Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O co? No přeci o sebestředné ego! Můj synek, ještě v době předmanželské, mi při diskusi o politice pravil, že gerontní dědci, neschopní koitu s babami, většnou už jen je*ají svůj národ ... 8-o

1 0
možnosti
Foto

Myslím si totéž, o nic jiného, než o ego nejde. A pořádně s věkem a životosprávou zbytnělé.

0 0
možnosti

Jestliže se Zeman míchá do personálního složení vlády, potom přebírá zodpovědnost. Vzhledem k tomu, jak se k vlastní zodpovědnosti staví - viz jednoznačný postoj v kauze "Vlevo dole", kdy prohlásil, že z právního hlediska není za to, co dělá a říká, odpovědný on, ale stát, a proto se za jeho výroky nebude omlouvat on, ale stát, a soud mu dal za pravdu - nelze dopustit, aby v tom jakkoliv pokračoval. Nemůže dělat kroky, za které není odpovědný.

Buď je třeba změnit Ústavu a definovat odpovědnost prezidenta za složení vlády a výkon její funkce (a to včetně odvolatelnosti prezidenta), nebo kompetenční žalobou přimět Ústavní soud, aby jednoznačně rozhodl, co do pravomocí prezidenta spadá a co již ne.

A co se týče výtek vůči Lipavskému - kde byli všichni, když Zeman jmenoval do funkcí naprosto beztvarého Metnara (kdo vůbec ví, jaký post zastává?)?, Kde byli, když se ministry stali Ťok, Vojtěch (ten dokonce 2x), Rambohafík Šlechtová, expertka na králíky Malá, zoufalá Valachová a její předchůdci, jejichž jména už ani nevím, kde byli, když na ministerstvu zdravotnictví rotovali ministři jako svatí na orloji? Dřepěli u piva a šklebili se radostí, protože tyhle kreatury jmenoval jejich guru tandem Babiš - Zeman, tandem, jehož jediným pozitivem i pro ně bylo to, že štvali ty, které řadili mezi "pražskou kavárnu" a "lepšolidi", aniž by sami byli schopni vysvětlit, co to vlastně znamená.

2 0
možnosti
Foto

S příspěvkem naprostý souhlas. A už máme rozřešeno, prostě to stařec, podle mého názoru, zkusil a neklaplo to. Fiala se nedal, ani nemohl. Jsem zvědavý, co bude dál. Podle mého názoru bude koaliční vládě škodit, jak bude moci. Díky za návštěvu pane Vitho.

0 0
možnosti

O co vlastně jde MZ? Předně je nutné pochopit, že MZ tu není pro dobro ČR, ale je agentem Ruské Federace a pro její zájmy usilovně pracuje. Na východě hrozí vpád Ruska na Ukrajinu, a proto je důležité mít pro tento okamžik v ČR vrchního velitele ozbrojených sil na své straně. Také otálení se jmenováním nové proevropské vlády je proto nanejvýš žádoucí. Podrobné notičky, jak postupovat, dostal MZ od svého poradce Nejedlého, se kterým se před nedávnem setkal ruský velvyslanec Zmejevský.

3 0
možnosti

Vynikající rozbor pane autore článku

5 1
možnosti
Foto

Moc Vám děkuji, paní Rybnická:-)

0 0
možnosti

Co chce Zeman? - "All I wanna do is have a little fun before I die"

2 0
možnosti
Foto

Velká pochvala za výborný blog R^, zejména pak za zmínku o úloze prezidenta jako morální autority, kterou Miloš Zeman zcela jistě není.

5 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, pane Chválny. Děláte čest svému jménu:-). Vážně, také si myslím, že ta pasáž o morální autoritě je klíčová. Děkuji;-)

1 0
možnosti

A13l38e29š 10F94r33ý50b24a

11. 12. 2021 21:52

Zeman přece řekl hned, o co mu jde. Jednoho člověka nemůže jmenovat, k tomu uvedl důvody.

Není povinen na návrh jmenovat úplně každého, to by bylo jako za komunistů a to si demokrati snad nepřejí. Nebo přejí?

2 7
možnosti

Není, ale pokud tak učiní musí ít vážné důvody a ne kecáníčka

2 0
možnosti

Fiala je se Zemanem domluveny a tohle je jen hra pro obcany, media a blogery.

0 3
možnosti
Foto

;-D;-D;-D jediný kdo se kdy dokázal se Zemanem domluvit, byl jeho úhlavní přítel Klaus. A to se domluvili na svinstvu s názvem opoziční smlouva.:-)

16 1
možnosti

Čím hůře, tím lépe - to je základní linie politiky pana prezidenta, cílem je pak jednak ukájení choutek jeho nepěkného charakteru, ale též plnění příkazů z Východu. Vášeň páchat zlo a škodit této zemi neopouští pana prezidenta, ani když už byl skoro na smrtelné posteli. Stěžejním odkazem jeho politického působení tak bude totální rozvrat právního a morálního vědomí národa. Z pana M. Zemana se tak stává ještě mnohem odpudivější individuum, nežli byli jeho komunističtí předchůdci dosazovaní do prezidentského úřadu přímo Moskvou.

17 3
možnosti

Čím hůř, tím líp! To bylo heslo komunistů. A Milošovi to nějak uvízlo v hlavě!

Po Listopadu postkomunističtí, překabátění oligarchové a papalášové se ujali moci politické, ekonomické, mediální, policie a justice. Ty Miloš chrání proti normálním lidem! :-)

4 0
možnosti

Asi to byla chyba.

Zeman Lipavského jmenovat měl.

Když uvážíme, že 40- ti letá německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková hned po jmenování začala vyhrožovat Rusku dalšími sankcemi i za cenu, že by Evropani měli zmrznout.

A prohlásila, že Nord Stream 2 je špatný, protože na první místo diplomacie patří boj za klima.

Sice žádnou ze 3 vysokých škol, které studovala, nedokončila, ale i snaha se cení.

Ale to asi nebude chybějící vzdělání, které jí vkládá do úst tak šílené výroky.

Větší exot by Lipavský určitě nebyl. To už nejde...

4 10
možnosti

To opravdu vysilali na sputniku?

7 1
možnosti