Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Špatná otázka, sirka obviňuje svíčku za to že hoří. Piráti nasadí člověka, který je pro Zemana jako rudý hadr a to si pidistrana vůči člověku, který sám dosahl milionů hlasů, neměla dovolit. Ať už soud dopadne jakkoliv, ten kdo prohrává je Fiala. Na nějaké prohrané soudy je Zeman zvyklý a když"prohraje", bude to stejně u jeho příznivců plus. A Babiš je v pohodě, u kormidla a všechny problémy jdou za Fialou, který si nedokáže udělat pořádek v koalici a převzít vládu, které by se Andrej tak rád vzdal.

6 15
možnosti
AK

Vaši otázku by zřejmě mohl zodpovědět správně pouze Zeman.

A tak se my ostatní můžeme pouze domýšlet oč mu jde.

Když se podívám jen na věk ministrů zahraničí 3 velmocí, je to 59 let USA, 68 let Čína a 71 let Rusko.

Asi jsou i jiné země, kde si myslí, že životní zkušenosti jsou pro ministra zahraničí prospěšné.

A 36-ti letý ministr zahraničí by jim tak maximálně mohl chodit pro pivo...

9 1
možnosti
VV

Podobne si to myslel Nikota Sergjejevic Chruscov o Kennedym a zacal instalovat na Kube rakety stredniho doletu.

4 0
možnosti
PS

Zemanovi jde o Zemana. Chce být stále v ohnisku pozornosti, chce být nepostradatelný, chce aby jeho ego vítězilo nade všemi, bez ohledu, komu a čemu škodí. Je na čase, aby se odebral na Vysočinu objímat stromy.

19 0
možnosti
JN

Miloši Zemanovi jde o blaho České republiky. Na rozdíl od okopávačů jeho kotníků.

6 16
možnosti

R^

Dobrá otázka! O co jde Miloši Zemanovi?

Zeman patřil ke členům Štrougalova Prognostického ústavu pracujícím pod dohledem ruských tajných služeb KGB. Tito členové se po Listopadu stali předsedy významných i nevýznamných stran.

Po Listopadu postkomunističtí, překabátění oligarchové a papalášové ovládli politiku, ekonomiku, masmédia, policii a justici proti občanům naší republiky!

Úspěšně jsme se pokusili o změnu návratu k liberální demokracii, zvolili jsme si změnu a novou liberálně demokratickou vládu. A o co jde Milošovi? O uhájení pozic postkomunistických oligarchů!

:-)

8 5
možnosti
Foto

Myslím, že Zeman se dostal do Prognostického ústavu až po revoluci, ale nejsem si teď úplně jistý. Jinak naprostý souhlas, pane Šimku.

3 0
možnosti
PB

..... nemíním spekulovat vocode Zemanovi, ale "koťata" na ministerských postech sme už zažili a ten "seniorskej rozhled" temu zkrátka chyběl, čemuž odpovídal výkon,- všeci jako přes kopírák! - namátkou Bursík, Gross, Tvrdík, Březina, Liška, Bárta, Peak, Vojtěch, Šlechtová atd.atd. ...... CV kandidáta na klíčový post ve vládě (zamini) je opravdu chudé a je s podivem, že Pirátstvo ze svý základny nedokázalo vygenerovat personu, která by lidsky, profesně a odborně zamini pozvedla, obohatila a reprezentovala,- bohužel!

9 4
možnosti

To není pravda! A vnímám to jako řiťolezectví Milošovi! Nebo trolling? :-)

2 5
možnosti
JL

Zeman uvažuje zřejmě takto: vyhrála vláda, kterou jsem nechtěl, co bych tak proti nim mohl udělat, abych jen tak neseděl s rukama v klíně, Ovčáčku? Hodíme jim do toho vidle, pane prezidente! Zeman: výborně! Budeme to odkládat a někoho odkrouhneme, navrhuje kancléř. Zeman: Tak, chlapci, hlavně toho Lipavského, to je mlaďoch, nic nedokázal, nic za ním, to já nesnáším. A je to levičák a ještě ke všemu Pirát, pryč s ním, holoubci.

13 0
možnosti
JS

Škodit do poslední chvíle, doufám že jsou jeho voliči spokojení.

23 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, jak ho řada z nic intenzivně brání, asi ano.

5 0
možnosti
Foto

O co vlastně Miloši Zemanovi jde?

Pouze a jenom o sebe a své přebujelé ego.

Tahle republika je mu ukradená.

13 4
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2263x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik