Život v ghetu III.

Prostituce kvete.. v tomhle malém městečku jako borůvky v teplém létě. Blondýnka, černovláska, štíhlé, tiché.. Kde jsou? Nebydlí vedle Vás??

Jsou většinu času Německu. Mají svá stálá místa a střídají se. Pán, který je má na starosti má rád automaty a něco drog. Pere peníze v hospodě, která mu rozhodně nevynáší. Kamarádí se s majitelem vedlejší hospody, který mu shání holky.

A já to bonzuju a přitom je to o krk.. Myslím si ale, že to může někoho zajímat a udělat si obrázek, že večerní zprávy jsou slabý odvar.

Jak to vím? Věřte, že kdybych neměla "respekt", ráda bych všechno vykvokala, jak to vím. Berme to jako příběhy z vyprávění.

Chtěla bych Vám něco říci o jednom pánovi, říkejme mu Pepa. Pepa vede hospodu s kulečníkem a automaty. Nikdo mu tam pořádně nechodí, protože je známý tím, že se nekamarádí s moc hodnými lidmi. Pepa má 3 slečny, které jsou opravdu jeho. Bydlí spolu, vychovávájí děti a střídavě si děti hlídají. Všechny ho milují, a on miluje je. Všechny ho nenávidí, a on nenávidí je. Pravidelně je v Německu střídá. Holky se občas poperou, jak se hádají, koho miluje víc. A tak jsou v té své výloze 14 dní a pak si pro ně Pepa přijede a odveze si je na týden domů. Když má Pepa čas, najde si slečnu, kterou taktéž miluje a pak jí láme, aby pro něj makala. Není to žádný mladík. Ale dobře vypadá.

S jednou slečnou (Alicí) má dítě. Alice už od něj chtěla tolikrát odejít! Ale nemůže. Když odejde, napřáší na ní, že šlape. Když to napráší, vemou jí dítě.

Ano, je to blbost, ale ony tomu věří.

On potřebuje na drogy a automaty. Chudák holky, vydělají 25tis. čistého týdně a kolem 10tis. dají jemu jenom, když chce na pivo. Mají to ale život! A to původně začaly pro to, aby si vydělaly a dobře se vdaly..

A nepoznáte to. Bydlíte vedle nich a netušíte absolutně nic. Myslíte si, že doma hrajou šachy.

 

Autor: Divija | neděle 22.2.2009 14:54 | karma článku: 13,84 | přečteno: 1017x
  • Další články autora

Divija

Co přichází od "listopadu"?

14.1.2014 v 7:08 | Karma: 9,81

Divija

Kruh se uzavírá po 25letech

13.1.2014 v 7:42 | Karma: 14,10

Divija

Když dítě matce chybí

28.9.2012 v 18:30 | Karma: 7,66

Divija

Zpět do hlubokého socialismu,

24.9.2012 v 22:45 | Karma: 16,50