého předešlého článku, kde jsem byla mimo jiné označena i za Klausovu Eurofobku.

18.2.2012 v 11:46 | Karma: 35,46 | Přečteno: 1589x | Diskuse| Politika

Jana Javorková

Halíkovi "Eurohujeři"

Oblíbenou metodou ve snaze něčeho dosáhnout nebo něco prosadit se v poslední době staly petice. Jednu z posledních inicioval pan Halík, adresoval ji premiéru Nečasovi a podepsalo ji více než třista signatářů.

16.2.2012 v 6:59 | Karma: 43,98 | Přečteno: 6016x | Diskuse| Politika

Jana Javorková

Komu slouží "mediální rasismus"?

Rasismus neboli rasová nesnášenlivost je jeden z nejnebezpečnějších projevů netolerance.Vychází z dělby lidí na lepší a horší podle rasy. Rasisté tvrdí, že někteří lidé jsou nadřazení a jiní méněcenní z důvodu příslušnosti k určité rase.

9.2.2012 v 10:06 | Karma: 27,49 | Přečteno: 1350x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Opilí ruští tankisté nabourali u Belgorodu auto, řidič srážku nepřežil

4. června 2024  8:50

V ruské Belgorodské oblasti přišel o život místní obyvatel poté, co do jeho auta narazil tank se...

Řeky ve Slezsku stouply. V Třinci voda strhla lávku, zatopila domov důchodců

4. června 2024  6:34,  aktualizováno  8:48

S ohledem na přetrvávající vydatné srážky hrozí na několika místech Česka povodně. Na třetí stupeň...

V indických volbách vede podle očekávání Módího strana, už má jistou většinu

4. června 2024  7:18

V Indii začalo sčítání hlasů v parlamentních volbách, podle očekávání vede strana premiéra Nárendry...

„Na pracáku bývají fronty.“ O dávky už lze žádat i na poště, vyzkoušeli jsme to

4. června 2024

Premium Od pondělí si lidé v Liberci vyřídí dávky z úřadu práce na poště. Je to pilotní projekt, pokud se...

Jak hodnotíme obilné kaše GERBER Grain&Grow?
Jak hodnotíme obilné kaše GERBER Grain&Grow?

Výživné kaše GERBER Grain&Grow přináší to nejlepší ze světa obilovin. Potěší všechna malá bříška a především uspokojí potřeby děťátka v klíčovém...