Bývalý člen KSČ Huml se přepočítal

Muž, který byl předlistopadovým dlouholetým členem KSČ ve funkci dopravního policisty a po Listopadu se z něj stal politický turista, jež po SNK-ED a VV nyní působí ve stáji ČSSD jako poslanec Parlamentu se zřejmě nevzpamatoval z nedávných veder. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit jeho kovaný bolševický návrh, aby ten, kdo si přehlásí trvalé bydliště a tím i správu svých daní do cizího státu, automaticky přišel o české občanství.

Stanislav Huml jako příslušník SNB.

Pan poslanec se tentokrát přepočítal. Většina Čechů je na úspěchy Petry Kvitové hrdá a její nedávné vítězství ve Wimbledonu včetně finanční odměny jí přeje. Pan Huml chtěl zřejmě zabrnkat na závistivou strunu, což mu nevyšlo. Zaplaťpánbůh za to.

Možná si chtěl vylepšit svou pověst za nedávno prosazené opatření, proti odtahování špatně zaparkovaných aut poslanců, za kterým stál. Možná jsou to jen dozvuky z toho nedávného vedra... Každopádně je jisté, že kdyby u nás prostředky vybrané z daní nekončily často v podivných tunelech a jiných pochybných transakcích, nemusely by u nás být daně tak vysoké a každý by tu daně platil rád. Že tomu tak není, je chyba politiků a ne lidí, kteří vydělávají, třeba i velké peníze, ale poctivě.

Může se někdo divit, že je nechtějí danit zrovna v České republice?

Pane Humle, já bych zase navrhoval, abyste za takovéto pronášené zhůvěřilosti složil poslanecký mandát. Co vy na to?

 

Autor: Jan Pecha | čtvrtek 10.7.2014 22:10 | karma článku: 42,28 | přečteno: 4154x
  • Další články autora

Jan Pecha

Tady končím, a to definitivně

6.2.2022 v 18:18 | Karma: 27,26

Jan Pecha

Ahój versus Á----hoj!

16.12.2021 v 7:56 | Karma: 20,59