Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komentátorům: Pokud váš příspěvek pod tímto článkem nechám bez odpovědi, znamená to, že jej pokládám za naprosto dementní. To jen abych to nemusel psát pod každý komentář zvlášť.

5 23
možnosti
PH

důležité je pro Vás, že si to dovedete správně zdůvodnit.

24 1
možnosti
KC

Autor článku mě překvapil nesourodou směsí filozofů, spisovatelů a myslitelů různé provbenience a myšlenkového stylu. Je-li fandou Marxe a zároveň Čapka, není k tomu třeba komentáře. Zdá se, že to má mírně řečeno popletené, ale omlouvá ho, že filosofii provozuje amatérsky.

23 2
možnosti
Foto

To je na schizofrenii.

14 1
možnosti
Foto

Jj, dva černoši vyznávající Aláha v Anglii dokáží s tou větvičkou na čištění zubů úplné zázraky.:-/

21 1
možnosti
Foto

Mno...když se anarchistický blouznivec našich hor střemhlav vrhá na exmuslimského probuzence, my normální máme aspoň zábavné čtení na sobotní dopoledne.

18 1
možnosti
Foto

zklidněte hormon, věci se mají řešit bez emocí

14 4
možnosti
VV

Tak to jste přestřelil.

17 2
možnosti
RP

Nejlepší je Lhoťana ignorovat. Nebo někdo věří jeho blábolům, cituji, ... "jako se snaží různí islamofilní aktivisté infiltrovat univerzity, vlivné instituce a hlavně spolupracovat s multikulturalisty a politickými snílky o celoevropské socialistické společnosti..."

Zkuste se ho zeptat, jak se tito aktivisté jmenují, jaký způsobem se snaží infiltrovat vlivné instituce, které instituce to jsou, jak na to přišel... naprostá ztráta času.

5 24
možnosti
Foto

Já ho taky většinou ignoruju, ale tohle jsem nemohl nechat jen tak. Mimochodem: Všimněte si těch komentářů tady - zcela postrádají jakýkoli argument, jen chrlí nenávist. Budu je ignorovat ;-)

5 19
možnosti
TL

Mě se to nějak nezdá. V novinách se běžně pracuje s hyperbolou, to už patří k stylu. To, co je v textu naznačeno, se použije jako název. Myslím, že to není lež, ale ostřejší formulace předchozích tvrzení. To přeci často vidíte, že v názvu článku je to, co později v textu nacházíte jinak. V podstatě jde o to hledat smysl, který říká, že postavení ženy a muže v islámu je nerovnoprávné, nikoli jen z důvodu tradice, ale také z důvodu samotného textu Koránu. Když vy poukážete na to, že autor použil hyperbolu a chcete z toho vyvodit, že to co řekl je lež, pak se dopuštíte něčeho hodně podobného.

27 0
možnosti
Foto

Víte, tohle opravdu takto neokecáte. Lhoťanova "hyperbola" přesahuje i ten nejhorší myslitelný bulvár.

1 23
možnosti
DM

"... ano, islám dovoluje muži větévkou, používanou muslimy k čištění zubu, zbít ženu a tedy naznačit ji tak kdo je pánem a kdo sluhou." Takze Polaku, Lhotan byl mozna jen mirne nepresny v interpretaci, zato vy nejste schopen pochopit ani trivialni vyjadreni a jeho vyznam. A myslite-li si, ze pozicovani manzela a manzelky do role pana a sluhy je v pohode a nejedna se o psychicky ci fyzicky natlak nebo nasili? Jste opravdu tak blbej, nebo to jen tak skvele hrajete?

26 1
možnosti
JD

Že jsou muslimové sedmilháři víme ... a větévka na čištění zubů .;-D. děláte si srandu. Je úplně jedno co je napsáno v koránu... tam je totiž úplně všechno, takže záleží na vykladačích, a ti už jakýkoliv zločin dají do souladu s koránem ..ostatně není to nic složitého:-/

25 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1349x
Narodil jsem se 5. března 1975 v Brně, kde také žiji. Zajímám se o pravoslaví, filosofii, religionistiku, fotografování a literaturu. Politicky jsem demokratický levičák. Nenápadně jurodivý.

Kontakty:
- jaroslavpolak1975@gmail.com
- Twitter
- Facebook
- Flickr (fotografie)

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky

Oblíbené články