Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Bolševik, jehož KAŽDÁ věta je čistě účelová a sloužící pomocí každé myslitelné demagogie, lži a logického klamu jen a pouze šíření jeho nelidské a absolutní zlo vyznávající zločinné ideologie se rozhodl křičet "chyťte zloděje" :D

To, že se opět lživě (vaše interpretace Poláku nemá oporu u většiny sunitských vykladačů koránu, zvláště ne u těch, kteří nejsou určeni ke "styku se Západem") zastává islámu nepřekvapuje - jak jsou komunisté naprosto mimo v pochopení podstaty socio-ekonomických vztahů a jejich dynamiky, tak jsou naproti tomu velmi dobře schopni rozpoznat ideologie, s nimiž mají styčné body. A jako jedni z prvních pochopili, že islám žádné náboženství není, že je to čistě politicko-ideologický komplex využívající vnější znaky náboženství k snadnému šíření svého memetického komplexu v rámci populace. Komunisté stejně jako nacisté v tomto dávno s islámem uzavřeli "konkordát" a rukou společnou se snaží povalit demokratická ústavní zřízení s přirozeným kapitalistickým ekonomickým systémem.

28 2
možnosti
IF

Já bych to napsal mnohem jednodušeji: "Chce se mi hnusem zvracet nad soudruhem Polákem a jemu podobnými" ;-€

25 4
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články