Přišlo jaro, holky to rozbalily a hned je na co koukat, pánové

Upozornění: Tento článek neobsahuje žádné vážné politické či společenské informace, ba ani hezké obrázky. Jeho jediným účelem je udělat si legraci ze čtenářů, případně je trochu pobavit.

Jaro je pro mnohé z nás nejkrásnějším obdobím v roce. Příroda se probudí, ptáci začnou krásně zpívat, květiny se rozvoní a dámy se k potěše mužských očí rozbalí ze svých zimních oděvů.

Nebo tu máme druhý pohled: „Ale kdepat, kytky smrděj, ptáci řvou, nejlepší je v hospodě.“

No a teď mi řekněte, kdo má pravdu. Člověk by neměl hned všemu věřit, a tak jsem se to rozhodl vyzkoušet na vlastní kůži. Navštívil jsem jednu restauračku a objevil tam tři grácie, které to opravdu „rozbalily“ a přišly si trochu zadovádět.

Blondýnka si před chvilkou pohrála ústy s pevnou tyčinkou, nasála do sebe její obsah a teď jej s blaženě přivřenýma očima vychutnává.

 

Melírovaná dáma soustředěně hledí na nějaký předmět. Zřejmě jde o nejnovější technický zázrak, takzvané „chytré zrcadlo,“ kterého se zeptala, kdo je na světě nejkrásnější. Nyní s napjatým výrazem očekává odpověď.

 

Brunetka je pravým labužníkem. Rozkoše s pevnými tyčinkami ji nechávají chladnou, názory zrcadel na ženskou krásu neřeší a s chutí se oddává konzumaci nejlepšího nápoje na světě. Českého piva, samozřejmě.

 

Nicméně každé dovádění jednou skončí a pro naše tři grácie právě nadešel okamžik zúčtování.

 

Místo činu.

 

Ano, bylo tam příjemně a ty rozjeté grácie taky nebyly k zahození. Teda na pohled, aby si někdo něco nemyslel.

Ale teď už mě omluvte, prosím. Jdu si vychutnávat skutečné jaro v přírodě včetně té vůně kytek a zpěvu ptáků, uřvaných jarabáků.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Pražák | čtvrtek 30.3.2017 14:15 | karma článku: 24,57 | přečteno: 1071x
  • Další články autora

Jan Pražák

Jak byla Maruška za zlodějku

12.5.2024 v 7:07 | Karma: 25,74

Jan Pražák

Ženské zásadně nebiju

9.5.2024 v 14:34 | Karma: 25,61

Jan Pražák

Co s kočkou o dovolené?

3.5.2024 v 14:34 | Karma: 20,88