Sex při „tom,“ ano či ne?

Svého Petra jsem musela dost přemlouvat. Nechtěla jsem totiž napsat tenhle článek bez jeho souhlasu, protože se ho velmi intimně týká. Nakonec souhlasil, ale s podmínkou, že dostane pořádnou odměnu.

Byla jsem vychována v duchu myšlenky, že když má žena menstruaci, tak je „nečistá.“ Před svým partnerem by tento svůj několikadenní stav měla téměř tajit, jenom mu nenápadně naznačit, že to teď zrovna nejde.

 

Několik prvních let manželství jsem toto pravidlo přísně dodržovala, Petr si na mou „hru“ zvykl a vše bylo na první pohled v pohodě. Jenže občas jsem si říkala, jaké by to asi bylo, kdybychom zavedený rituál porušili. Věděla jsem, že jsem v těchto dnech o něco vzrušivější než jindy a lákalo mě to. Ale nedovedla jsem přemoci dvě překážky. Ta první byla morální, daná výchovou a ta druhá spočívala v tom, že jsem nevěděla, jak by na takový návrh zareagoval Petr, jestli bych se mu nehnusila.

 

Celkem jsem to nechávala plavat, ale pak jsem si řekla, že kdo nic nezkusí, tak nic nezíská a jednoho krásného dne jsem Petra zlehka naťuka. Zareagoval dost překvapeně, ale jinak, než jsem čekala. Nepřekvapilo ho to ve smyslu, že bych po něm chtěla něco odporného, ale spíš tak, že bych něco takového vůbec připustila. Vlastně se přiznal, že ho to už též napadlo, jen mu přišlo hloupé o tom začít mluvit.

 

Nebudu zacházet do detailů, někomu by mohly připadat nechutné, řeknu jen, že jsme se to rozhodli vyzkoušet. Výsledek byl překvapivě pěkný, zvýšená vzrušivost u mě opravdu funguje. A nejen to, přineslo to do našeho dlouholetého milostného života výrazný prvek oživení. Z psychického pohledu je to jednak tak trochu jako „zakázané ovoce“ a jednak něco, co je vzácné, protože to nelze provádět každý den.

 

Pokud bych tedy za sebe a za Petra měla odpovědět na otázku z nadpisu článku, rozhodně říkám ano. Samozřejmě, že ne ve fázi silného krvácení, samozřejmě při zvýšené hygieně a pouze, pokud to vyhovuje oběma partnerům.

 

Ta pořádná odměna, kterou si Petr vymínil za svolení k tomuto článku, tedy nebude jen pro něj, ale stejnou měrou i pro mě. Jenže si na ni budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Irena Mikešová | pondělí 28.7.2014 21:28 | karma článku: 20,34 | přečteno: 1981x
  • Další články autora

Irena Mikešová

Dávejte pozor, ženská!

4.5.2024 v 18:22 | Karma: 25,90

Irena Mikešová

Jak na hlučné sousedy

28.4.2024 v 17:03 | Karma: 33,34

Irena Mikešová

Finta změněného pohlaví

17.4.2024 v 11:13 | Karma: 22,79

Irena Mikešová

Paní, přišlo vám psaní

8.4.2024 v 13:17 | Karma: 26,16