Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CGV

Ctitel Giuseppe Verdiho

11. 3. 2011 19:30
Oponuji autorovi tohoto článku

Zápas jsem neviděl, takže nemohu k výkonům rozhodčího říci ani slovo, jakož i k výkonům jednotlivých mužstev. Avšak nesouhlasím s tím, co slyším celý život: Že když mužstvo hraje špatně, tak si nemůže stěžovat na rozhodčího. Já naproti tomu tvrdím, že hodnocení výkonu mužstva a hodnocení výkonu rozhodčího jsou dvě na sobě nezávislé věci. Přeci i když hraji špatně, mám právo na to, aby rozhodčí proti mě nepískl nezaslouženou penaltu, jakož i právo na to, aby rozhodčí pískl penaltu v můj prospěch, když mě soupeř ve vápně doopravdy fauluje. Jak říkám, zápas jsem neviděl, nemohu tudíž vynášet své názory, ale nesouhlasím s autorovou myšlenkou, že špatnou hrou ztrácí Arsenal právo na stížnosti směrem k rozhodčímu.

0 0
možnosti
JV

JayVandermark

10. 3. 2011 14:47
Arsenal

Mrzí mne, že si Arsenal udělal takovou, nicméně jako pro fandu Arsenalu a zároveň španělského fotbalu, a hlavně krásného fotbalu je pro mně pořád přijatelnější dostat na frak od Barcelony, než od nějakého italského týmu. V poslední době si čím dál častěji všímám, že Arsenal si dělá ostudu zejména v zápasech, ve kterých hraje Rosický. Dost mne mrzí, že "Kanonýři", kteří jsou tuto přezdívku nosí právem, si proti Barceloně ani neškrtli. Stále ale věřím, že letos urvou aspoň titul v Premier League a příští rok v Champions League jim to konečně vyjde a přejdou přes všechny týmy a vyhrají.

0 0
možnosti
JB

fanda sportu

10. 3. 2011 12:31
Je pravda

ze Arsenal nic nepredvedl, ale hlavne zasluhou toho jak Barcelona hrala. Jedina sance Arsenalu byla zakopat se jako Inter vloni a preckat 60-70min po kterou je Barcelona efektivne hrat jejich hru. Pokazde kdyz se Arsenal dostal k balonu i v okoli vlastni 16ky, hned u hrace byl jeden a obcas i vice hracu Barcelony.

Ke cti hracum Arsenalu je, ze se snazili situace resit fotbalove. Nicmene narazecky 20-30m od brany pod obrovskym presinkem drtivou vetsinou koncili ztratou balonu a nebezpecnou situaci. Je otazka, jestli kdyby hrali spise Pribramskej beton a odkopavali vsechny balony, jestli by to nebylo efektivnejsi nez zkouset u vlastniho vapna paradicky.

0 0
možnosti
JB

fanda sportu

10. 3. 2011 12:31
Re: Je pravda

Co se tyce rozhodciho (a tim nemyslim vylouceni van Persieho), tak ten utkani nezvladl (viz potycka predchazejici v. Persieho 1. zluty, kde mela nasledovat karta pro hrace Barcelony za chyceni protihrace pod krkem). Pravda ovsem je, ze po vylouceni bylo v podstate po zapase a otazkou jiz bylo "kdy" a ne "zda-li" da Barca ty postupove goly.

0 0
možnosti
DK

Dante_

9. 3. 2011 12:55
pokrytectvi

Fotbal se hraje na goly, ne na sance. Kdyby nemel Arsenal Almuniu, dostal by dardu. Kdyby. Stejne kdyby jako kdyby rozhodci nesmyslne nevyloucil van Persieho, mozna by postoupil Arsenal navzdory jasne prevaze Barcelony. Kdyby bylo vse nalajnovano podle sanci, tak mvubec nemusi hrat. Barcu mam rad, ale pripiskavani v lize i tady je obcas moc.

0 0
možnosti
K

kili

10. 3. 2011 10:13
Re: pokrytectvi

Pak je všechno v pořádku, na góly to skončilo 3:1.

0 0
možnosti
I

iff23

9. 3. 2011 11:23
nooo

to jak se piska na camp nou je dlouhodobe docela otresne, jak liga jak liga mistru. nicmene postup barcelony naprosto zaslouzeny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik