Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Polednová skoro sedí, svědek visí, mafie zůstává

Dnes, zítra i pozíří budou média komentovat fešácký kriminál paní prokurátorky Polednové - odsouzené za justiční zločin v padesátých letech. Debata jestli si zaslouží hezký pokojíček, nebo zda je nehumánní věznit stařenku není příliš podstatná a odvádí od merita věci, tedy od potrestání zločinců, kteří naši zemi terorizovali a okrádali 44 let. 

Zločiny téhle lůzy počaly rokem 1945 - převzetím moci po nacistech. Začaly likvidací odbojářů - komunističtí i nekomunističtí konfidenti gestapa se zbavovali v inscenovaných procesech všech, kdo by je mohli usvědčit a vzápětí také všech, kdo by je mohli mocensky ohrozit. Zelenou tomu dal Beneš už na počátku války - kdy se rozhodl přimknout k sovětské "ordě" stůj, co stůj. Za cenu zrady spojenců, které kontinuálně zrazoval Stalinovi, za cenu zrady demokratických Poláků, když odmítl vidět zločiny Sovětů v Katyni a nakonec za cenu zrady demokracie, když ochotně pomáhal zákazu opozičních stran a spoluvytvořil jednotnou platformu pod vedením komunistů Národní frontu.

Po další desetiletí v téhle zemi řádili desetitisíce Polednových - pokud jde o justici - aktivní komunisté a lidé, kteří terorizovali své spoluobčany a páchali justiční zločiny jsou v justici dodnes.

Nevěřte tomu, že došlo k nějaké očistě - soudci, co měli na svědomí nejznámější politické procesy jsou jistě pryč - jenže politický proces - ten si mohl dovolit jen privilegovaný zločinec.

Když jste řekli v hospodě vtip o Husákovi a komunistech, nečekal vás politický proces - ale půl roku za veřejné pohoršení. Mám taky kamaráda, který dostal sedm měsíců za to, že roku 1985 nalitý vlétl do motorestu v Poličce a zařval - všichni komunisti ke zdi. Je třeba říct, že to leknutí mu komanči neodpustili - někteří totiž doopravdy vstali a trnuli zděšením, že přišel opravdu o převrat.

Soudce co ho soudil soudí dodnes. 

A jestliže mluvíme o zločinech v justici - soudci samozřejmě odsuzovali nevinné i z úplně nepolitických důvodů - dostal jsem půl roku natvrdo za to, že mě v osmdesátém osmém napadl na tancovačce chlap židlí zezadu. Nijak jsem se nebránil. A dotyčný to před soudem přiznal - prostě se mu ta vlasatá mánička nezdála a chvíli před tím volali z VB v Litomyšli, že mají tuhle zvěř eliminovat.

Soudce mi řekl - To, že jste byl napaden není důležité, tím, že jste se zůčastnil veřejného pohoršení, jste naplnil skutkovou podstatu trestného činu.

Zmíněný soudce soudí také dodnes - je předseda senátu a pokud vím, stihl už po revoluci odsoudit mého kamaráda za vykradení samoobsluhy, kterého se nezúčastnil, ani z něj neměl žádný užitek. Dva skuteční pachatelé ale pod nátlakem policie svědčili, že dotyčný je k loupení donutil. Bylo to tak absurdní, že i soudce se tomu musel smát a dobrácky Martinovi řekl: Však vy víte za co... Jo, věděl - rok před tím jsem dal pěstí bývalému komunistickému příslušníkovi VB, dnes důstojníkovi z kriminálky, právě kvůli Martinovi.

Jeden z křivých svědků přišel za mnou a prosil, abych mu pomohl až Martin přijde z basy. Přiznal, že lhal - policisté jim řekli: buď půjdete do basy vy, nebo Martin. 18tiletí kluci podlehli. Jeden z nich mi stihl potvrdit policejní nátlak a zmanipulovaný soud. Druhý měl autonehodu. Zůstal tak jeden svědek proti dvěma policistům. 

Den co den páchají soudy justiční zločiny - nedovolí lidem dovolat se práva, nebo naopak trestají nevinné. Denně tomu přihlíží státní zástupci - někdy nečinně, jindy se na zločinech podílí. Odhalené mafie - jako byl Berdychův gang nebo samostatní zločinci, jako úplatný soudce Nagy jsou miniaturní vršek ledovce.

Možná si vzpomenete na zprávu z minulého týdne o zatčení bývalého ředitele policie v Liberci. Včera jsem mluvil s lidmi, které se tento policista a jeho podřízení pokoušeli zaplést do vykonstruovaných trestných činů. Motiv? Objednávka od stranického kolegy oběti. 

Komunistická mafie - lidé kteří znásilňují právo a spravedlnost, tu jsou stále - a vychovávají si následníky. Úspěšně a rychle. Ono totiž nezáleží na přídomku nacistický, komunistický, odeesácký socanský - taková lúza bude páchat zločiny vždy a v každém režimu a pod kteroukoli stranickou vlajkou. Vzato kolem a kolem, měli by se Polednová a spol. komunistům omluvit, protože tehdejší režim neoprávněně zneužívali - stejně tak, jako Berdych, Nagy, Dvořák, Vesecká, Němec a spol. dnes režim demokratický.

Užijme si beztrestně sousloví justiční mafie, ketré legalizoval soudce Cepl. V novém procesu vedeném "nepředpojatým soudcem" budou bezesporu mafiáni Němec a Vesecká "očištěni".

 Právě se objevila zpráva, že svědek proti berdychovcům se oběsil v cele. To jsou náhody. Kterýpak z dozorců bude mít letos na cestu po Karibiku? A kdy tam odcestuje justiční mafie?

Autor: Jaroslav Novák | čtvrtek 12.3.2009 9:38 | karma článku: 42,61 | přečteno: 5825x
  • Další články autora

Jaroslav Novák

Nejčastější lži o výhodnosti EU a o čem se nemluví

Víte, že členství v EU je podle mnohých ekonomů ze všech zemí nejméně výhodné pro ČR a že cílem projektu podle představitelů Bruselu je oficiálně likvidace národních států?

23.5.2019 v 14:49 | Karma: 31,41 | Přečteno: 1571x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Je problém zhanobený sněmovní pult nebo banda zlodějů v Parlamentu?

Smrt Vondráčovi. Kdyby se svlékl a pořvával v pravoslavném kostele, dostal by medaily Václava Havla jako Pussy Riot. Kdyby zhanobil prezidenstskou standardu, byl by hvězda ČT. Ale zhanobit pultík ve sněmovním sále? To je prasárna.

7.3.2019 v 17:20 | Karma: 42,75 | Přečteno: 2493x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

ČT a ČRo se trumfují, lhaní o Venezele překonalo Majdan

Zdálo se, že lhaní třeba o Ukrajině v časech fašistického majdanu nejde překonat. Ale ČT a Český rozhlas se rozhodli sami sebe trumfnout ve lhaní a překrucování faktů o Venezulele.

5.3.2019 v 15:11 | Karma: 43,52 | Přečteno: 3730x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Krutý vtip Miloše Zemana: Volím ČSSD

Mnoho politiků přemýšlí jak sebrat konkurenční partaji hlasy. Miloš Zeman s genialitou sobě vlastní na to přišel. ČSSD zbývá nějakých 5 procent voličů, kterým nevadí promigrantská politika ČSSD ani podpora banderovců.

1.3.2019 v 15:01 | Karma: 32,05 | Přečteno: 1252x | Diskuse| Politika

Jaroslav Novák

Němci ČR dluží10 000 miliard, vláda je nechce

Německo nám dluží víc než deset tisíc miliard za náhradu válečných škod a tyhle náhrady nejsou promlčené ani odpuštěné. Reparace nijak nesouvisí s majetky odsunutých Němců.

24.1.2019 v 8:30 | Karma: 46,25 | Přečteno: 24308x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusko do konce srpna zakázalo vývoz cukru, chce zajistit stabilitu na trhu

4. května 2024  7:16

Rusko přechodně zakázalo vývoz cukru ze země. S odkazem na vládní nařízení o tom píší ruské tiskové...

Španělské ministerstvo se rozhodlo zrušit cenu býčích zápasů. Vyvolalo kritiku

4. května 2024  7:05

Španělské ministerstvo kultury se rozhodlo zrušit národní cenu býčích zápasů. Informoval o tom...

Do konce roku by se mohlo konat další jednání české a ukrajinské vlády, řekl Fiala

4. května 2024  6:48

Do konce letošního roku by se podle premiéra Petra Fialy mohlo konat další společné jednání české a...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4149x
Politicky aktivní spisovatel, poradce místopředsedy PSP Tomia Okamury