Ratha je třeba umlčet

Proč se paní Němcová a spol. bojí veřejného vystoupení řádně zvoleného poslance? Komu vadí ostrý jazyk Davida Ratha? Dozví se veřejnost někdy pravdu o rozkradených miliardách a skutečném financování politických stran? Má mediální štvanice odvést pozornost od skutečně velkých korupčníků? Bylo skutečným cílem zadržet malého korupčníka nebo poškodit ČSSD v podzimních volbách?

David Rath rozčiloval své spolustraníky i politické protivníky svou nekompromisností, arogancí, drzostí, inteligencí, samolibostí i nekompromisním tahem na soupeřovu branku a proto byl pro mnohé nebezpečný. David Rath se nebál ve sněmovně říci opilému Kalouskovi, že není zcela ve střízlivém stavu. Nebál se ukázat na špinavé praktiky svých protivníků a vykřičet je do světa tak hlasitě, že se o nich dozvěděl i "obyčejný" lid. Ukázal na Janouška, Drobila, Béma, Kocourka, Mosteckou uhelnou, VZP, Opencard, Tunel Blanka, Vondrovo ozvučení, IZIP, padáky od Kalouska, Prahu olympijskou, financování pražských Dopravních podniků, prostavěné miliardy na zvlněných dálnicích…

David Rath musí být umlčen, protože toho ví určitě hodně. A největší nebezpečí nespočívá v tom, co udělal, ale v tom co by mohl udělat. Někteří straničtí bossové musí mít doslova panickou hrůzu z toho, že začne mluvit o všem, co ví nebo se během své politické funkce dozvěděl.

David Rath si ve své „nezákonné vazbě“ odpočine (Ústava v čl. 27 odst. 5, stanoví: Poslance ani senátora nelze trestně stíhat bez souhlasu komory, jejímž je členem. Souhlas předsedy komory parlamentu se zadržením poslance nemůže suplovat rozhodnutí sněmovny o vydání poslance k trestnímu stíhání. K tomu v případě  Davida Ratha PSP souhlas nikdy nedala. Nelze ho zatím trestně stíhat. Vazbu lze uvalit jen na osobu, která je trestně stíhána. Z toho plyne, že státní zástupce i příslušný soud konají nyní v rozporu s Ústavou a Trestním řádem). Podle mého názoru jsme svědky znásilňování práva v přímém přenosu televizních kamer.

Odpočinutý poslanec si možná pohrává s myšlenkou, „když já, tak vy taky“. A já vám ještě ukážu, kdo tady kradl ve velkém! Sedmička v krabici je směšnou částkou, proti těm ostatním korupčníkům I. a II. kategorie. Spolupracující obviněný David Rath může být postrachem politických elit v ČR.

David Rath se nakonec může stát největším bojovníkem, proti korupci na naší politické scéně!

 

 

Autor: Jan Králík | neděle 27.5.2012 8:10 | karma článku: 32,35 | přečteno: 2437x