Stávka, stávka, pořád samá stávka

Už několik dní se na mne ze všech médií hrnou informace o stávce a o tom, jak odboráři stávkují i za mne resp. o tom, jak si mne berou jako rukojmí - podle toho, kdo se v článku k věci vyjadřuje. A mě už to docela přestává bavit.

Takže milí odboráři, když při stávce zablokujete hlavní tahy, tak trestáte občany. Trestáte ty lidi, co vás platí z daní, trestáte firmy, které vás platí z daní. Prostě trestáte a vydíráte ty, jejichž jedinou vinou je, že se ve volbách nerozhodli tak, jak by se to líbilo vám. Zkomplikujte jim život, oberte je o peníze a garantuju vám, že tím vyrobíte z lidí příznivce reforem. I kdyby jen proto, aby vám mohli oplatit to, co jste jim provedli.

Jestli jsem to správně pochopil, tak protestujete proti změnám, které chystá vláda a parlament, TAK PROČ SAKRA NEJDETE OMEZOVAT JE?! Zablokujte poslancům, senátorům a členům vlády přístup do práce, zablokujte jim vozidla, aby museli pěšky, obklopte je a skandujte jim do uší, zablokujte jim přístup do domu, zablokujte jim přístup do MHD, zablokujte jim přístup do obchodů a restaurací, potrapte je jak jen je v mezích zákona možné, aby si uvědomili, jaké to je, když obyčejný občan jde pěšky, protože nemá na MHD, natož na auto, když si mus vystačit s rohlíkem místo restaurace, když neví, jestli se vůbec dostane večer v pořádku domů.

Obyčejní občané téhle země se k takovému protestu velmi svižně přidají, protože nepochybuju o tom, že většina jich už dávno lituje svojí volby a ráda by svým zvoleným zástupcům důrazně připomněla, k čemu se před volbami závázali. A nebudete potřebovat davy, protože místo omplikování životů více než milionu lidí, bude stačit potrápit sotva tři stovky.

Přestaňte si brát za rukojmí normální lidi. Přestaňte je nutit, aby za vás udělali špinavou práci, do které se vám nechce, protože vás platíme ze svých daní a vy nám máte poskytovat služby. Zvykněte si, že když chcete výsledky, tak to musíte odmakat sami a že když přinutíte jiné, aby to odmakali za vás, tak vás budou nenávidět.

Jestli chcete stávkovat za nás ostatní a chcete k tomu naši podporu, tak to udělejte tak, ať z toho mámě prospěch a my se k vám rádi přidáme. Omezte a blokujte ty, kdo ty mizerné reformy připravili a zjistíte, že se s dobrovolníky roztrhl pytel. To je totiž jediný způsob, jak změnit něco doopravdy a ne jen na papíře, ne jen jako, aby se národ nebouřil a ne jen pro několik vyvolených.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hora | pondělí 13.6.2011 12:50 | karma článku: 13,75 | přečteno: 834x
  • Další články autora

Jan Hora

O doménách

17.11.2012 v 9:05 | Karma: 8,36

Jan Hora

Vzdělání trochu jinak

12.9.2011 v 9:36 | Karma: 11,53