- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Moc děkuji, to víte, že zase něco pro vás napíšu ... mám radost, když se to lidem líbí, je to nejlepší honorář, jako mohu dostat ... hřeje a krášlí den. Děkuji
Jsem ráda, že se vám to líbí, píšu to pro vás ... a tím mne víc těší, že přináším druhým radost, potěšení a chvíli klidu ...
Moc nevěřím tomu dlouhému osamělému trvání .... , že by se dívalo ?
Čekání na .... ??
Život...?
Ona se tak rozhodla. Proto jsem si ten příběh vybrala. Jsou lidé, kteří nechtějí abstinovat a jsou lidé, kteří abstinují z nejrůznějších důvodů. Záleží na povaze toho rozhodnutí.
Jsem ze sebe absolutně nadšený. Kachničku naloženou v medu rozpuštěném za tepla v bílém vínu Rulanské šedé pozdní sběr sojovce pasírovaném česneku a zázvoru větší špetky čilí trošku EVOO jsem obracel pravidelně a v 1 v noci a pak ráno naposled. Dutinu jsem vyplnil srpečky jablek a články mandarinek(z kuřete jedlé, z kachny nepoživatelné) do úplného nadití, musel jsem jí zašít jehlami. Pak jsem nastartoval horkovdušňák volume doprava a kačenku na roštu přivedl do poslední hnědé barvy za asi 25 min, zachránil jsem ji za minutu dvanáct. Za stálého polévání a občasného rozprášení EVOO jsem pořád na roštu pokračoval v pečení okolo 100 st. C asi 2,5 hod. Pak jsem slil z HH šťávu stranou a kačenku přesunul do porculánové mísy za tímto účelem koupené, sebral stranou kachní sádlo a zbytkem dál poléval a obracel další 1,5 hod. Divokou rýži vařím s cibulkou do které jsou zapíchány hřebíčky a kurkumou pár kapkami EVOO dle návodu. Drůbež na medu jsem dávno...
Výsledek, i pro návštěvu byl senzační