Diskuse

Sestřenice

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

littlemisssunshine

17. 11. 2010 11:52
Dalsi pekny

clanek. Dik a tesim se na dalsi

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

17. 11. 2010 11:54
Re: Dalsi pekny

Moc děkuji, to víte, že zase něco pro vás napíšu ... mám radost, když se to lidem líbí, je to nejlepší honorář, jako mohu dostat ... hřeje a krášlí den. Děkuji V

0 0
možnosti
AT

A.thimo

17. 11. 2010 2:42
Píšete to tak...

...hezky, paní Mauro!:-)

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

17. 11. 2010 11:50
Re: Píšete to tak...

Jsem ráda, že se vám to líbí, píšu to pro vás ... a tím mne víc těší, že přináším druhým radost, potěšení a chvíli klidu ... V

0 0
možnosti
J

jyyy

16. 11. 2010 16:55
Jen jedenkrát ?

Moc nevěřím tomu dlouhému osamělému trvání .... , že by se dívalo ?

Čekání na .... ??

Život...?

0 0
možnosti
IM

Irena Maura

16. 11. 2010 17:57
Re: Jen jedenkrát ?

Ona se tak rozhodla. Proto jsem si ten příběh vybrala. Jsou lidé, kteří nechtějí abstinovat a jsou lidé, kteří abstinují z nejrůznějších důvodů. Záleží na povaze toho rozhodnutí. V

0 0
možnosti
J

jyyy

16. 11. 2010 13:39
Recept mimochodem.

Jsem ze sebe absolutně nadšený. Kachničku naloženou v medu rozpuštěném za tepla v bílém vínu Rulanské šedé pozdní sběr sojovce pasírovaném česneku a zázvoru větší špetky čilí  trošku EVOO jsem obracel pravidelně a v 1 v noci a pak ráno naposled. Dutinu jsem vyplnil srpečky jablek a články mandarinek(z kuřete jedlé, z kachny nepoživatelné) do úplného nadití, musel jsem jí zašít jehlami. Pak jsem nastartoval horkovdušňák volume doprava a kačenku na roštu přivedl do poslední hnědé barvy za asi 25 min, zachránil jsem ji za minutu dvanáct. Za stálého polévání a občasného rozprášení EVOO jsem pořád na roštu pokračoval v pečení okolo 100 st. C asi 2,5 hod. Pak jsem slil z HH šťávu stranou a kačenku přesunul do porculánové mísy za tímto účelem koupené, sebral stranou kachní sádlo a zbytkem dál poléval a obracel další 1,5 hod. Divokou rýži vařím s cibulkou do které jsou zapíchány hřebíčky a kurkumou pár kapkami EVOO dle návodu. Drůbež na medu jsem dávno...

Výsledek, i pro návštěvu byl senzační

0 0
možnosti