Hledám muže za účelem vážného vztahu

Teda já nehledám, jednoho takového už spoustu let mám, až se divím, že jsem s ním tak dlouho vydržela. Ale spousta jiných žen hledá, takových inzerátů je plný internet, to vám asi nemusím říkat.

Některé místo vážného vztahu hledají chlapa na flirt, aby si s ním zadováděly, ale tohle funguje spíš obráceně. Zájem o bokovky inzerují většinou chlapi, slušní pánové, nechť mi prominou. Nebo jak zpívá Lucka Bílá, holky s holkama, kluci s klukama, někdy hledá muž muže, případně žena ženu. V tom problém není.

Průšvih je v tom, že ti lidé v inzerátech specifikují, jakého pohlaví by měl být jedinec, kterého tímhle způsobem shánějí. Nejdřív za to asi začnou padat pokuty a časem to bude úplně zakázané. Nad seznamovacím serverem bude sedět úředně určený cenzor, který bude takové inzeráty nekompromisně mazat. Tedy samozřejmě až poté, co si z nich opíše identitu povinně registrovaného inzerenta, aby mu mohl napařit pokutu.

Jak jsem psala na začátku, se svým chlapem jsem to vydržela už hodně dlouho, i když mě občas štve. Samozřejmě je to oboustranné a až jednou jemu dojde trpělivost se mnou, budeme oba nahraní.

To mám pak napsat do inzerátu, že hledám osobu nespecifikovaného pohlaví za účelem vážného vztahu? A on, že shání ženskou nebo chlapa na flirtování, protože si potřebuje od své bývalé domácí semetriky trochu odpočinout? Co když se mi začne vnucovat ženská a jemu chlap, co potom, když jsme oba jednoznační heterouši?

Poraďte, co s tím. Ale ne, vy nemusíte, ať poradí ten chytrák, který tuhle blbost vymyslel.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Irena Mikešová | středa 7.12.2022 15:10 | karma článku: 28,19 | přečteno: 1227x
  • Další články autora

Irena Mikešová

Dávejte pozor, ženská!

4.5.2024 v 18:22 | Karma: 26,29

Irena Mikešová

Jak na hlučné sousedy

28.4.2024 v 17:03 | Karma: 33,40

Irena Mikešová

Finta změněného pohlaví

17.4.2024 v 11:13 | Karma: 22,79

Irena Mikešová

Paní, přišlo vám psaní

8.4.2024 v 13:17 | Karma: 26,16