Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Propaganda, lži a obecně známé kecy.

     Tak se nám Mirek znovu svěřil se svým prorockým viděním. Je to jasné. Jestli vyhraje volby Paroubek a ČSSD tak se naše republika vrátí někde před rok 1989. Hezká propaganda. Samozřejmě je to tak. Už dnes se chystá znárodňování českého průmyslu. V našich závodech se už začínají formovat jednotky Paroubkových Lidových milicí. A co říct naším soukromým zemědělcům? Jednotná zemědělská družstva jsou prostě jistota a pokrok. Jen se zeptejte dědečka našeho pravicového lídra. Ten zakládal kolchozy už v 50.letech. A o období kdy nám tu vládli kariérní nomenklaturní bolševičtí papaláši ví náš Mirek také hodně. Jednomu z nich říkal tato! Chápu proč nechce zpět před rok 1989. Kurva, Mirku ty si jednička a politik západního typu. Problém je, že Paroubek už tu byl premiérem více než 1 rok. ČSSD a KSČM měly tehdy ve sněmovně většinu asi 115 poslanců. Leč jaksi si nepamatuji na nic co připomínalo návrat před rok 1989. Takže modrá propaganda se hodí tak na strašení malých dětí.

     Vzhledem k rozumovým a intelektuálním schopnostem některých voličů ODS je takové strašení pro malé děti opravdu účinné. Takže není třeba kamenovat proroky ani ty falešné. Ale ani Emilovi Držkatému to nedalo, aby si v poslední chvíli své kariéry neotřel svoji nevymáchanou Topolánkovskou hubu o Paroubka a ČSSD. Místo něj nám nastoupil bývalý Topolánkův ministr nucené práce a asociálních věcí pan Nečas. Horší než Nečas už může být jen Slota. Člověk, který bude dělat reformy až do bezvědomí a žádnou odpornou levici či jinou opozici k tomu nepotřebuje. Nu což není divu, že tyto reformy typu Julínkova zlodějného skončí po jenom volebním období v popelnici na netříděný odpad, protože ani kompostovat se to nedá. I když to smrdí zhruba stejně. Ostatně slavná lež, že ČSSD není než pokračovatel KSČ už od svého slavného"slučovacího"sjezdu nám tu šíří takoví pravicoví diskutéři, kteří dějiny studovali jednak z rozjetého rychlíku patrně na oblíbené trase Praha-Plzeň a hlavně ze svých starých populárních komunistických učebnic.

         Ten sjezd byl asi tak slučovací jako byla Německá demokratická republika plná demokratů. Předseda Fierlinger neměl mandát svolat mimořádný sjezd strany, sjezdu se nezúčastnila ani polovina pravoplatných členů a ten zbytek hlasoval asi tak dobrovolně jako vkládali své pozemky soukromí zemědělci do Bolševických kolchozů. Ale stanovy demokratické strany jsou nepodstatný detail, který naprosto nezajímá bolševiky a jejich současné ideové nástupce tzv. Pravicové diskutéry tedy v podstatě reprezentanty(tehdejší bolševické a dnes pravicové)lůzy a nejhoršího póvlu. Slučovat tedy dohromady název zločinecké organizace KSČ a nejstarší demokratické strany u nás ČSSD je poněkud nechutné, když si uvědomíme kolik sociálních demokratů skončilo v bolševických lágrech. Kam je s gustem často dostali předkové našich dnešních pravicových diskutérů. Samozřejmě urážlivá zkratka KSČSSD je jen ukázka pozitivní kampaně ODS a diskutérů, kteří nemají s ODS a pravicí samozřejmě nic společného.
                                     
       Těžko říct, kterou z pravicových lží, které nejvíce frčí mezi našimi pravicovými diskutéry, kteří už v podstatě nemají nic společného s ODS, neboť jak jsem se nedávno dozvěděl i Václav Klaus je jen obyčejný levičák, bych uvedl na samotnou špičku žebříčku. Jako Hit číslo jedna bych zvolil účelovou lež pravicových diskutérů o spořivé a hospodárné pravici a jejich hospodářsky úspěšných vládách a nezodpovědné levici a jejich rozhazovačných vládách, které zadlužují tento stát, směrují ho k státnímu bankrotu a ohrožují budoucnost našich dětí. Po takových lžích podaných obzvláště emotivním způsobem nezůstane v sále jedno oko suché. Samozřejmě intelektuální úroveň sálových posluchačů musí být úměrná nedostatku faktů, kterými tato lež trpí. Ale každý normální člověk, který ovládá základní matematiku ví, že skutečnost je přesně obrácená.Máme tu"spořivou"pravici s Otevřenou Kartou, která má svérázný přístup k veřejným penězům a Levici co ty nadělané dluhy musí platit.

      Mezi obecně známé věci patří pravicové legenda o udavači StB s krycím jménem ROKO. Chápu, že informátoři bulvárních deníků jsou schopni vymyslet vše, leč těžko najít v našich podmínkách prověřenější osoby než členy vlády. Sám Paroubek byl ekonomickým náměstkem na Praze 1, potom ministrem pro místní rozvoj a nakonec premiérem této země. Všude kde pracoval byl prověřen a má samozřejmě čisté lustrační osvědčení. Což z obecně známých věcí, dělá pouze obecně známé kecy. To samozřejmě nebrání informovaným pravicovým diskutérům, aby se pokusili uplést z hovna bič a z nesmyslu udělat tzv. obecně známou věc. Příště přijdou s tím, že oni ten Létající talíř fakt viděli přistávat, jen v Bohnicích jim to bůhví proč nevěřili. Rovněž lidová pravicová fantazie je schopná vytvořit neuvěřitelné teorie spiknutí. Takže z bývalého sponzora ODS a expřítele Místopředsedkyně sněmovny za ODS je najednou levicový kamarád ČSSD a jeho kulky vystřelené v restauraci byly socdemácké. A z kolotočáře je mafián.

      Příště bude šéfem Českého organizovaného zločinu výčepní z hospody U Zívalů! Nicméně po trapných propagandistických klišé, obecně známých kecech a účelových lžích tu máme jeden zažítý omyl většiny pravicových diskutérů. I když se většinou vyskytuje u těch později narozených je často brán pomalu jako nezpochybnitelný fakt obecně. Každý je pánem svého osudu. Neznám větší lež. Především nedoporučuji tuto frází říkat před lidmi narozenými s mentálním nebo fyzickým postižením či rodiči těchto osob. Hrozí jisté fyzické postižení autora tohoto výroku, v lepším případě bude zařazen mezi ty s mentálním postižením. Lidé, kteří uvěří této lži většinou umírají za volantem svého luxusního vozu drceni tím kamiónem, který se i se spícím a opilým řidičem vyřítil z vedlejší silnice. Na tváří mají obvykle zvláštní, přihlouplý a udivený výraz, který říká: Jak jen se to mohlo stát zrovna mně Pánovi svého osudu? Chce to více pokory, protože svět je plný náhod ! A kdoví kde čeká ta naše osudová?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jaroslav Janota | neděle 28.3.2010 19:13 | karma článku: 22,99 | přečteno: 2110x
  • Další články autora

Jaroslav Janota

Jak se to vlastně celé stalo

V úterý dvanáctého ledna 2016 jsem přijel domů z noční směny. Dal jsem si sprchu a u půl osmé ráno jsem šel spát. Ze spaní mne probudil zvláštní zvuk.

22.2.2017 v 14:05 | Karma: 49,57 | Přečteno: 130044x | Společnost

Jaroslav Janota

Jak jsem dělal vstupní test do Mensy

Už to budou čtyři roky, co jsem se rozhodl zkusit složit vstupní test do Mensy. Tedy společnosti lidí s mimořádně vysokým IQ. Je to takový klub vyjímečných.

19.2.2017 v 8:54 | Karma: 40,63 | Přečteno: 13419x | Společnost

Jaroslav Janota

Mamince, mému prvnímu cenzorovi, s láskou

Mým prvním cenzorem byla moje maminka. Jako u většiny lidí na této planetě. Tatínkové mají moc práce a tak se člověk učí mluvit od maminky.

2.2.2017 v 13:28 | Karma: 32,07 | Přečteno: 3418x | Společnost

Jaroslav Janota

Vánoční příměří 1914 a jeho poselství

Na počátku největšího světového konfliktu v dějinách se odehrál jeden z nejúžasnějších příběhů v historii lidstva či spíše historie lidství. Vánoční příměří v roce 1914 na západní frontě.

6.1.2017 v 9:59 | Karma: 29,43 | Přečteno: 1574x | Společnost

Jaroslav Janota

Organizovaný zločin je nejvyšším stádiem kapitalismu

Tento proslulý výrok pronesl švýcarský profesor sociologie Jean Ziegler. A myslím, že velmi přesně vystihl podstatu věci. Kapitalismus jako honba za ziskem malé skupiny lidí na úkor větší, je podstatou každé kriminální činnosti

31.12.2016 v 1:11 | Karma: 29,33 | Přečteno: 1567x | Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Byl milý, říkají sousedé o atentátníkovi. Jeho byt s ním prohledalo komando

17. května 2024  11:41

Sousedé atentátníka, jenž postřelil slovenského premiéra Roberta Fica, se shodují, že Juraj C. byl...

Do Gazy dorazily po americkém provizorním molu první kamiony s pomocí

17. května 2024  11:12

Do Pásma Gazy se ráno dostaly první dodávky humanitární pomocí přes provizorní molo, které tam ve...

Muž ve Francii se pokusil podpálit synagogu, policisté ho zastřelili

17. května 2024  9:50,  aktualizováno  11:11

Policie v Rouenu na severu Francie v pátek ráno zastřelila muže, který se pokoušel podpálit...

Opilý muž si ohříval jídlo a usnul. Policisté se do bytu dostali beranidlem

17. května 2024  11:06

Dramatickou službu měli dva ostravští policisté. Beranidlem se museli dostat do bytu v obvodu...

  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.