- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dala na facebook foto své hrdé české snídaně, kde se skví tři nádherně obložené chlebíčky (viz níže). Je to česká specialita, o které se moc neví. Half sandwich, tomu někdy cizinci říkají. I mě se na tu pochutinu ptali a chtěli ukázat, jak to děláme (a jíme), když jsem v UK dlouhodobě pobýval. Problém byla veka, ostatní ingredience ani ne, a veku jsme nahrazovali bagetami.
Ale stejně jsme úrovně výrobků běžných českých lahůdkáren a cukráren (!) nikdy nedosáhli a odkazovali je k opětovné návštěvě Prahy.
Chlebíček je fenomén. Ale jednohubka, to je jiný level, ten Anglány dostal dokonale. Ani ne tak forma, ovšem naše originální kombinace, ty jo.
Tolik vzpomínky. Ale blogy jsou o diskuzích, tak hodlám jednu rozvířit. Co máte radši a co spíše pro hosty připravujete vy?
Zapojím se první a hlasuji pro jednohubky. Jsou prostě jedno...dušší. Na výrobu, i konzumaci.
Tak na zdraví dnešní oslavenkyně!
Další články autora |
INDEX NOSLUŠ s.r.o.
Středočeský kraj
nabízený plat:
28 000 - 34 000 Kč