Babiš bude muset Krnáčovou vyhodit

"Na jednání chodíte pozdě, jste absolutně nepřipravená, všechny urazíte a předčasně odejdete“, takto upřímně se pustil do primátorky Krnáčové bývalý pan primátor Hudeček z Olomouce. V přímém přenosu televize veřejné služby bylo možno slyšet silný střet moravského a slovenského dialektu. Slovní zásoba byla skutečně pestrá, snad jen chybělo oblíbené slovo paní primátorky, kterým často hodnotí pracovní výsledky našich stavebních firem a jejich odborníků.

V průběhu pořadu došlo i na záležitost parlamentní vyšetřovací komise. Hudeček nastínil budoucí vývoj ohledně této aktivity současné primátorky. Jeho slova se dají volně přeložit tak, že paní Krnáčová podlehla určitým emocím, po jednání s jednou dodavatelskou firmou a dostala okamžitý nápad, zřídit parlamentní vyšetřovací komisi. Poslanci to projednají, ale část vládních kolegů se zdrží hlasování a snaha se nenápadně vytratí z očí diváků. Ovšem, ještě existuje možnost, že někdo bouchne do stolu a primátorku podrží.

Z pohledu obyčejného občana to bylo poměrně smutné nedělní představení. Praha má celou řadu obrovských problémů, které byly založeny v temné minulosti předcházejícího politického vedení. Bohužel mám významnou obavu, že současná primátorka, není schopná se v nich vůbec orientovat. A o hledání nějakého řešení nemůže být vůbec řeč. Opět se ukazuje, že silná předvolební prohlášení a hesla, nejsou tou správnou kvalifikací pro řízení města velikosti a významu Prahy.

Vůbec nezávidím panu Babišovi, protože pokud to náhodou sledoval, tak mu musela zhořknout odpolední káva. A pokud si to přečte, až zítra v denním monitoringu, tak se mu asi zvýší tlak. Krnáčová a její mediální obraz není problém jenom Prahy, ale především samotného politického subjektu, protože příští rok jsou krajské volby. Pravicová část voličského spektra nemá moc ráda vulgární výrazové prostředky, ale především jí vadí neschopnost řešit problémy.

Osobně dávám Krnáčové rok.

Autor: Jan Králík | neděle 29.3.2015 15:11 | karma článku: 32,69 | přečteno: 1777x