Spoluvězeň Václava Havla mluví k národu V

     Josef Palička, odpůlrce bolševismu už za minulého i dnešního režimu a spoluvězeň Václava Havla, ví dobře, co píše. Možná, že s ním někteří nesouhlasí a některé jeho názory jim připadají jako svérázné, ale to je asi tak vše, co s tím mohou dělat. Dnes zde zveřejňuji jeho v pořadí 5. článek...

CO ŘÍKÁ NÁROD NA ČEZ 

            Kdy skončí rozhazování miliard ČEZu a bídačení českého národa, Proč by úředníci ČEZu měli brát milióny a chudé rodiny platit? Český národ se musí začít bránit proti vládní a úřednické zvůli. Proč se Langer diví? Komu mají v tomto státě lidé věřit? Zkorumpované vládě, policii a úředníkům?

            Je třeba zakládat DOMOBRANY začít si majetek chránit sami. Čeho se Langer bojí? Sám sebe. Je dobře, že vznikla NÁRODNÍ GARDA, které také bude bránit občany. Je třeba, aby se DOMOBRANA postavila na odpor proti úředníkům a policii. K čemu byla revoluce, která přinesla utrpení a okradení národa. Kde jste všichni republikáni a odpůrci tohoto režimu?

            Úředníci, kteří za pomoci exekutorů doslova okrádají národ a je to legální. Vláda, která rozprodala majetek národa a zbídačila rodiny, nesmí vládnout. Jak můžou tito lidé, tak drze rozprodat majetek národa, který jim skutečně nepatří.

            ČESKÝ NÁRODE VZPAMATUJ SE!

            Proč by vás měli okrádat exekutoři, když už brzy vám mohou vše vrátit. Také mají rodiny, ať sami poznají, jaké to je. DOMOBRANA musí být silnější než policie.

            Langer nemůže nikomu vyhrožovat, že ho zruší! Abych nezrušil já Langera. Nejsem seriál „NA VLASTNÍ OČI“.

            CHRAŇTE SVŮJ MAJETEK A PŘIDEJTE SE. DĚKUJEME!

Palička Josef

mobil: 728/647 754

Autor: Jan Kopal | středa 9.1.2008 10:27 | karma článku: 8,54 | přečteno: 441x
  • Další články autora

Jan Kopal

Začátek nové hašlerovské tradice

2.11.2009 v 23:07 | Karma: 8,58

Jan Kopal

Nastává nová doba kamenná?

23.8.2009 v 0:59 | Karma: 13,49

Jan Kopal

Kocábův dům hrůzy

10.8.2009 v 7:01 | Karma: 10,67

Jan Kopal

Za Josefem Lesákem

3.8.2009 v 23:24 | Karma: 9,27