Reforma policie prohraje ČSSD volby

Babiš dokazuje, že je skutečný politický profesionál. Reforma policie, je pro ANO příležitost z říše snů.

Osobně jsem přesvědčen o tom, že většina občanů nemá šanci porozumět připravovaným změnám v organizační struktuře POLICIE. Běžného občana, to ve své podstatě ani nezajímá, nebo některé věci nevnímá jako zcela zásadní. V posledních dnech, se k uvedenému tématu vyjadřovala velká množina odborníků, ale jednoznačnou odpověď na otázku, o potřebnosti a připravenosti uvažovaných změn, nám nepřinesla. Kolem uvedené reformy je celá řada nejasností a otazníků. Občan je zmaten mediální nepřehledností a zmatečností. Jedná se o válku policajtů? Jedná se o válku kmotrů? Řádí justiční mafie, nebo snad jde někomu o právo a spravedlnost? Možná od každého něco, ale rozhodně tady něco smrdí! 

Vedení ČSSD většinově podporuje svého ministra, ale již někteří poslanci a senátoři se k návrhu staví spíše zdrženlivě nebo diplomaticky kriticky. Lidovci se opět chovají, jako dívka téměř oblečená, která jede na koloběžce, a u toho ještě telefonuje na všechny strany. Hnutí ANO, díky zkušenosti svých poradců rozpoznalo velkou příležitost. A pan prezident, který má rád premiéra, jako taxikář finanční kontrolu si pomalu odkládá svojí nestabilní dřevěnou hůlku a připravuje se na svůj další hvězdný okamžik.

Někde v zádech, mám velice silný pocit, že se nám tady narodilo volební téma, které tady od roku 2008 nebylo. Zdravotnické poplatky, tehdy přinesly zásadní téma pro krajské volby a přispěly k volebnímu úspěchu ČSSD. Současné volební preference jsou v celé řadě krajů poměrně vyrovnané, ale "Reforma POLICIE" přivede k volbám nerozhodnuté voliče, kteří podpoří ANO. A to s jedinou výhradou, která se jmenuje Ústecký kraj, kde zvítězí KSČM.

Politici se hádají, kmotři se smějí a chudák občan je zmaten.

 

 

 

 

 

Autor: Jan Králík | středa 15.6.2016 11:00 | karma článku: 29,25 | přečteno: 932x