Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Palec nahoru pro tento článek! Huml je xindl, co závidí lidem, kteří utíkají z Česka před byrokratickým daňovým systémem!

1 0
možnosti

A93n88n67a 98Č76e33r19n61á

11. 7. 2014 23:24

Možná to "pan" Huml neví, ale všech 21 českých europoslanců platí daň z příjmu v Belgii (stejně jako ostatních 730 MEPs). Tak třeba by někdo mohl navrhnout, aby jim všem taky sebrali občanství? ;-D

6 0
možnosti

Myslim, že Humlovi by stačilo, kdyby mu stát ještě vracel dané za vše co koupi on a jeho rodina. Auto mu odtáhnout nesmějí, náhrady taky může utratit za co chce, diky imunitě se mu nic nestalo za podivné znalecké posudky. Jedoduše, standardní život komunistickěho papaláše i 25 let po svržení komunistického režimu. Holt kdo umí, ten umi a já blbec jenom čumí.

6 0
možnosti

Jo Húml co má VÚML soudil podle sebe a očekával ovace závistivců a zatím má ostudu jak z praku. Potěšující zjištění o morálním stavu ČR.

9 0
možnosti

A vite, ze nacelnik Generalni stabu armady CR Petr Pavel je take byvaly clen KSC ?

0 0
možnosti

To je možné. Ale nežvani tak blbě jako soudruh Vuml.

4 0
možnosti

Na tom výroku není nic špatného. Prostě lidé by měli platit daně ve své vlasti. Protože jezdili a jezdí po našich silnicích, procházejí se po parcích...a spousta těchto věcí je financovaná z našich daní. Pokud se sobci a hamouni vyhýbají placení daní, tak je to amorální. Souhlas s omezením či zrušením daňových rájů pro podvodníky a hamouny. A Kvitová ať si reprezentuje ve Wimbledonu Monako. Aspoň z toho bude na první pohled patrné, jaký má charakter. 

Já nebudu po vzoru Kvitové platit např. za veřejnoprávní ČT. Budu se tím snažit "optimalizovat" své výdaje. Proč mám rudým odevzdávat své poctivě vydělané peníze?

2 11
možnosti

Obcane USA maji primo povinnost platit dane ve sve zemi !

1 1
možnosti

Esenbák Huml o morálce káže a domnívá se že ve všech je takováhle trapná závist jako v něm. 

Přitom esenbák sám měl složit mandát v okamžiku kdy zradil voliče VV a potom měl jít sedět za to že falšoval znalecký posudek ve prospěch silničního piráta. 

Nezapřel se ani v mandátu druhém, namísto aby chodil do parlamentu tak chodí vydělávat někde do autobazaru a místo aby prosazoval zákony pro blaho všech tak prosazuje zákony alá " aby mě nemohli odtáhnout auto nebo dát botu". Rv

6 1
možnosti

Čistě věcně, jak to že paní Kvitová může u nás považovat daně za příliš vysoké, když existují tzv. stropy na zdravotní a sociální pojištění a rovněž neexistuje progresivní daň z příjmu.

1 2
možnosti

Nepište zde nesmysly, pro roky 2013 – 2015 došlo ke zrušení maximálního vyměřovacího základu (stropu) u zdravotního pojištění.

No a k té "progresivní" dani:

Kdyby měla Petra Kvitová u nás zaplatit daň z příjmu fyzických osob ze 60 mil., tak zaplatí 20,10% z této částky (=15% ze superhrubé mzdy), což je 12,06 mil. CZK, plus samozřejmě 13,5% zdravotní pojištění = 8,1 mil. CZK, plus strop sociálního pojištění, tj. 103.536 x 12 = 1,25 mil. CZK. To je dohromady 21,41 mil. CZK.

To se Vám nezdá dost peněz?

4 0
možnosti

Pane, my jsme národ. Úspěch se prostě neodpouští.

Ani nechci vědět, kolik závistivců se soudruhem humlem souhlasí.

Apropó - on se tam nezvolil sám, že...;-D;-D

8 1
možnosti

Uvědom si že esenbák Huml a podobní exoti to není národ

2 1
možnosti

Soudruh Huml je představilt toho typu lidí, kteří jsou schopni převléct kabát za jakýhokoliv režimu. Za válk by byl určitě členem NSDAP.Na takové lidi je třeba dávat si dávat pozor8-o

7 1
možnosti

Je to .ůl...

Stačí jenom jedno, pamatovat si ho..

Budou volby a on je poslancem ČSSD ze Staré Boleslavi....

11 0
možnosti

V příštích volbách bude kandidovat za jinou stranu a v jiném voleb.obvodu.A není to .ůl..., ale vul ( bez kroužku ! ).Ti s kroužkem nejsou tak nebezpeční!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 72
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1644x
Jeden z mnoha obyvatel naší země. Živím se režírováním a psaním... a někdy mám chuť něco napsat jenom tak...

Seznam rubrik