Ženy většinou chtějí peníze, uspokojení a lásku

Pořadí se může i s věkem měnit. Toto spojení je možné pouze v pohádkách nebo nejčtenějších časopisech pro ženy.

Před časem jsem na blogu četl velmi úspěšný článek " Jsem stará, tlustá a protivná" nebo jak  se přesně ten článek jmenoval. Pokud jsem snad nepřesně citoval název článku, tak se autorce předem omlouvám, ale název článku a jeho obsah mi přišel velmi vtipný a pravdivý.

Bohužel celá řada žen v kategorii čtyřicet nebo padesát plus si to vůbec neuvědomují a pořád mají pocit, že je muž musí obdivovat a uspokojovat. Realita je poněkud jiná. Muž, který i poněkolika desitiletích vzájemného vztahu miluje svojí ženu je dnes skutečnou vyjímkou. Osobně bych ho zařadil spíše do kategorie sběratelů kuriozit. Většina mužů musí mít v této souvislosti velkou představivost. V dnešní době ovšem ženy nezústávají mužům nic dlužní a celá řada žen se může pochlubit mladším a fyzicky zdatnějším přítelem!

Nedávno jsem byl pozván na oslavu padesátin jedné své kamarádky. Kam se hrabal maturitní večírek. Několik skleniček červeného vína udělalo z několika přítomných, použitelných mužů doslova lovnou zvěř. Vůbec jsem netušil co dokáže hormonální substituční terapie. Do té doby jsem o tom jenom četl v několika odhozených časopisech pro ženy. Moje nejbujnější představy předčily očekávání. Bohužel nemohu touto cestou publikovat podrobnosti, ale bylo to velké a doslova všude. Ještě dva dni potom jsem cítil odřené lokty a záda. Skutečně zážitek na celý život. Již dnes se těším na oslavu dalších narozenin.

Žijme dnes, protože nikdo znás neví co bude zítra.

Autor: Jan Králík | neděle 16.10.2011 11:41 | karma článku: 11,77 | přečteno: 1120x