Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednou se lidé jako vy budou soudit jako vlastizrádci ! [>-]

0 0
možnosti

Lhář není. Možná to nenapsal nejlépe, ale jde o princip. Princip toho, že žena není nějaké podřadné nic, které je třeba ukázat její místo a ztřískat ji.

1 0
možnosti

Lidi uctívače komunismu co miluje masové vrahy a odvolává se na Krista fakt může brát vážně jen muslim nebo podobně zvrhlý uctívač nacismu :-) Zbytečně zvedáte Polákovi ego, jak dobře umí lhát a manipulovat - spíše pojďte řešit, jak zabránit jeho islámským kámošům šířit ten islamokomunismunacismus :-)

8 2
možnosti
Foto

ROFL ;-D Jak jste přišel na to, že jsem uctívač komunismu? Uctívání je hoden jedině Bůh.

4 8
možnosti
Foto

Kolik vztahů například v České republice je rovnoprávných? Kolik je domácností, kde žena nebo muž se více či méně dobrovolně musí podřídit tomu druhému? Podle mého názoru téměř všechny, přesto nemluvíme o tom, že téměř ve všech domácnostech dochází k psychickému týrání. Často o tom přemýšlím - žena nebo muž si ve vztahu často osobují právo rozhodovat, co má dělat a dokonce co si má myslet ten druhý. V době zamilovanosti to nevadí, ale pak to může dělat problémy do konce života (nebo nemusí, někdo rád rozhoduje a jiný se zase rád podřizuje). Já jsem zastáncem dost velké volnosti, dokonce nejsem ani pro, aby se v domácnosti nutil ten druhý k nějakým pracovním povinnostem (protože například uklízet není nezbytnost).

1 8
možnosti
Foto

Ano, řekl bych, že mnozí z těch, co se tu rozhořčují, mají tendenci být ve vztahu dominantní a nechtějí si to přiznat. Klasická projekce.

2 6
možnosti

To je běžný způsob práce nejenom bulváru  a nezlobte se, nakonec i váš. I váš titulek zní velice jednozačně, ale nakonec se ve vašem textu objeví hodně takových těch: "To je sice pravda, ale..."

21 0
možnosti
Foto

Uznávám, že jsem se toho dopustil i já. Nebylo to zcela korektní.

1 15
možnosti

Možná kdyby jste byl žena, viděl by jste to jinak. Kdyby mi manžel dával najevo, kde je moje postavení a že jsem mu podřízená a švihal mě u toho kartáčkem na zuby, bude mě to velmi ponižovat. A ponižování je součást domácího násilí a psychického týrání. A že se to týká muslimských rodin, které mají jinou tradici? Pokud žijí u nás v Evropě, nemají na takové zachovávání "tradic" právo. To by pak mohli provádět ženské obřízky, kamenování za nevěru apod. Reportáž jsem viděla, paní z ní mi přišla trochu švihlá a že si chce něco dokazovat, nicméně výrok pana A. mě naprosto šokoval a vztekl a jako žena jsem je brala jako schvalování domácího násilí. Takže Lhoťan není žádný lhář. Jen upozorňuje a to je v pořádku. Navíc, dochází vám, že kartáček může být v případě, že žena "neuposlechne", zaměněn za něco horšího? Myslím, že to nemůžete z pohledu muže pochopit.

20 1
možnosti
Foto

Jak v článku výslovně uvádím, neřeším zde problém postavení ženy v islámu, ale to, co napsal pan Lhoťan. Postavení ženy v islámu nekoresponduje s mým pohledem na partnerské vztahy, ale nerovnoprávnost a týrání prostě nejsou totéž.

0 17
možnosti

Obhajovatel nejzrudnejsiho uceni v dejinach lidstva kaze o moralce ... fuj ... RvRvRv

21 3
možnosti

Pane Poláku, našel jsem dnes na seznamu blogů i volání pana Sychy po nějaké rozumné reakci k Vašemu článku. Pročetl jsem si Váš článek i diskusi a ačkoli se mi zdá, že je tu rozumných reakcí dost, pokusil jsme se taky o jednu. Z plánované diskusní se mi rozrostla na článek, který si Vám proto dovolím nabídnout k pročtení

http://hrebicek.blog.idnes.cz/c/345237/Zena-islam-a-Ceska-republika-pokus-o-odpoved-panu-J-A-Polakovi.html

16 0
možnosti
Foto

Napsal jsem vám tam odpověď. Jak píši i zde, nezabývám se tady postavením ženy v islámu a osobně nejsem příznivcem nerovnoprávného postavení muže a ženy ve vztahu, nicméně nerovnoprávný vztah přeci jen ještě ani zdaleka není "psychické a fyzické týrání", takový posun je zcela nepřijatelný.

2 16
možnosti

Lidi poláka není možné brát vážně, vždyť on tvrdí o domácím násilí, že to nic není! Naopak se ukazuje, že jeho nenávist k odpůrcum islámu ho vede k osobním útokům, lžím a pod. :-( http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/c/345262/Spina-Lhotan-lze-o-vykladu-koranu-a-ublizuje-islamu.html

19 3
možnosti
Foto

No, já zase neberu vážně vás.

1 17
možnosti

Jak neokecám?  Já se s vámi nehádám, vy máte svůj názor a já svůj. Jen bych řekl, že jste asi čtenář, ale ne moc všímavý. V běžném tisku toho je. To byste musel skákat pořád.

14 1
možnosti
Foto

Je pravda, že nejsem konzumentem bulváru a tudíž mi možná extrémní podoby dezinformace opravdu unikají. Ani to by nic neměnilo na skutečnosti, že jsou nemravné a nepřijatelné.

1 14
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články