Polednová skoro sedí, svědek visí, mafie zůstává

Dnes, zítra i pozíří budou média komentovat fešácký kriminál paní prokurátorky Polednové - odsouzené za justiční zločin v padesátých letech. Debata jestli si zaslouží hezký pokojíček, nebo zda je nehumánní věznit stařenku není příliš podstatná a odvádí od merita věci, tedy od potrestání zločinců, kteří naši zemi terorizovali a okrádali 44 let. 

Zločiny téhle lůzy počaly rokem 1945 - převzetím moci po nacistech. Začaly likvidací odbojářů - komunističtí i nekomunističtí konfidenti gestapa se zbavovali v inscenovaných procesech všech, kdo by je mohli usvědčit a vzápětí také všech, kdo by je mohli mocensky ohrozit. Zelenou tomu dal Beneš už na počátku války - kdy se rozhodl přimknout k sovětské "ordě" stůj, co stůj. Za cenu zrady spojenců, které kontinuálně zrazoval Stalinovi, za cenu zrady demokratických Poláků, když odmítl vidět zločiny Sovětů v Katyni a nakonec za cenu zrady demokracie, když ochotně pomáhal zákazu opozičních stran a spoluvytvořil jednotnou platformu pod vedením komunistů Národní frontu.

Po další desetiletí v téhle zemi řádili desetitisíce Polednových - pokud jde o justici - aktivní komunisté a lidé, kteří terorizovali své spoluobčany a páchali justiční zločiny jsou v justici dodnes.

Nevěřte tomu, že došlo k nějaké očistě - soudci, co měli na svědomí nejznámější politické procesy jsou jistě pryč - jenže politický proces - ten si mohl dovolit jen privilegovaný zločinec.

Když jste řekli v hospodě vtip o Husákovi a komunistech, nečekal vás politický proces - ale půl roku za veřejné pohoršení. Mám taky kamaráda, který dostal sedm měsíců za to, že roku 1985 nalitý vlétl do motorestu v Poličce a zařval - všichni komunisti ke zdi. Je třeba říct, že to leknutí mu komanči neodpustili - někteří totiž doopravdy vstali a trnuli zděšením, že přišel opravdu o převrat.

Soudce co ho soudil soudí dodnes. 

A jestliže mluvíme o zločinech v justici - soudci samozřejmě odsuzovali nevinné i z úplně nepolitických důvodů - dostal jsem půl roku natvrdo za to, že mě v osmdesátém osmém napadl na tancovačce chlap židlí zezadu. Nijak jsem se nebránil. A dotyčný to před soudem přiznal - prostě se mu ta vlasatá mánička nezdála a chvíli před tím volali z VB v Litomyšli, že mají tuhle zvěř eliminovat.

Soudce mi řekl - To, že jste byl napaden není důležité, tím, že jste se zůčastnil veřejného pohoršení, jste naplnil skutkovou podstatu trestného činu.

Zmíněný soudce soudí také dodnes - je předseda senátu a pokud vím, stihl už po revoluci odsoudit mého kamaráda za vykradení samoobsluhy, kterého se nezúčastnil, ani z něj neměl žádný užitek. Dva skuteční pachatelé ale pod nátlakem policie svědčili, že dotyčný je k loupení donutil. Bylo to tak absurdní, že i soudce se tomu musel smát a dobrácky Martinovi řekl: Však vy víte za co... Jo, věděl - rok před tím jsem dal pěstí bývalému komunistickému příslušníkovi VB, dnes důstojníkovi z kriminálky, právě kvůli Martinovi.

Jeden z křivých svědků přišel za mnou a prosil, abych mu pomohl až Martin přijde z basy. Přiznal, že lhal - policisté jim řekli: buď půjdete do basy vy, nebo Martin. 18tiletí kluci podlehli. Jeden z nich mi stihl potvrdit policejní nátlak a zmanipulovaný soud. Druhý měl autonehodu. Zůstal tak jeden svědek proti dvěma policistům. 

Den co den páchají soudy justiční zločiny - nedovolí lidem dovolat se práva, nebo naopak trestají nevinné. Denně tomu přihlíží státní zástupci - někdy nečinně, jindy se na zločinech podílí. Odhalené mafie - jako byl Berdychův gang nebo samostatní zločinci, jako úplatný soudce Nagy jsou miniaturní vršek ledovce.

Možná si vzpomenete na zprávu z minulého týdne o zatčení bývalého ředitele policie v Liberci. Včera jsem mluvil s lidmi, které se tento policista a jeho podřízení pokoušeli zaplést do vykonstruovaných trestných činů. Motiv? Objednávka od stranického kolegy oběti. 

Komunistická mafie - lidé kteří znásilňují právo a spravedlnost, tu jsou stále - a vychovávají si následníky. Úspěšně a rychle. Ono totiž nezáleží na přídomku nacistický, komunistický, odeesácký socanský - taková lúza bude páchat zločiny vždy a v každém režimu a pod kteroukoli stranickou vlajkou. Vzato kolem a kolem, měli by se Polednová a spol. komunistům omluvit, protože tehdejší režim neoprávněně zneužívali - stejně tak, jako Berdych, Nagy, Dvořák, Vesecká, Němec a spol. dnes režim demokratický.

Užijme si beztrestně sousloví justiční mafie, ketré legalizoval soudce Cepl. V novém procesu vedeném "nepředpojatým soudcem" budou bezesporu mafiáni Němec a Vesecká "očištěni".

 Právě se objevila zpráva, že svědek proti berdychovcům se oběsil v cele. To jsou náhody. Kterýpak z dozorců bude mít letos na cestu po Karibiku? A kdy tam odcestuje justiční mafie?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jaroslav Novák | čtvrtek 12.3.2009 9:38 | karma článku: 42,61 | přečteno: 5825x