Arsenal a pan Wenger si stěžují. A na co sakra?

Samotného mě štve, že Arsenal včera vypadl. Obecně v pohárech fandím anglickým mužstvům, protože jejich fotbal je daleko nejatraktivnější. Včera to ale Arsenal nepotvrdil a ještě si hodně alibisticky stěžuje na rozhodčího. Podle mě obyčejná jde jen o obyčejnou drzost.

Brekot a neustálé stěžování si na rozhodčí není už jen folklorem českých fotbalových luhů a hájů. I když u trenéra Arsenalu nejde o žádnou novinku a pokaždé, když prohraje může za to rozhodčí. Nebo i terén, hlavně ale on a jeho hráči neudělali nikdy žádnou chybu.

Je s podivem, že mu podobné nesmysly neustále žerou i média. Pochopím ta česká, která by si dál přála mužstvo v sestavě s Tomášem Rosickým. Ale kdo se díval na zápas Barcelony s Arsenalem musí uznat, že rozhodčí určitě nebyl důvodem proč barcelonští postoupili. Proč si Wenger stěžuje na rozhodčího, když doslova fatálně selhali jeho hráči a taktika?

Proč raději nevytkne obrovskou chybu Fabregasovi, který svůj tým doslova pohřbil v nastaveném čase prvního poločasu? Takovou chybu si nemůže dovolit hráč v okresním přeboru. Patička na kruhu vlastního vápna v době, kdy bylo potřeba balon prostě odmazat..Neskutečná chyba, ale podle londýnských může za vše rozhodčí.

Proč raději nekritizuje Van Persiho, který měl být vyloučený už za první sáhnutí do obličeje svého soupeře. Navíc se žlutou kartou jasně zakončil po odpískání a stupidní výmluva, že neslyšel, platí snad akorát u nás. Mimochodem pane Wengere, jak chcete postoupit, když za celý zápas nevystřelíte na bránu a poměr střel je 18:0!!!

Nemyslíte si, že zrovna tam by mohl být problém proč jste v Barceloně neuspěli? Nebýt náhradníka Almunii, tak si vezou ze Španělska šest nebo sedm gólů a ani neceknou.  A ještě mě zaujali dva výroky manažera londýnského týmu. Prý je mu líto lidí, kteří museli takový zápas sledovat.. V tom s ním souhlasím, protože dívat se ve vyřazovací části na mužstvo, které celý zápas nevystřelí na bránu je opravdu zvláštní a politovánihodné. Druhý výrok, že musí být nešťastni všichni, kdo milují fotbal, už je trochu mimo. Fotbal totiž hrála akorát Barcelona a ta přece postupuje.

Korunu londýnskému představení ve Španělsku udělal komentátor Bosák, který na konci přenosu prohlásil, že stoperům Arsenalu nemá co vytknout. Tak nevím, jestli už by pan Bosák neměl přejít jen na golf, protože když mužstvo dostane tři branky a soupeř jde ještě tak pětkrát sám na bránu, tak je obránců a zejména stoperům určitě co vytknout. Většina šancí šla totiž právě středem obrany.

Je mi jasné, že manažer Arsenalu nechce jít proti svým hvězdám, ale tentokrát to londýnskému mužstvu prohráli svou hloupostí hlavně Fabregas a Van Persie a ne rozhodčí.

Autor: Jakub Zeman | středa 9.3.2011 10:50 | karma článku: 15,29 | přečteno: 1291x