Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naprosto souhlasím s Trumpem. Kdybych mohl , volil bych ho. Byl jsem teď tři měsíce v USA a i mí přátelé tam si myslí že nevyhraje, že vyhraje Hillary. Já si to nemyslím. Pokud Trump vyhraje máme ještě naději. Pokud ne, je vše ztraceno.

1 0
možnosti

Obávám se, že máte pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že Trump není takový šílenec, jak nám ho líčí majitelé západních mainstreamových médií, protože by po svém zvolení mohl narušit jejich zájmy a to je hlavně vojenský byznys ve světě, pro které je nutno udržovat války v co nejvíce zemích.

Trumps je sice divadelník, ale jinak velmi bystrý mozek. Na nebezpečí podhodnocené čínské měny upozorňuje oprávněně (to je pro USD skutečně velké nebezpečí), ale mám obavu, že Čína je již příliš silná a do ničeho si mluvit nenechá.

Ale v zahraniční politice by mohl přinést světu větší stabilitu, na rozdíl od naprostých šílenců typu Hillary Clinton a dalších adeptů na US prezidenta (minule jako MC Cain), kteří by nejraději okamžitě vojensky napadli Rusko.

1 0
možnosti
Foto

Hloupej určitě nebude, spíš bych ale řekl že je "prefíkaný"... Přece jenom dělal poslední roky hlavně zábavní show, takže ví přesně na co obecenstvo zabere. :-)

A s tou stabilitou nevím. Některé jeho výroky směrem k Číně jsou pěkně ostré. A když si přečtete tu řeč, ve které oznamuje kandidaturu (je v článku poutaná), tak je to tam samé bušení pěstí do stolu...

0 0
možnosti

Asi s tím moc nenaděláme. Takže jedině po očku sledovat, kam že se to řítíme.......Ale je dobře vědět. Takže díkR^

1 0
možnosti
Foto

No, s Donaldem se řítíme do zcela neprobádaných míst.

Takovéhle číslo tady už dlouho nebylo... :-)

1 0
možnosti

Nevím, jak do politiky, ale do mariáše je to dobrý parťák .-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud se na politiku díváme jako na ztřeštěnou komedii, tak i v ní si místečko najde :-)

1 1
možnosti
FF

Já umím namalovat Donalda skoro jedním tahem;-)

4 0
možnosti
Foto

já zase po jednom tahu :-)

4 0
možnosti
JR

J71a78r51a 10R53a10n75k

17. 12. 2015 2:20

Myslim, ze to nebude trvat ani rok, lide uz jsou z toho jeho pavianstvi trochu unaveni;-)

1 0
možnosti
Foto

Kdepak, v tomto měsíci jsem mluvil se dvěma republikány a jsou naopak nadšení. Z toho co vidím (a preference to potvrzují) se zdá, že vlak se teprve rozjíždí.

A upřímně řečeno, nikdo jiný tam není. Před rokem jsem vkládal jisté naděje do Paula a Rubia, ale ani jeden zatím nic moc. Bush vyšuměl (což jsem celkem rád, Bush-Clinton duel bych opravdu nechtěl). A Cruz? Tak to raději Don-in-Chief...

1 0
možnosti
Foto

zlatý, český, presidentnský volbičky:-)

3 0
možnosti
Foto

Jo, jo, a tohle divadlo teď budeme mít na talíři celej rok... :-)

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že tyto volby, budou pro republikány opravdovou tragedii. A nejen pro republikány ale prakticky pro celé USA a tím i pro svět. Republikáni nemají opravdovou osobnost. Trump je jen žvanil, který o politice nemá ani ponětí a má pocit, že si vše vyřve. Nedokáže si vybudovat přirozený respekt a ti, kteří jej dnes tak obdivují, tak to brzo po případném zvolení poznají, když ho zákonodárci pošlou, víte kam. Velký potenciál vidím v Marcovi Rubiovi, jenže ten je na tuto funkci ještě hodně mladý no a Jeb Bush, ten doplácí na svého bráchu, který podělal spoustu věcí a bohužel je mu kladeno za vinu i to, co zpackal i ten prevít Obama. Takže obávám se, že Amerika se žene do velkého průšvihu.

2 0
možnosti
Foto

Jo a máte v článku drobnou nepřesnost. Trump není jediný nepolitik, ve včerejší debatě

1 0
možnosti
Foto

Nikdy mi moc nezajímal, onehdá začal... takže díky.... nastuduju...A snad i pookřeju ...( to byl červenec ... a on začíná vést... humorista se plete..)

nedějí se věci podivné jen u nás....inu útěk do ,, jinak,, k Potawatomským je , Honzo, jediná životní cesta.

A já. doufam , že mam kámoše, co tam má kámoše.R^:-)

2 0
možnosti
Foto

Jo, jednou se všichni sejdeme v potawatomských lovištích :-)

Já jsem Trumpa taky zaregistroval až nedávno, když se do ně obul bývalý Bushův poradce Karl Rove. Od té doby ho se zájmem sleduju.

1 0
možnosti
JC

Reagan byl vysmíván jako "průměrný" hollywoodský herec. Dnes je jeden z největších amerických presidentů. Tak doufat snad můžeme, nebo ne?

2 0
možnosti
Foto

Jasně, naděje umírá poslední.:-)

Ale Reagan měl už v době prvního pokusu (1976) za sebou šéfování Californii. Trump toho o politice moc neví...

2 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 19,54
  • Průměrná čtenost 920x
Devátý nejhorší kuchař na světě, odpůrce politické překorektnělosti, začínající marťan, neúnavný konzument točeného kyslíku a jazykový dobrodruh ab incunabulis. Člen Analytického piva a Gustavu pro jazyk český. Správce Vojensko-českého slovníku.