Tak já jsem MILFka

Jsou věci, co člověka nikdy o sobě samém nenapadnou. A koho by napadlo, že se o sobě samé něco dozvím na dětském hřišti...

Venku začíná být hezky. Během chvilky jsem si oblíkla šaty s koženou bundou a mohla jsem vyrazit ven.

No ne nemohla.

Mám dvě děti.

Takže jsem si po deseti minutách celá zpocená, musela sundat bundičku a po sedmé svléct jedno z dětí a jít čůrat. Během toho se svleče druhé dítě, já si musím převléct propocené a poblité šaty.

Abych to zkrátila. Po krásných čtyřiceti minutách všichni se slzou v očích opouštíme byt a vyrážíme směr hřiště. Sluníčko mě šimrá do nosu a suší slzy vzteku.

Držím děti za ruku a hlavu se snažím vyčistit miliardou myšlenek:

„Zamkla jsem? No, není to jedno? Co by mi ukradli? Duplo? Jen aby děti nespadly ze schodů. Jo my jsme venku, teď mi děti z bytu neutečou..“

„Co uvařím k večeři? Nejsou zas nějaký slevy na Woltu?“

„Kdy jsem si naposled myla vlasy? A holila nohy? Ježiši, není náhodou středa? Já si snad pořídím kalhotky s názvy dnů. Pondělí, úterý, krajkový, čtvrtek a víkendovky dle nálady. .“

Na lavičce sedí skupinka kluků, co si čekání na odpolední výuku krátí kouřením u hřiště. Já je ignoruju, ale moje dvouletá dcera se k nim vydá na kus řeči. „Čauuuu klucííí!“ doráží na skupinku a zve je ať se s ní jdou klouzat nebo alespoň houpat, i na kolotoč by je vzala.

Táhnu ji za ruku od nich a vysvětluju jí, že to není její věková kategorie a raději bychom se mohly věnovat kolotoči nebo prolejzačce.

Celý incident končí brekem dcery, že nemůže nabalovat středoškoláky, brekem syna, že musíme jít na jiné hřiště a poznámkou z kouřícího hloučku: „Ty vole, přísná, ale dobrá MILFka!“

Mám chuť vyskočit a chytit toho malýho smrada pod krkem. Kdo jako je pro něj MILFka? To jsem  snad nějaká mamina, či co?

No podívám se na ty dvě řvoucí děti, co vláčím s sebou, a raději vše spolknu.

Samozřejmě na jiném hřišti jsou to zas mé zlaté téměř až platinové děti. Ale mě furt nejde z hlavy ta MILFka. To jsem jako stará? Nebo vypadám jako vysloužilá pornoherečka?

Celý den mě to hlodá. A tak když se manžel v devět večer vítězoslavně vrací z líté bitvy o usnutí, zaklapuji notebook s prací a do ruky mu vkládám sklenici s vínem.

„To neuvěříš, co se mi dneska stalo,…“ vykládám mu celou příhodu.

Manžel se na mě nechápavě podívá: „A co ti vadí? Dyť ty seš moje sexy MILFka!“

„Cože?“ vytřeštím oči.

Políbí mě něžně na čelo a usrkne si: „Zlato, snad sis nemyslela, že ještě kopeš za tým TEEN?“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 27.4.2023 13:40 | karma článku: 40,58 | přečteno: 11327x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60

Andrea Bakeš Hynková

Zlom mu nohu!

24.5.2019 v 12:08 | Karma: 22,36