Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Služby profesionálek

V mládí jsem si to nějakej čas zkoušel dělat sám, ale co si budeme povídat, nikdy to nebylo to pravý. A tak jsem záhy začal navštěvovat profesionálky. Za ta léta jsem jich vystřídal docela dost a dnes jsem narazil na novej kousek.

Služby tohoto typu poskytují dámy nejrůznějšího věku a já si dodnes pamatuju na tu první. Říkejme jí třeba Eva, její pravý jméno jsem už dávno zapomněl. Mohla bejt tak o patnáct let starší než já a vydržel jsem u ní docela dlouho. Jsem holt konzervativní typ, a když si na někoho zvyknu, nerad měním. Prostě chci bejt věrnej.

Bejvala šikovná a tím pádem oblíbená, když jsem k ní zavítal, nezřídka jsem musel čekat, než uspokojí potřeby zákazníků přede mnou. Ale mně to nevadilo, svým osobitým přístupem mi to čekání dokázala bohatě vynahradit. Byla velice jemná, ale když na to přišlo, dokázala pořádně přitvrdit. To vám pak bylo tóčo, až se mi začaly samy od sebe kroutit palce u nohou.

Jenomže nic netrvá věčně, jednoho dne si paní Eva přivodila komplikovanou zlomeninu nohy a já nevydržel čekat tak dlouho, než se vrátí ke svý užitečný práci. A tak jsem objevil paní Vlastu. Byla levnější, měl jsem to k ní z práce blíž a doufal jsem, že bude tou pravou. Takovou, která mi dokáže nahradit nezapomenutelnou Evu a u níž budu spokojenej. Dokonce mi ani nevadilo, že byla pěkně kulaťoučká, pro plnoštíhlý dámy jsem měl odjakživa slabost. Zkrátka jsem se na ty intimní chvilky s ní strašně těšil.

Jenomže hned první návštěva ukázala, že to s Vlastou nebude tak jednoduchý. Ačkoli se snažila sebevíc, nedokázala se do toho pořádně obout a uspokojit mě. Když jsem od ní odcházel, měl jsem pocit, jako bych u ní ani nebyl. Bylo nám to oběma líto, ale nedalo se nic dělat, museli jsme se rozloučit. No, nekoukejte tak na mě, nechtěl jsem bejvat doma na tu svou zbytečně protivnej.

Léta běžela, dámy přicházely a odcházely, a v současné době pravidelně navštěvuju paní Irenu. I její jméno je pozměněný, na rozdíl od dávný Evy to pravý sice znám, ale mrzelo by mě, kdybych jí svým článkem prozradil. Tak, dobře, přiznávám, jsem na ní trochu žárlivej.

S Irenou to spolu táhneme tak dva roky a nemůžu si na ni stěžovat. Snad jen, že je trochu upovídaná, čímž odvádí pozornost a pak trvá dýl, než mi to udělá. Když se u ní stavím po práci, tak mám pak občas problém stihnout autobus domů. Tím pádem riskuju podezření manželky, jestli jsem se někde netahal s nějakou ženskou. Nicméně s Irenou, pohlednou okatou štíhlou dámou mýho věku jsme si na sebe zvykli a nehodláme na tom nic měnit. Proč taky, že jo?

Problém nastal až v těchto dnech, paní Irena má dovolenou a já seznal, že to do jejího návratu prostě nevydržím. Bylo to tak silný, až jsem neodolal, ponořil se do hlubin internetu a nalezl místo, kam bych mohl zajít. Objevil jsem nějaký studio nebo salón, dneska se tomu holt říká úplně jinak než dřív. Co naděláš, časy se zkrátka měněj a pokrok nezastavíš.

Na chvilku jsem se vzdálil z práce a vyrazil na danou adresu do změti uliček Starýho města. A tam v domě, pamatujícím celý věky, na mě s úsměvem a s nabídkou kávy na uvítanou čekala slečna Petra. Je mladá a krásná, ochotná a šikovná, divoká i jemná. Dala si na mě záležet, pořádně se u toho zapotila a nebyla zrovna dvakrát levná. Doufám jen, že se to Irena nedozví. A manželka teprv ne.

Ale co vám mám povídat, nějak mě to moc nebralo, možná to bylo tím věkovým rozdílem. Zkrátka jsem se rozhodl, že nechám Petru Petrou a příště se za ní už nevypravím. Mnohem raději se vrátím do péče svý Ireny, už se těším, až bude zpátky z dovolený. A až mě zas špičatejma kleštičkama a ostým skalpelem zbaví těch protivnejch kuřích ok na nohou, se kterejma ty krásný pedikérky udatně bojujou už od mýho mládí.

Autor: Jan Pražák | čtvrtek 29.6.2017 14:22 | karma článku: 29,14 | přečteno: 2218x
  • Další články autora

Jan Pražák

Jestli nevíte co s časem, cestujte s Českými drahami

„Pokud ti to nebude vadit, já pojedu už v úterý, budu fotit a ty za mnou za dva dny dorazíš,“ informovala mě má zákonná manželka, když jsem si na čtvrtek a pátek naplánoval kratičkou dovolenou v malebném Klášterci nad Ohří.

16.3.2024 v 7:07 | Karma: 28,09 | Přečteno: 896x | Diskuse| Společnost

Jan Pražák

Odmítla jsem se vyspat se šéfem a dostala jsem vyhazov

„Majko, uvařila bys mi kafe, prosím tebe? Já jsem fakt naštvaná. Vždyť jsem teďka úplně vyřízená!“ Zprudka jsem se posadila na židli u kuchyňského stolu své sousedky a kamarádky v jedné osobě.

13.3.2024 v 14:34 | Karma: 28,85 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Rozruch na dámském WC

„Tak teda jo, ukecal jsi mě a půjdu s tebou. Ale budeš mě muset obskakovat a nesmíš se mi smát,“ pravila Maruška do telefonu, když mi po dlouhém přemlouvání konečně kývla na další schůzku nad kávou a větrníkem.

10.3.2024 v 7:07 | Karma: 38,21 | Přečteno: 5032x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Vysadila jsem antikoncepci, Jirko, promiň

Vím, že to ode mě nebylo vůči manželovi Zdeňkovi fér. A asi mě neomlouvá ani fakt, že byl mým prvním a před milencem Jirkou jediným milostným partnerem. Byla jsem zkrátka taková hodná holka do doby, než se mi zbláznily hormony.

7.3.2024 v 14:34 | Karma: 38,36 | Přečteno: 6618x | Diskuse| Ostatní

Jan Pražák

Desatero kočičích přikázání

Všemocná bohyně Bastet stvořila kočku k obrazu svému. Pohlédla na své dílo, spokojeně zavrněla a zamyslela se nad otázkou, kdo se bude o kočku starat. Poté se mlsně olízla a stvořila člověka k tomu, aby kočce sloužil.

4.3.2024 v 14:34 | Karma: 27,38 | Přečteno: 1076x | Diskuse| Fotoblogy
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Poslanci se rozhodli umožnit prodej některých lehčích drog dospělým

3. května 2024  10:38,  aktualizováno  13:37

Přímý přenos Dospělí si v Česku budou moci koupit lehké drogy jako HHC, kratom nebo konopí s nízkým obsahem THC,...

Při čelním střetu zemřela těhotná spolujezdkyně, řidička jela v protisměru

3. května 2024  13:31

Dopravní policisté i kriminalisté stále šetří tragickou nehodu, která se stala minulý týden u...

Požár v garáži způsobila baterie elektrokoloběžky, škoda dosáhla půl milionu

3. května 2024  13:21

Čtyři jednotky hasičů musely dnes zasahovat u ranního požáru garáže v České Rybné nedaleko Proseče...

Na Chebsku vjel vlak do spadlého stromu, zaseklý kmen soupravu zvedl z kolejí

2. května 2024  18:56,  aktualizováno  3.5 13:15

Uzavírka trati u Plesné na Chebsku, kde ve čtvrtek odpoledne v úseku mezi Velkým Luhem a Skalnou...

  • Počet článků 2130
  • Celková karma 30,50
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.