Trestní oznámení na soudce Šídla, estébačku Pětruchnovou a spol.

Vědom si svých občanských povinností, a to zvláště s ohledem na současné povolání učitele na ZŠ, který je povinován být příkladem jemu svěřených dětí, též jakožto student Právnické fakulty Masarykovy univerzity v Brně podávám následující trestní oznámení na níže uvedené osoby:

Pryč s komunisty!http://www.obrazky.cz/detail?id=eJxtzE0PgiAAgOE7P8Rb4AdObXMeXKu5

            Kpt. Blanku Pětruchnovou (policejní vyšetřovatelku úřadu vyšetřování P ČR na Praze 7)

       JUDR. Rudolfa Šídla (soudce OS Praha 7)

       Mgr. Tomáše Hájka (soudce OS Praha 7)

       Neznámého státního zástupce

       Jejich pomahače a přisluhovače

 

             Existuje zde důvodné podezření, že se tyto osoby dopustily mimo jiné zločinného spolčení při mém stíhání a následném politickém procesu, který byl vykonstruován osobou uvedenou v tzv. Cibulkových seznamech a předlistopadovou pracovnicí II. správy SNB, odboru pro boj s vnitřním nepřítelem kpt. Blankou Pětruchnovou z úřadu vyšetřování na Praze 7. Následoval zmateční a nezákonnostmi prošpikovaný proces, který byl završen křivým udáním soudce Hájka na moji osobu (Nejvyšší soud ČR posléze o věci rozhodl a Hájkovo udání vyhodnotil jako bezdůvodné).

               Šídlem jsem byl také okraden a bylo mi veřejně vyhrožováno internací na psychiatrii. Šídlo s Hájkem společně zneužívali justiční stráže a vytvořili si z ní svou pretoriánskou gardu. Moji četné stížnosti po léta záhadně mizejí, slíbená kárná řízení se nekonají (vyšetřování úniku ze spisu spravovaných Šídlem a vyhrožování mi smrtí od levicových geril).

            Vrcholem bylo „bolševické hajlování“, kdy se před posledním veřejným jednáním soudce Hájek s neznámým mladým státním zástupcem zdravil zločineckým bolševickým pozdravem „Čest práci!“ tak hlasitě, že to bylo slyšet i za zavřenými dveřmi.

            Z těchto důvodů se domnívám, že policejní orgány jsou plně oprávněny věc prošetřit a zjistit, zda se uvedení nedopustili trestných činů zločinného spolčení, zneužití pravomoci veřejného činitele, křivého obvinění, krádeže, podpory hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod občanů a případně i jiných trestných činů.

            K meritu causy doporučuji prozkoumat veškeré dostupné písemnosti uložené na OS Praha 7, pokud je uvedení nestačili někde ukrýt či případně zlikvidovat, také doporučuji spisy pod spisovými značkami 25 T 102/99 a 7 Tdo 726/2004. 

Autor: Jan Kopal | středa 12.12.2007 12:27 | karma článku: 16,52 | přečteno: 1170x
  • Další články autora

Jan Kopal

Začátek nové hašlerovské tradice

2.11.2009 v 23:07 | Karma: 8,58

Jan Kopal

Nastává nová doba kamenná?

23.8.2009 v 0:59 | Karma: 13,49

Jan Kopal

Kocábův dům hrůzy

10.8.2009 v 7:01 | Karma: 10,67

Jan Kopal

Za Josefem Lesákem

3.8.2009 v 23:24 | Karma: 9,27